כ סקסית חדשה בעיר... דוברת איטלקית ורוסית - דף 2 - סקס אדיר

סקסית חדשה בעיר... דוברת איטלקית ורוסית

11
איצ היקר... הפורום שלנו מבוסס על תחושות ורגשות, לא על עובדות. גם כאשר מתארים "עובדות יבשות", יוצא שישנם פערים אדירים בין המדווחים.
אז לא בדקתי תעודת זהות (אמיתית, לא כתומה ) ולא התחקיתי אחר השורשים ולא בדקתי את אילן היוחסין של מושא השרשור - אבל ברור לכל מי שעיניו בראשו שמדובר ביצור לא טבעי. לא טבעי: כל מי שעיניו בראשו ונתקל בבחורות שעברו ניתוחים (חזה, שפתיים), יכול לזהות זאת בוודאות. במקרה הנ"ל ניכר שזה משהו מעבר. שזה קוקסינל.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

12
חפוז לא הבנתי אותך - מה זאת אומרת תחושות ורגשות לא הבנתי? בכל אופן אם זה לא ברור מהדיווח מדובר בבחורה. מי שמוכשר גם יכול להגיע לשמה האמיתי ולתמונות באחת מרשתות החברתיות הרוסיות...
תאמינו לי שתהיו בריאים, אתם מתעסקים בכל דבר חוץ מהעיקר עצמו

13
אז גם אם לא מדובר בגבר לשעבר (ולפי התמונות אני מסופק שלא מדובר...) - מדובר באישה מבוגרת שמרוב ניתוחים פלסטיים והשתלות סיליקון כבר לא ניתן להבחין אם היא אשה מבוגרת או גבר לשעבר

14
[QUOTE=החפוז המכני]איצ היקר... הפורום שלנו מבוסס על תחושות ורגשות, לא על עובדות. גם כאשר מתארים "עובדות יבשות", יוצא שישנם פערים אדירים בין המדווחים.

אז לא בדקתי תעודת זהות (אמיתית, לא כתומה ) ולא התחקיתי אחר השורשים ולא בדקתי את אילן היוחסין של מושא השרשור - אבל ברור לכל מי שעיניו בראשו שמדובר ביצור לא טבעי. לא טבעי: כל מי שעיניו בראשו ונתקל בבחורות שעברו ניתוחים (חזה, שפתיים), יכול לזהות זאת בוודאות. במקרה הנ"ל ניכר שזה משהו מעבר. שזה קוקסינל.[/QUOTE]

אוי חפוזי, חפוזי...

הפורום הוא מקום לדיווחים על זונות והערכת זונות.

הדיווחים אמורים להסתמך על עובדות. עובדות בלבד ! (הסיכום: "הרגשתי כיף/לא כיף", נכתב על סמך הרגשה)

אני מצפה שמי שכותב בפורום "בחורה X היא גבר לשעבר" - יעשה זאת על סמך ידיעה עובדתית מוצקה.

הרבה חברים כאן יירתעו מביקור אצל "גבר לשעבר", ואם הדיווח מוטעה ומתבסס על הרגשה, ייגרם עיוות.

למה סתם לקלקל? עדיף להתאפק ולחכות למידע אמין המתבסס על עובדות מוצקות.

אנחנו כבר ילדים גדולים ויודעים שדיווח עובדות לוקה במידה מסוימת של סובייקטיביות. אנחנו מביאים זאת בחשבון בקריאת הדיווחים.

אני למשל, מסתמך יותר על דיווחים של חברים שאני יודע (מניסיוני) שמה שחוו יתאים למה שאני אחווה.

בכל מקרה, אתה עכשיו טלי קורל.....קריצה

המגביה עוף - ירחיק ראות

16
בסדר גמור איצ, אז מעכשיו לפני שאני כותב על מישהי שכנראה שזה מישהו לשעבר, אני מבקש תעודת זהות ודגימת DNA. בעצם, גם לפני שאני רושם את שמה, הגובה שלה, המשקל שלה והגיל שלה. הרי הפורום מסתמך על עובדות
החבר סופר לה טיב מתבקש להפסיק לדפוק רימינג חודרני לכל חבר שיורד עליי - ותחת זאת לחזור לדווח

17
חפוזי, בגלל שאני אוהב אותך, לא אתעייף מלהסביר לך:

שם - לא צריך, יש במודעה.
גובה - לא קריטי. אף אחד לא יפסול בחורה בגלל 2-3 ס"מ שגיאת הערכה.
משקל - מספיק לדווח דרגות שומן: שמנה מאד, שמנה, מלאה מאד, מלאה, ממוצע, רזה, אנורקסית.
גיל - לא צריך, יש במודעה (ובד"כ לא נכון...). אם נראה לך פער קיצוני - דווח.

אבל אם זה גבר לשעבר - נקודה קריטית לרבים מאיתנו - דווח תוך הסתמכות על עובדה מוצקה, ודאית.
חשוב גם לציין את האסמכתא (למשל, בחורה נאה עם בליטת גרוגרת בצואר...)

אגב, בתאילנד, לאחר שמסכמים עם הזונה ברחוב, יש שמבקשים ת.ז. ממש.
כך מוודאים את הגיל (שאינו מתחת למותר בחוק), ובעיקר את המין.
בכל מקרה במלון יבקשו ת.ז., ואז תוכל לשאול את הקבלה לגיל ולמין, במקרה שאינך יודע תאילנדית.

המגביה עוף - ירחיק ראות
שלח תגובה

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”