כ ויקה וליזה מעיר הפלאות... אגדת ילדים למבוגרים בלבד - דף 15 - סקס אדיר

ויקה וליזה מעיר הפלאות... אגדת ילדים למבוגרים בלבד

142
היי לכולם

תודות לרב רוני שלט"א הגעתי לויקה מבת ים.
התיאום בטלפון היה מהיר וקליל, על הטיילת בבת ים, דוברת אנגלית בסיסית.
דירה מטופחת ואסתטית מאוד.

איך שנכנסתי התנפלה עלי בנשיקות צרפתיות שהמיסו אותי על ההתחלה.
נכנסתי להתקלח, מגבת חדשה ומריחה טוב,
כשסיימתי היא חכתה כבר על המיטה ערומה.

הגובה המרשים שלה מהמם בעיני.
החזה הקטנטן שלה מפצה עם הפטמות הזקורוות שזועקות לך: תמצוץ אותי!

התחלנו בסשן של מזמוזים ונשיקות כמו חברים שלא נפגשו אחרי כמה שנים...
לאחר מכן ירדה והמשיכה במציצות אדירות. פשוט בולעת הכל.
כך חרמנה אותי במשך כעשרים דקות עד שהחבריקו רצה לזיין כבר
הלבישה גומי והתחילה ברכיבה פראית שלא חויתי כמותה מעולם.

הבחורה פשוט יודעת להזדיין ולזיין!

הפכתי אותה לדוגי וגמרתי אחרי כמה דקות.

לאחר שנרגענו, התחילה במסאג' עדין לכל הגוף,
הציעה תוך כדי עוגיות שאפתה... חמודה לאללה

באקט השני היתה צריכה לעבוד קשה יותר, זרמה איתי לכל תנוחה.

בקיצור, אחלה יזיזה,
אני ממליץ!

ושוב, תודה לרוני היקר על המספר

144
[QUOTE=mimi]אני גם קיבלתי את המספר מרבנו וכבר חסכתי כסף כדי להיפגש איתה
אבל האמת אחרי מה שקראתי שעשו לדוקטור פחדתי וחיזלשתי
[/QUOTE]

זאת לא סיבה לא ללכת
מומלצת מאד

וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם.

146
אז ככה....נכון שהיינו במחתרת לאחרונה.חו''ל...עבודה...והרבה סקס קולומביאני אוהב..(לא להאשים.יתרונות וחסרונות של עובדי מדינה).אבל אחרי שרוני שליט"א הזרים לי כמה וכמה מספרים... באהבה.הגיע הרגע שגם האגוז מצליח להתפנות ממשרדו.לשלוף את עצמו מהבוידעם ולתרום קצת לאחיו הזרעים.

ליזה....וואי וואי וואי.
מה אומר ומה אגיד.קודם כל שאם היא לא מספרת את מוצאה...היא בטוח קלומביאנית!אפילו אמרתי לה להתחיל להשתמש בmi amor...אנשים ימותו מזה.
המראה..השיזוף..התנועות....אחחחחח....אני בדיוק חוזר ממנה.
פשוט כל כך הרבה זמן לא הייתי שיכור מזיון....היא מדהימה!
זה לא שהיא לא אומרת לא...היא פשוט כל כולה כן אחד גדול.
עזבו שהיא טענה שהרבה זמן לא נהנתה ככה...מה שהחמיא לעבדיכם עד מאד..אבל לוקח את זה כקומפלימנט שכנראה ניתן כחלק מהשיווק העצמי והמתיקות המתפרצת שלה.פשוט מתוקה!

מהטיזינג..דרך אקט ראשון אוראלי לחלוטין הדדי ובאמת חומה כל גבול בהנאה.המשך במקלחת יחדיו...ואז הזיון המיוחל באקט מספר 2
שלמות!אני מגייר אותה..

מומלץ מומלץ מומלץ.רק שמרו עליה.תהיו עדינים.

עוד דבר.הערה מעניינת לתשומת לב של מי שקמצוץ מצפון בליבו...
שאלתי אותה אם היא נהנית לעשות הכל.התגובה שלה היתה שספציפית בכימיה שלנו היא נהנתה מהכל.אבל במקרים מסויימים היא פשוט נגעלת מבקשות מסויימות וממש לא רוצה.אבל זה 'לא מנומס' לומר לא כי הבחור משלם כסף.
מה אני אגיד לכם?היא צודקת....אממה...מי שיש לו קצת רגישות ישים לב מה בחורה.ולא רק ליזה..אוהבת וממה היא סובלת.גם זונה לא צריכה לסבול מסקס.אני אישית נהנה הרבה יותר כשמי שאתי מסיימת עם חיוך.
נקודה למחשבה. לא התכוונתי לפגוע באף אחד ובטח לא ללמד מוסר אחרי תקופה כל כך ארוכה של שתיקה.ן

