כ קים - חוויה מכוננת נהדרת - סקס אדיר

קים - חוויה מכוננת נהדרת

1
הי חברים נחשו מה?! עם האוכל בא התיאבון

כזכור, בפעם האחרונה הזמנתי את אוליביה, הפנטזיה שהגשימה לי חלומות, אולי לא תבינו אבל זה היה ממש מפגש מכונן עבורי, אז כמובן שרציתי להזמין אותה שוב וגם שמרתי את הטלפון, אבל לצערי/ לשמחתי אוליביה כבר לא בארץ

אז פיניתי לי ערב מלא וכבר סידרתי לעצמי שוב את הדירה של חבר שלי (הפעם הוא בחו"ל ), יין, נרות, מוזיקה והמון התרגשות, נכנסתי לאתר והתחלתי לחפש את הפנטזיה שלי, היא חייבת להיות דומה לאוליביה כי ברור שעדיין לא מיציתי.

מצאתי את קים – בת 19 בלונדינית כמובן, סקסית ורזה אך לא מדי – אהבתי! אפילו מאד!

טוב אז אני כבר קצת מנוסה, מתיישבים בסלון אני מוזג לנו יין ודוחף קוביית שוקולד לפה שיהיה ריח טוב, אני מתקרב אליה לנשיקה, מקבל די קצרה אך מתוקה ואני ממשיך לכיוון הצוואר שלה בליקוקים רטובים, היא מקבלת צמרמורת קלה ושואלת אם אני אוהב ללקק? ברור! אני אוהב ה-כ-ל!

אז היא הובילה את הראש שלי לכיוון הכוס שלה שהריח נפלא, התחלתי ללקק וללקק וגם הטעם נהדר, קים תופסת לי את הראש וגונחת בהנאה, הכוס שלה כבר ממש רטוב, אני ממשיך ללקק בהנאה רבה ומרגיש בשמים, היא מכוונת אותי לעצור בדיוק בנקודה מסוימת, קים תופסת לי את הראש, נעה קלות, עדיין מחזיקה לי את הראש בפוזיציה וגומרת לי בפה כשאני נטרף מקולות הנאתה, איזה אושר אני מרגיש תותח, היא מחייכת ואומרת לי תודה – בבקשה רבה תבואי כל יום, כל זה עדיין בסלון, אז עכשיו עוברים לחדר וקים משכיבה אותי במיטה, יש לה גוף פצצה ועור נעים מאד למגע, היא מחזירה לי בליקוקים מצמררים כולל את הביצים, היא מוצצת לי ומפעם לפעם שואלת אם אני נהנה ואם זה טוב לי? ברור!!! כמובן!!! בטח!!! חלום!!! תמשיכי...

אני כבר בדום מתוח, קים מלבישה לי כובעון ומתיישבת עליי, כשאני בתוכה היא מחזיקה לי את הידיים ופשוט מזיינת אותי, היא שמה לי את הידיים על השדיים שלה ואני תופס מלא החופן, המראה שלה והחרמנות הגואה מכל עבר כבר לא מותירים לי ברירה ואני גומר עוד ועוד...

לאחר מנוחה קצרה, קים מקרבת את הפה שלה לחבר שעדיין לא ממש התאושש, היא מרטיבה אותו ומלקקת את הביצים, אז היא מרטיבה גם את היד שלה ובמגע של זימה חושנית מגרה אותי וגורמת לעמידה מחודשת, אנחנו עוברים על כל שלל התנוחות ואני מרגיש שאני יכול להמשיך לנצח ושלא יגמר לעולם...אבל כשהיא מפנה אליי את הטוסיק שלה אני נכנס לקצב מהיר ותופס לה אותו חזק, היא משמיעה קולות של הנאה וזורקת כמה מילים ברוסית מחרמנת, אני בשיגעון וכבר עומד לגמור, אז אני שולף את הכובעון ומשפריץ לה על הטוסיק והגב בהנאה צרופה ובלתי נגמרת

לאחר מכן, קים מבקשת להתקלח ואני שוב בעננים, אנחנו מתקלחים יחד והיא אפילו מסבנת לי את הגב, מסיימים צ'יק צ'אק ולפני שהיא עוזבת היא מחמיאה לי שאני ג'נטלמן ושהיא תשמח להיפגש שוב – גם אני אשמח מאד- מאד- מאד אבל לך תדע איפה היא תהיה אם בכלל עד הפעם הבאה שאצליח להתפנות לכך.

אני נהניתי מאד - מקווה שגם אתם

http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=9592

קים - חוויה מכוננת נהדרת

2
אחלה דיווח מחרמן
זכורה לי אחת התמונות עם הטלפון שהיא מחזיקה מאיזה שהוא מקום שובר את הראש ולא מצליח ...
אני מניח שהתמונה עם הטלפון היא האמיתית ולא התמונות האחרות .

כמה עלתה לך החוויה ?
איזה סוכנות מדובר ?

וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם.

קים - חוויה מכוננת נהדרת

4
שמח שנהנת! תודה על הדווח.

אגב נראית בת 23. למען האמת מכל הבנות העובדות, ראיתי רק פעם אחת בת 19 אמיתית בשנים האחרונות והיא גם הייתה ממש גבוהה, ונראתה מבוגרת מגילה.
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...
שלח תגובה

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”