ראשית חייב תודה לאוליגופול שהעביר את הטלפון של העלמה.
כל מה שנכתב עליה נכון, הבחורה גבוהה, עם תספורת מגולחת בצדדים ועם שיער שטני בלונד, פנים עגולות עם עיניים מלוכסנות.
היא מתגוררת בדירת גג נעימה עם מרפסת מגניבה, התיישבנו ועישנו משהו, דיברנו קצת ואז נעמדתי מולה והפשטתי אותה בחוץ על הגג, נדהמתי מהגובה שלה (פעם ראשונה למעשה שאני עם בחורה שגבוהה ממני - היה בזה משהו מוזר).
המשכנו למיטה, שם היא הפליאה ביכולות המציצה שלה, בהחלט עושה את העבודה.
לאחר מכן ירדתי לה (ויש דרך ארוכה לרדת מהצפון עד הדרום) כפי שנאמר לא אוהבת אצבעות...
חזרה לפנק אותי עד שגמרתי לה בפה (שלא הצליח להכיל את הכל - לכן היא רצה מהר לכיור להתרוקן), היא דפקה מקלחת וחזרה אלי, דיברנו קצת (האנגלית שלה בסיסית מאוד אבל הצלחנו לתקשר) היא שוב העירה את החבר לסיבוב שני כאשר הפעם אנחנו בדוגי שהסתיים כשהיא על הבטן) עשיתי לה מסאג' ודיברנו קצת על ההבדלים בין הגבר הישראלי לגבר הרוסי (היא ממש אוהבת את הגברים הישראלי - בואו נקווה שזה ימשיך ככה), לאחר מכן שאלתי אותה איך היא אוהבת לגמור והיא ענתה בירידה, הצעתי לה שוב את השפתיים שלי, בהתחלה היא אמרה לי שעדיף שלא כי לוקח לה הרבה זמן...אבל קפצתי על המשימה...בהחלט לוקח לה הרבה זמן ועבדתי שם כמעט עשר דקות, עד לגמירה שלה (שוב, בלי אצבעות...).
לאחר מכן התחבקנו קצת והייתה תחושה של מישהי שאני איתה כבר שנים, פשוט שוכבים במיטה ומדברים, מפה לשם איכשהו נעמד לי שוב, והתחלנו שוב במסע אל הלא נודע.
אני חושב שבהחלט היה פה עניין של כימיה (תמיד הצלחה עם בחורה נמדדת בכימיה הראשונית)
היא פה עד אוקטובר, אני מקווה לראות אותה עד אז עוד פעם לפחות ושהיא תכיר רק גברים שישמרו את אהבתה לגברים הישראלים...
מספרים:
GFE-10 (אבל זה בטח תלוי כימיה)
מציצה - 8
תנוחות - 8 (תאמת שבגלל שהיא גבוהה, זה היה שונה מסקס עם קומפקטיות)
גוף -8 (חלקה כמו משי, חזה קטן אך עומד, תחת נערי)
אנאלי - NA