אילנה גרון עמוק ביהוד
72כותב לאחר שניי ביקורים אצל אילנה מיהוד. בשורה התחתונה, חוויה מיוחדת ואפרט בהרחבה.
עד כה לא הלכתי לנותנת שרות של סקס מלא אלא רק לעיסויים אצל מעסות פרטיות. אולי תקראו לי דפוק אך עבורי מיניות היא משהו שמחובר גם ללב ולא רק לזנב ומאז שנפרדתי מבת זוגי (קרוב לשנה) לא הייתה לי מיניות למעט מספר מצומצם של עיסויים שרובם היו אכזבה. קיצקוץ, לפניי כשלושה שבועות ביום כבד מבחינה רגשית התקשרתי לאילנה, נשמעה אישה מעניינת בטלפון. ממה שהיא אמרה הבנתי שהיא מנוסה בסקס הרבה יותר ממני וקבענו מפגש לשעה בעלות של 500 ש"ח. הגעתי לביתה ביהוד קיבלה אותי בזמן שקבענו, המפגש היה שעה בו היא הייתה כולה מסורה אליי לא ענתה לטלפונים וכו'.
לגביי אילנה: מדובר באישה בת כ 40 בגובה של כ 160 נראית בסדר גמור, לא דוגמנית אך אישה נאה, חטובה למדיי שעברה לידות והחזה והבטן שלה בהתאם. אולי גם כאן תחשבו שאני מוזר אך אני מעדיף אישה טבעית גם אם החזה שלה נפול מאשר מישהי שעברה ניתוחים ושהמרגש איתה הוא כמו לגעת בשקית פלסטיק.... אילנה היא אישה אמיתית תרתיי משמע.
דברים נוספים ביחס אליה: היא מעשנת איזה שהיא סיגריה עם עשב כלשהו ולפחות בזמן העבודה היא קצת מסטולה, לי זה לא הפריע. כמו כן מוזיקת טראנס שאני אישית פחות מחובר עליה (בעיניי זה סוג של רעש מונוטוני) מושמעת מרמקול גדול. לבקשתי להשתיק את הדבר הזה היא אמרה שבלי המוזיקה הזו היא לא מתפקדת, היא כן הורידה את הווליום ואחריי כמה דקות התרגלתי וזה חדל להפריע.
לגביי המפגש עצמו: כתבתי לה בוואצאפ עוד לפניי שהגעתי שמה שאני הכי זקוק לו זה חיבוק ארוך ונשיקה אמיתית ואכן זה מה שקיבלתי בהתחלה. אילנה הייתה קשובה אליי מאוד והמפגש התחיל בחיבוק ארוך והמשיך במה שאני יכול לתאר כמעשה אהבה בין חברים ולא בין נותנת שרות ללקוח, החשש שלי שהחוויה תהיה מנוכרת התבדה והחוויה הייתה מעולה.
מבחינת המיניות עצמה: מדובר באישה שלא רק יודעת מהו סקס איכותי אלא גם אוהבת אותו. היא עושה הכל מכל כל, כנראה הרבה יותר ממה שאני מכיר. היה סקס משובח שכלל פינוק הדדי, גרון עמוק (ממש עמוק), רימינג מ-ט-ר-י-ף ואנאלי מעולה. חוויתי אורגזמה שהעיפה לי את הראש לייקום מקביל וגם קיבלתי עיסוי קצר ומעולה לצוואר הדאוב שלי. מפגש ראשון הסתיים בהפתעה לטובה ובתחושת של שחרור ואושר.
לאחר כשבועיים צלצלתי שוב ותאמנו. הגעתי קצת לחוץ כי הייתה תאונה בכביש גהה שגרמה לי לאחר כמה דקות. למרות האיחור המפגש היה באיכות כמו הראשון ואולי אפילו קצת יותר כי כבר הייתה הכרות ביננו. נהנתי לפנק את אילנה ולהתפנק על ידה, זה היה כמעט כמו עם בת זוג, מפגש אוהב ומענג.
לסיכום: מומלץ, מאוד מומלץ.
דיסקרטיות: 10
מראה פיזי: 7
סקס: 10
שרות: 10
יחס: 10
אילנה גרון עמוק ביהוד
74אין לי שום כוונה להעביר ביקורת על אף אחד.כל אחד ואמות המידה שלו לגבי נותנות שירות.
לדעתי אילנה.
לא אסטטית
לא נקיה
לא מטופחת
מקום דיי מגעיל
אם לפני הסקס היא היתה עם פן ובסופו היא עם תלתלים, תדע שהיית סקס טוב.
אילנה גרון עמוק ביהוד
75[QUOTE=סופר לה טיב]כוסמין, ביקורת היא דבר חיובי, גם כאשר היא שלילית.
זה בסדר גמור להעביר ביקורת, וברור שהיא משקפת את דעתך ואת אמות המידה שלך.
אין כל פסול בכך שדעה שלילית מופיעה בצמוד לדעה חיובית, וזה לגיטימי לגמרי.
[/QUOTE]
איזה כייף לקבל סופרלטיב
מ סופר לה טיב
אם לפני הסקס היא היתה עם פן ובסופו היא עם תלתלים, תדע שהיית סקס טוב.
אילנה גרון עמוק ביהוד
76אילנה גרון עמוק הטובה מכולן
אחרי כמה ביקורים ובניטרול המחיר והמראה הבינוני אכן , מוכן להעמיד את נסיוני על המזבח.
אילנה היא הטובה שבכל זונות מדינת ישראל ב2016. זיון מציצה רימינג ואנאלי ללא תחרות!!!!!!!!!!
עכשיו מישהו יכתוב יחצן ... בכיף לכו על זה
אילנה גרון עמוק ביהוד
77זו עוד דוגמא לכך שעל טעם וריח אין ממש מה להתווכח....
גם מנסיוני החד פגישתי עם אילנה, התרשמתי מחוסר האסתטיקה הניכר (ביותר...) הן שלה והן של מקום האירוח אשר בו השתכנה (לרבות שטיפות בכיור ועוד....).
על כל פנים, הנהנים ממנה ומשירותיה ואשר אינם נרתעים מהמפגש המאורתי - סלמתאק..... : )
אילנה גרון עמוק ביהוד
78ביקרתי היום את אילנה.
אין מה לומר מדובר בחוויה מסוג אחר.
אילנה אוהבת סקס יודעת לעשות סקס ובכלל מדובר באנציקלופדיה מהלכת בנושא סקס.
למתעניינים, אילנה משפריצה, גומרת ומקבלת באהבה מכל כיוון.
ולגבי המראה - אומנם לא מדובר על כוסית בת 20, אבל לטעמי היא בהחלט נראית נחמד ואף יותר.
בנוסף, המקום יותר מסביר והמקלחת עברה לתוך החדר.
אין מה לומר מדובר בחוויה מסוג אחר.
אילנה אוהבת סקס יודעת לעשות סקס ובכלל מדובר באנציקלופדיה מהלכת בנושא סקס.
למתעניינים, אילנה משפריצה, גומרת ומקבלת באהבה מכל כיוון.
ולגבי המראה - אומנם לא מדובר על כוסית בת 20, אבל לטעמי היא בהחלט נראית נחמד ואף יותר.
בנוסף, המקום יותר מסביר והמקלחת עברה לתוך החדר.
אילנה גרון עמוק ביהוד
80שלח לה הודעה בשעות הבוקר
כך היא מסדרת את הלו"ז לבולבולים להמשך היום 

שגלו ודווחו ומלאו את הארץ!
העם דורש זרע איכותי!!
העם דורש זרע איכותי!!