כ ויקה וליזה מעיר הפלאות... אגדת ילדים למבוגרים בלבד - דף 16 - סקס אדיר

ויקה וליזה מעיר הפלאות... אגדת ילדים למבוגרים בלבד

152
ליזה והים ....
אני אתחיל בזה שתאום עם ליזה לקח לי כמעט שבוע מראש !
אפילו תור לרופא משפחה שלי אני מקבל יותר מהר קריצה
אבל זה המצב כרגע , המילים שנכתבו בפורום עושות את שלהן ובצדק , והנה אני מוצא
את עצמי שוב בשעת ערב מוקדמת מגיע אל העיר בת ים ( רוני כבר נתן לך 20,000 כינויים אז תבחרו אחד ) כולי בציפייה לפגוש שוב את ליזה בסיבוב החדש שלה בארצנו הקטנה .
אני מגיע לבניין מפואר ממש על הים , שומר בכניסה שואל אותי לאן אני הולך ?
לא ידעתי מה לענות לו ?
גמגמתי משהו כמו הולך לידידה/ חברה / מכרה , רק שיעזוב אותי ואילו הוא מתחיל לחפש לי ברשימות של דירות ומחפש את הדירה
עד שהבין שהרבה לא יעזור לו והוא אמר לי טוב נו תיכנס .
ליזה בגרסת חורף 2016 שלה היא ליזה משופרת בהרבה ! (לא שהיה לה כל כך הרבה מה לשפר ) אבל היא פשוט סקסית ברמות אחרות , תבחרו כל
קליפ של כל ראפר גדול ככל שיהיה והיא תשתלב בו בצורה מושלמת קריצה
נכנסתי פנימה אל חדר חמים , נעים ובעיקר מזמין עם נוף מושלם לים , כבר התחלה טובה .
לאחר שיחת חולין והשלמת פערים מהפעם הקודמת שנפגשנו , נכנסו לחדר השינה המבצעי ( איזה כיף שיש יותר מכרית אחת קריצה ).
לגבי ליזה אין הרבה מה להוסיף (פשוט דפדפו אחורה 4 דפים ותקראו לבד , כל מילה בסלע )
גוף אלוהי , בנוי לתפארת , פנים נאות ועוברות מסך בהחלט ושרות , אחחחחחחחחחחח השרות שלה הוא לא פחות מחלומי !!!
כמובן שיש כאן הרבה עניין של כימיה בין שני אנשים אבל מעבר לזה , ליזה בעלת תודעת שרות שלא קיימת במחוזותינו ואולי לא קיימת בשום מקום אחר בעולם !
מציצה אלוהית שרק בא לך שתימשך לנצח
והיא נמשכה ונמשכה ונמשכה ונמשכה ונמשכה , אין עייפות אין תלונות , יש מסירות , יש חשק , יש כיף אחד גדול מוחא כפייה
כמובן שהיה גם סיבוב שני ואם הייתי יכול אולי גם שלישי אבל באמת שליזה יודעת לסחוט מהלימון את טיפת המיץ האחרונה ואז עוד טיפה נוספת חיוך גדול
לא הסתכלתי על השעון למרות שידעתי שעברתי את השעה והנה אני נשאר בסלון הקטן עם ליזה , שותים לנו משהו בכיף וליזה לא לוחצת וליזה לא ממהרת ומבחינתה אם אני יכול להמשיך היא יכולה להמשיך , שקלתי את האופציה אבל אז אני קולט שכדאי לי למהר כי יש רב אחד ( המוכנה הרב רוני גולן ) שהגיע לביקור והוא ומחכה למטה צחוק
מרוב התרגשות לא ידעתי מה לעשות ( וידוי אני חבר של רוני ומכיר אותו מהדיווח הראשון שלו בפורום )
ומבחינתי לא נותנים לרב לחכות ( כולנו כאן יודעים שהסבלנות של הרב לא גדולה מדיי בכל מה שקשור לסקס קריצה )
אז אלייך רוני אני תמיד אומר תודה על הכל (במיוחד על ליזה )
מקווה שלא התייבשת בקור יותר מדיי
מקווה עוד יותר שנהנית מליזה לפחות כמוני ( למרות שאצלה אין ממש מקום לטעויות )
כתבו כאן כבר החברים הנכבדים לא מעט עליה ובמיוחד בימים האחרונים
למילים יש כוח וחשוב גם שיהיה גב למילים האלו שנכתבות כאן
לגבי ליזה מי שינסה ויטעם יבין לבד ( ראו הוזהרתם סכנת התמכרות ... )
ולחבר פורום הבא שיגיע אליה , מי שזה לא יהיה
תעיף מבט על הים הנשקף מחלונות הזכוכית שבחדרה ותקבל תמונה מדהימה
לפחות כמוה
שבוע נפלא לכולכם ...

