ליזה והים ....
אני אתחיל בזה שתאום עם ליזה לקח לי כמעט שבוע מראש !
אפילו תור לרופא משפחה שלי אני מקבל יותר מהר
אבל זה המצב כרגע , המילים שנכתבו בפורום עושות את שלהן ובצדק , והנה אני מוצא
את עצמי שוב בשעת ערב מוקדמת מגיע אל העיר בת ים ( רוני כבר נתן לך 20,000 כינויים אז תבחרו אחד ) כולי בציפייה לפגוש שוב את ליזה בסיבוב החדש שלה בארצנו הקטנה .
אני מגיע לבניין מפואר ממש על הים , שומר בכניסה שואל אותי לאן אני הולך ?
לא ידעתי מה לענות לו ?
גמגמתי משהו כמו הולך לידידה/ חברה / מכרה , רק שיעזוב אותי ואילו הוא מתחיל לחפש לי ברשימות של דירות ומחפש את הדירה
עד שהבין שהרבה לא יעזור לו והוא אמר לי טוב נו תיכנס .
ליזה בגרסת חורף 2016 שלה היא ליזה משופרת בהרבה ! (לא שהיה לה כל כך הרבה מה לשפר ) אבל היא פשוט סקסית ברמות אחרות , תבחרו כל
קליפ של כל ראפר גדול ככל שיהיה והיא תשתלב בו בצורה מושלמת

נכנסתי פנימה אל חדר חמים , נעים ובעיקר מזמין עם נוף מושלם לים , כבר התחלה טובה .
לאחר שיחת חולין והשלמת פערים מהפעם הקודמת שנפגשנו , נכנסו לחדר השינה המבצעי ( איזה כיף שיש יותר מכרית אחת

).
לגבי ליזה אין הרבה מה להוסיף (פשוט דפדפו אחורה 4 דפים ותקראו לבד , כל מילה בסלע )
גוף אלוהי , בנוי לתפארת , פנים נאות ועוברות מסך בהחלט ושרות , אחחחחחחחחחחח השרות שלה הוא לא פחות מחלומי !!!
כמובן שיש כאן הרבה עניין של כימיה בין שני אנשים אבל מעבר לזה , ליזה בעלת תודעת שרות שלא קיימת במחוזותינו ואולי לא קיימת בשום מקום אחר בעולם !
מציצה אלוהית שרק בא לך שתימשך לנצח
והיא נמשכה ונמשכה ונמשכה ונמשכה ונמשכה , אין עייפות אין תלונות , יש מסירות , יש חשק , יש כיף אחד גדול

כמובן שהיה גם סיבוב שני ואם הייתי יכול אולי גם שלישי אבל באמת שליזה יודעת לסחוט מהלימון את טיפת המיץ האחרונה ואז עוד טיפה נוספת

לא הסתכלתי על השעון למרות שידעתי שעברתי את השעה והנה אני נשאר בסלון הקטן עם ליזה , שותים לנו משהו בכיף וליזה לא לוחצת וליזה לא ממהרת ומבחינתה אם אני יכול להמשיך היא יכולה להמשיך , שקלתי את האופציה אבל אז אני קולט שכדאי לי למהר כי יש רב אחד ( המוכנה הרב רוני גולן ) שהגיע לביקור והוא ומחכה למטה

מרוב התרגשות לא ידעתי מה לעשות ( וידוי אני חבר של רוני ומכיר אותו מהדיווח הראשון שלו בפורום )
ומבחינתי לא נותנים לרב לחכות ( כולנו כאן יודעים שהסבלנות של הרב לא גדולה מדיי בכל מה שקשור לסקס

)
אז אלייך רוני אני תמיד אומר תודה על הכל (במיוחד על ליזה )
מקווה שלא התייבשת בקור יותר מדיי
מקווה עוד יותר שנהנית מליזה לפחות כמוני ( למרות שאצלה אין ממש מקום לטעויות )
כתבו כאן כבר החברים הנכבדים לא מעט עליה ובמיוחד בימים האחרונים
למילים יש כוח וחשוב גם שיהיה גב למילים האלו שנכתבות כאן
לגבי ליזה מי שינסה ויטעם יבין לבד ( ראו הוזהרתם סכנת התמכרות ... )
ולחבר פורום הבא שיגיע אליה , מי שזה לא יהיה
תעיף מבט על הים הנשקף מחלונות הזכוכית שבחדרה ותקבל תמונה מדהימה
לפחות כמוה
שבוע נפלא לכולכם ...
רוני גולן , אתה חסר חבר ...