כ ויקה וליזה מעיר הפלאות... אגדת ילדים למבוגרים בלבד - דף 8 - סקס אדיר

ויקה וליזה מעיר הפלאות... אגדת ילדים למבוגרים בלבד

73
ראשית חייב תודה לאוליגופול שהעביר את הטלפון של העלמה.

כל מה שנכתב עליה נכון, הבחורה גבוהה, עם תספורת מגולחת בצדדים ועם שיער שטני בלונד, פנים עגולות עם עיניים מלוכסנות.

היא מתגוררת בדירת גג נעימה עם מרפסת מגניבה, התיישבנו ועישנו משהו, דיברנו קצת ואז נעמדתי מולה והפשטתי אותה בחוץ על הגג, נדהמתי מהגובה שלה (פעם ראשונה למעשה שאני עם בחורה שגבוהה ממני - היה בזה משהו מוזר).

המשכנו למיטה, שם היא הפליאה ביכולות המציצה שלה, בהחלט עושה את העבודה.
לאחר מכן ירדתי לה (ויש דרך ארוכה לרדת מהצפון עד הדרום) כפי שנאמר לא אוהבת אצבעות...
חזרה לפנק אותי עד שגמרתי לה בפה (שלא הצליח להכיל את הכל - לכן היא רצה מהר לכיור להתרוקן), היא דפקה מקלחת וחזרה אלי, דיברנו קצת (האנגלית שלה בסיסית מאוד אבל הצלחנו לתקשר) היא שוב העירה את החבר לסיבוב שני כאשר הפעם אנחנו בדוגי שהסתיים כשהיא על הבטן) עשיתי לה מסאג' ודיברנו קצת על ההבדלים בין הגבר הישראלי לגבר הרוסי (היא ממש אוהבת את הגברים הישראלי - בואו נקווה שזה ימשיך ככה), לאחר מכן שאלתי אותה איך היא אוהבת לגמור והיא ענתה בירידה, הצעתי לה שוב את השפתיים שלי, בהתחלה היא אמרה לי שעדיף שלא כי לוקח לה הרבה זמן...אבל קפצתי על המשימה...בהחלט לוקח לה הרבה זמן ועבדתי שם כמעט עשר דקות, עד לגמירה שלה (שוב, בלי אצבעות...).

לאחר מכן התחבקנו קצת והייתה תחושה של מישהי שאני איתה כבר שנים, פשוט שוכבים במיטה ומדברים, מפה לשם איכשהו נעמד לי שוב, והתחלנו שוב במסע אל הלא נודע.

אני חושב שבהחלט היה פה עניין של כימיה (תמיד הצלחה עם בחורה נמדדת בכימיה הראשונית)
היא פה עד אוקטובר, אני מקווה לראות אותה עד אז עוד פעם לפחות ושהיא תכיר רק גברים שישמרו את אהבתה לגברים הישראלים...

מספרים:
GFE-10 (אבל זה בטח תלוי כימיה)
מציצה - 8
תנוחות - 8 (תאמת שבגלל שהיא גבוהה, זה היה שונה מסקס עם קומפקטיות)
גוף -8 (חלקה כמו משי, חזה קטן אך עומד, תחת נערי)
אנאלי - NA

74
שלום חברים,

ראשית תודה לאוליגופול ורוני אשר נתנו לי את המספר.
ביקרתי היום את ויקה.. אני לא רוצה להעלות אתכם בדיווח ארוך כי מה שסופר פה אכן מדוייק.
קיבלתי ממנה את אחת המציצות היותר טובות שהיו לי, היה גם סקס טוב.
אבל.. אני לא יכול להגיד שהיא הכי טובה שביקרתי בה. היו יותר טובות.
כל כמה זמן שמעתי ממנה "i can't..i can't" ותאמינו לי שאין לי דרישות מיוחדות וגם לא כלי גדול.
ומישהו צריך להגיד לה ששמים מרכך כביסה במגבות.. המקבלת שקיבלתי היתה כמ נייר זכוכית חיוך גדול

אלפא.

77
חברים,

ראשית תודה לכל מי שהעביר לי את המספר. גם אני ביקרתי היום את העלמה.
אני לא אחזור על כל הסופרלטיבים והתיאורים של החברים - כולם נכונים...

מבחינת הבחורה:
גוף - פצצה. לא האמנתי כשקראתי את הדיווחים, בסה"כ ציפיתי למשהו סביר פלוס. לא האמנתי כשפתחה את הדלת...הבחורה גבוהה ורזה (משהו מהחברים כינה אותה "סוסה" - אין לי מושג על מה הוא מדבר) עור שזוף ומתוח (בדיעבד מסתבר שיש לה ילדה - אי אפשר לראות). כנראה שבזנות מרוויחים יותר מבדוגמנות...
פנים - נאות מאוד. לא מדהים אבל בהחלט מתחבר לגוף (המדהים. אמרתי?)
חזה - קטן יש מי שקרא לחזה שכזה "שקיות שוקו"...עם פיטמות זקורות ....
היחס בסדר גמור. GFE מלא.
תענוג.
הבחורה תהיה פה עד שתיתפס ותגורש.
אני אחזור.
ושוב תודה לכל מנדבי המספרים.

78
החזה שלה ממש לא שקיות שוקו. קטן אבל עגול ונאה.
אף פעם לא הבנתי בדיוק למה מתכוונים כאן כשכותבים "שקיות שוקו". נראה לי שהכוונה שהחזה לא כדורי אלא פחות מוצק ויותר שטוח, בהשפעת כח הכבידה - קצת בצורה של שקיות שוקו (אבל עם השוקו בפנים, כי יש כאלה שיש להן חזה כמו שקיות ריקות Dead).

79
[QUOTE=חמש תלתן] החזה שלה ממש לא שקיות שוקו. קטן אבל עגול ונאה. 
אף פעם לא הבנתי בדיוק למה מתכוונים כאן כשכותבים "שקיות שוקו". נראה לי שהכוונה שהחזה לא כדורי אלא פחות מוצק ויותר שטוח, בהשפעת כח הכבידה - קצת בצורה של שקיות שוקו (אבל עם השוקו בפנים, כי יש כאלה שיש להן חזה כמו שקיות ריקות Dead).
[/QUOTE]
בשקיות שוקו הכוונה לשדיים מצומקים ומקומטים, כמו שקיות שוקו שילד רעב וצמא מעך אותן בהפסקת 10:00. סוניה מהתאגיד הבת ימי שמדי פעם חוזרת היא הדוגמנית המושלמת לשקיות שוקו.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

80
א. צריך שתהיה אבחנה ברורה בין שקיות שוקו טריות ומלאות לבין שקיות שפג תוקפן והן ריקות ומקומטות.
ב. לויקה יש סופגניות-מיני. כאלה שמוכרים בבתי קפה שמחשיבים את עצמם ביותר כסף למרות שהן קטנות. אולי קוראים להן סופגניות-ביס.

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”