רוני גולן , אתה חסר חבר ...

153
לאחר חיזורים רבים הצלחתי לפגוש את ליזה אתמול.
תודה לרוני שגילה את המטמון ולד"ר פיל שהעביר לי את הטל'.
פשוט נהדרת וכל מלה מיותרת.
לא שאלתי עד מתי נשארת אך לא בטוח שתגיע פעם נוספת.
שווה לחזר עד שתעתר...Star

האדם אינו אלא תבנית הלך רוחו

154
תודה רבה למורנו רוני שהמליץ על ויקה וליזה.
הייתי אצל ויקה פשוט אין מילים לתאר 1.83 של סקס אפיל.מקלחת וחדר כולל מראות שרואים עד כמה אוהבת חזק וגם אומרת שאוהבת ונהנת מכל רגע.
זורמת לכל הכיוונים כמו שהחברה דיווחו.
ומנסה לארגן מפגש יחד עם ליזה
הראתה לי תתמונות של ליזה שבאמת שווה סיבוב
דנדי

156
בוקר טוב לכל החברים היקרים , תודה אישית לרוני על הפירגון בטלפון של ליזה .
ליזה מושלמת הן במראה והן בביצועים בשילוב של מקום יוקרתי מול הים בבת ים קבלתי את אחת החוויות הטובות ב 2016 .
תודה לאמא ואבא שלה שיצרו אותה כמו שהיא .

158
אחלה חוויה פינוק טוב!
הבחורה שלנו שירותית חייכנית סבלנית ומרגע ראשון מטרתה לספק אותך שתהנה ותהיה מרוצה ותצא בחיוך ועם טעם טוב,גבוהה,גוף מעט בצבע מוקה יפה,עור מתוח וחלק של דוגמנית,פנים נאות ,מראה קצת אסייתי בפנים ,ישבנים יפים עומדים,כוס יפה ורטוב ,(ממש אהבתי את הכוס שלה הרטוב)
מתאימה יותר למי שאוהב מציצות מושקעות,ופינוק טוב מבחורה נאה וסבלנית שלא מתעייפת,ולא לוחצת בזמן.

החיים יפים תנצלו כל רגע"

159

קודם כל תודה לאדמו"ר רוני שעשה לי את הקשר עם ליזה....

ליזה מנהלת בעצמה את כל התאומים והקביעות עם לקוחות דרך הטלפון והווטסאפ.. לדבריה היא מנסה לקיים שגרת יום מאוזנת ולא להישחק ולכן היא קובעת מקסימום 5 פגישות ביום.. לכן אולי צריך לפעמים להמתין יום יומיים או יותר כי כבר קבעו איתה לאותו יום...

התלוננה בפני (ובצדק) שלפעמים אנשים קובעים איתה ופשוט לא מגיעים - מבלי לבטל, מבלי להודיע... לא יפה ולא מנומס... והיא מצידה נמנעת מלצלצל לבן אדם ולשאול כי אומרת שאולי הוא לא לבד ואם היא תתקשר הוא עשוי להסתבך... מתוקה אמיתית - מתחשבתבכם - תתחשבו בה!

ולסקס עצמו - גם כאן מתחשבת ועושה כל מה שצריך בשביל לספק ולרצות.... לא מתעייפת... אין ספק שגולת הכותרת היא המציצה... טיפול אוראלי יוצא דופן באיכותו... גם הסקס סבבה אבל לא הרבה יותר מיוחד מאשר אצל נותנות שרות אחרות. המציצה - ליגה אחרת.
כל היתר כבר נאמר לפני כאן על ידי האחרים...