147
שלום חברים
ליזה מקבלת בעיר התאגידים במלון על שם הצייר הנודע
ליזה שחומת עור בעלת פנים נאות חזה בינוני וגוף אלוהי
מתגוררת בדירה מדהימה בקומה 15
קבענו לשעת אחר הצהריים מכוונת למספר הדירה
דופק בדלת ופתיחה מהירה שליזה מסתתרת מאחורי הדלת
ליזה מקבלת אותי בגופייה לבנה בדירה חמימה מאוד
בחורה חייכנית ונעימה
שואלת עם אני רוצה דבר מה לשתות סירבתי בנימוס , מציעה מקלחת אך הגעתי מהבית נקי ומבושם
מוריד מעליי את השכבות ומתקרב לליזה שמנסה למצוא מוסיקה נאימה בטלויזיה
היא מתקופפת ואני מבין שהיא ללא תחתונים אני נצמד לעכוזה יורד על בירכיי ומתחיל ללקק את מפתן מנושה
ליזה נטולת שיער מריחה נהדר ובעודי מלקק אני מרגיש איך היא נהנת מרים אותה לכיוון המיטה מניח אותה על הגב ליזה פותחת את רגליה ואומרת באנגלית בוא לכאן איזה מנוש יצירת אומנות
חוזר ללקק והיא סוגרת את רגלייה סביב ראשי
לאחר כמה דקות של טיפול ליזה נכנסת לרעידות וצועקת פאק פאק בלאד ליסה גמרה
אנחנו נרגעים והיא מזמינה אותי לשכב על המיטה ממהרת להוריד לי את המכנס ונכנסת לסקשן מטורף עם וואקום עוצמתי אני עוצר אותה נעמד כאשר היא בתנוחת ארבע על המיטה ומבצע בה זיון גרון כאשר אני אוחז בשערה עד הגמירה בפייה
היא אוספת הכל עד הטיפה האחרונה והולכת לאמבטיה ובאה לשכב לידי איזה גוף יש לה אללויייה עם היה לה חזה טיפה גדול יותר לא היה יותר מושלם מזה
אנחנו מחובקים במיטה שהשמוליק מראה חזרה לחיים היא מבינה את הרמס מתהפכת ודוחפת את המנוש שלה יש לך פי ומתחילה באותו מציצה חלומית אני מבקש אנאלי ואז היא אומרת לי baby its big i can't
היא מלבישה חליפה ועולה לרכיבה אחרי כמה החלפת תנוחות אני הופך אותה לדוגי עם ליטופי ישבן עד הגמירה המיוחלת
מקלחת מים ותזוזה זאת הייתה שעה וחצי של הנאה
תודה רוני אתה המלך שלי