ואגב - מביאים לה מלא שוקולדים - אמרה לי שמעדיפה פירות (קופסת תותים או משהו כזה) כי בסוף היא תשמין מרוב השוקולדים - אבל בכל מקרה היא מודה מאוד לכל מי שמביא ומשקיע... היא תחזיר לו בריבית בחדר ליד....
מומלץ מומלץ מומלץ....

160
גם אני פגשתי את ליזה
אפתח ואומר שבעבר נכוויתי ממפגשים עם "פרטיות": שם קוד לבנות תאגיד שפשוט משווקות בפלטפורמות אחרות אחת מהן היתה מרגרטה הגברית שגם מקבלת באותו מקום.
אז הגעתי למלון הזונות בבן גוריון שעל החוף בעיר הזונות. כמו שחבר ציין: גם במלון הזה יש שומר שלפעמים שואל בכניסה לאן מועדות פניך. לך תסביר לו שזה לא פניך אלא פינך. עצה: במלון הזונות המדובר כנסו מבן גוריון (ולא מהצד השני) ופנו ישר שמאלה. כך תגיעו למעלית של מלון הזונות לפני שתיתקלו בשומר של המלון
הגעתי ללא ציפיות. את הדלת פתחה לי נערה כוסית ויפה עם שיער שחור ארוך וחלק... נערה טהורה ותמה חייכנית ולבבית כוסית! אבל שלא כדרכן של כוסיות: חייכנית ולבבית
התבלבלתי. תהיתי, איך זה יכול להיות ? כבר הכנתי את עצמי לנפילה
עברנו די מהר לחדר השינה, התיישבתי לצידה על המיטה והתחלנו להתחמם.
האמת שאני לא רואה טעם לפרט על המראה של ליזה ולמנות את החסרונות (ויש גם חסרונות), כי פשוט היה כיף (כן אומר שיש לה גוף יפהפה ושדיים מדהימים עד כדי כך שקשה לאמין שהם טבעיים). היא משרה אווירה מעולה. ובניגוד למדווחים אחרים, ממש לא חוויתי שבירת קירות. זה היה לגמרי לכיוון GFE. אמנם יכול להיות שהיא היתה ממשיכה לרימינג, אבל משום מה זה הרגיש לי פחות נוח ואני לא הכוונתי אותה לשם.
כן אומר שהיא מוצצת נפלא היא מלקקת ביצים מדהים והיא צורכת חלבונים של גברים
התלבטתי האם לדווח, כי אחרי שנפגשתי איתה אני יכול להבין איך יהיו חארות כמו זה שכמעט שבר את הדלת שלה שינצלו את הנערה הטהורה והתמה הזאת אסביר: עד שפגשתי את ליזה, חשבתי שזונה עם לב זהב זה מיתוס שקרי. אבל כשמלמלתי משהו על התשלום בזמן שעשינו את דרכנו לחדר האהבה, היא נפנפה בידה בביטול ואמרה שאחרי זה. וכשיצאתי, לאחר... יותר משעה וחצי היא עדיין לא אמרה כלום. אני פשוט הנחתי את הכסף על השולחן, והיא - בעודה לובשת רק את שמלת האהבה שלה - נצמדה אליי לחרמון נוסף ואחרון.
כמה הערות: היא שאלה אם אני חבר של רוני... היא אמרה שלרוני יש הרבה חברים היא הזכירה את הפורום, ובמקרה שלה זה די ברור: היא לא מפרסמת בשום מקום, מגיעים אליה רק מפה (ובכל זאת לא אמרתי שאני כותב בפורום).
בעודנו שוכבים מחובקים, היא העלתה את חברתה ויקה. אבל עם ויקה לא נשארתי כי התרשמתי שהיא גבר לשעבר
גזר הדין: אם לא הייתי בתקופת התנזרות, יכול מאוד להיות שהייתי שב אליה
ותודה לאולי על המספר ולרב רוני על שגילה לנו את הנערה הטהורה הזאת!
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”