148
חבר'ס דיווח ראשון שלי אשתדל לעמוד בסטנדרטים הגבוהים של הניסוח..
ראשית כל תודה גדולה לאוליגופול שמסר לי את המספר שלי ליזה.
לאחר מספר ימים שאני מנסה לתאם עם העלמה ( כל יום אמרה שעסוקה ושאתקשר מחר לבדוק שוב ) הגעתי אליה. חשוב לציין שהגעתי מרוקן ורגוע ביותר מאחר ויום לפני פקדתי את ניקול מבת ים שהיתה אדירה בכל המובנים ( אדווח בנפרד בשרשור שלה ) אז הייתי בספק ליכולת של ליזה להדליק אותי מחדש.. אוי כמה שטעיתי !!! נכנס הבחורה לבושה מכנסון ג'ינס קצרצר של דפוק אותי + חזייה מגרה ביותר.
איך שאני נכנס סמול טוק קטן והבחורה מתנפלת עליי בנשיקות לוהטות ( נראה שמצאתי חן בעיניה , כשנכנסתי אמרה שאני מאוד חמוד ) של חברה , מאהבת , פילגש , זונה פרטית מה שתרצו... לא מבקשת כסף אפילו. אמרתי נזרום. תוך כדי הנשיקות שולחת יד לאזור הלוהט שלי ומה אני יגיד .. כן ניקול מאתמול , לא ניקול מאתמול קיבלתי זיקפת על ! בלי להתבייש התחילה לפתוח לי את הכפתורים של המכנסיים בעודנו עומדים בסלון , מורידה לי אותם , יורדת לכיוון חבריקו ונותנת לי מציצה אדירה ! חוויתי כמה מציצות טובות בחיי אבל אין ספק שזאת מציצה top slass . הבחורה מכניסה אותו עד הסוף ויש לי אחד שמעט הבחורות מצליחות לעשות את זה - עבה מאוד ! שאבה אותו כמו גדולה ! לאחר כמה דקות לוקחת אותי יד ביד לחדר ,מתפשטת ,ומה אני אגיד לכם. גוף מעולה , חלק , תחת מהסרטים , שזופה יפה לא יותר מידיי וחזה של נערה שרק עכשיו התחיל להבשיל.עומד דום חזה מושלם ! מפה לשם ממשיכה למצוץ ולמצוץ ולאט לאט יורדת דרומה לכיוון המרעום. מה שהיא עשתה לי שם לא עשו לי מעולם. הבחורה אשכרה קדחה אותי עם הלשון במרעום אני חולה על זה ברמות קשות ! נראה היה שהיא נהנית מזה שאני נהנה והקולות שלי עודדו אותה להמשיך ביותר מרץ.. חוויה לא נורמלית! אחר כך המשכנו להתלטף ולהתנשק כמו זוג אוהבים לא רציתי שיגמר לעולם. לפני שהתקדמתי לחדירה אמרתי ניתן לה עוד קצת לפנק את חבריקו במציצה בתנוחת 69 . המשיכה ועשתה את זה כל כך טוב שלא התאפקתי ושחררתי לה את ילדיי לפיה . תוך כדי הגמירה היא ממשיכה למצוץ באהבה ! הפסקה קצרה לסמול טוק . מספרת שזו הפעם השלישית שלה בארץ והיא אוהבת את הישראלים. נותנת הרגשה ממש טובה. אין לה מניפולציות וגינונים של אחת שרק רוצה את הכסף שלך.
ממשיכים לסשן שני. מתחילים שוב במציצה שלה , הפעם אמרתי גם אני מפנק אותה . ירדתי לה דרומה ונתתי לה ליקוקים מארץ הליקוקים. גנחה בטירוף והרטיבה ברמות. היה נראה שבאמת נהנית. המשכנו למציצה שלה עד שאמרתי לעצמי נזרום לסקס. לפני הסקס היה בא לי להרגיש שוב את הלשון החלקלקה שלה במרעומי. מה אגיד לכם.. ליזה מארץ הפלאות ! תענוג צרוף עד כדי כך שהתחלתי תוך כדי לעשות ביד וגמרתי מחרמנות. בשורה התחתונה לא זיינתי אותה אפילו פעם אחת אבל היה יותר טוב מהרבה זיונים אחרים . איך שגמרתי מתחילה ללטף אותי ולחרמן אותי שוב. הבחורה משוגעת. תוך שתי דקות חבריקו שוב עומד דום.. היא שמה לב לזה ומתחילה לרדת שוב בלי לחשוב ובלי שביקשתי. נתנה עבודה של כמה דקות והופ חבריקו מתפרץ עם הטיפות האחרונות שנשארו בגרונו.. פעם שלישית גלידה !!!
קם למקלחת ולא מאמין שעברתי חוויה כזאת מטריפה. ה -חוויה שעברתי עם נערה עובדת. חיבוקים ונשיקות ויצאתי לדרכי שמח וטוב לבב !
תעשו טובה תתייחסו אליה יפה היא פשוט פרח ! מגיע לה יחס טוב בדיוק כמו שהיא נותנת. חבל שתתקלקל לנו .. ושוב תודה לאוליגופול על הטלפון. אתה אחראי על החוויה המרוממת הזאת.
אין על אנאלי

149
גם אני קיבלתי את המספר של ליזה.
גם אני ניסיתי להשיג אותה מיום ראשון.
גם לי היא עונה. כל יום. not today. today busy
עד היום... אתמול היא אמרה לי שהיום היא תוכל.
אז היום היא אמרה לי שנדבר בערב והיא תודיע לי אם היא לא יוצאת לאיזה מקום.
חברים, מה קרה לנו? מתי התהפכו היוצרות ואנחנו התחלנו לרדוף אחרי זונות?
ואיך העובדה שבעקבות דיווחי חיובי של כמה חברים ספציפיים אי אפשר להגיע לבחורה ימים על גבי ימים - מסתדרת עם הטענה של איצ ולקסר שלפורום אין כוח?
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

150
לפורום אין כח !!
הפורום - זה צעצוע של חובבנים...
תפנים.

מכירים אותה הרבה גברים, מהשהות הקודמת שלה בארץ (בה עבדה בליווי) ומתחילת השהות הנוכחית שלה (בה עבדה בליווי).
המידע עובר מפה לאוזן - והשמועה עושה את שלה.
פה כתבו עליה מעט יחסית.

גם אני 'רודף' אחריה מספר ימים...

המגביה עוף - ירחיק ראות

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”