כ ויקה וליזה מעיר הפלאות... אגדת ילדים למבוגרים בלבד - דף 18 - סקס אדיר

ויקה וליזה מעיר הפלאות... אגדת ילדים למבוגרים בלבד

173
ויקה מדהימה!!!!!!!!!

אני קבוע שלה מגיע כל שבוע אליה בלי לחץ בזמן בכלל... אפילו לא מדברים על שעה ומתי מסיימים...
עושים סקס נהנים ומדברים. היא ממש מתוקה.. שצריכה כסף ועושה קצת פחות... למה?!!???

כי מישהוא בפורום ובעוד איזה אתר מתחרה העליל עליה עלילות שווא..
זה ממש לא יפה ולא מכובד לפגוע בבנאדם ככה . ובמיוחד עוד באישה.

174
[QUOTE=איצטגנין]
[QUOTE=החפוז המכני]חסרונות: שיניים לא צחורות (מעניין שדווקא כבוד הרב לא ציין זאת... ) ושערות בתחת. ושים לב למה שכתבתי לגבי ויקה:

[QUOTE=החפוז המכני]התרשמתי שהיא גבר לשעבר[/QUOTE]

התרשמתי! [/QUOTE]

אוי, חפוזי, אתה ממש משקר עכשיו, ואני עצוב בשבילך.

שום שערות בתחת. אף לא אחת !
בכללי - היא מאד חלקה, עור קטיפתי, נטולת שיער טבעי.

חפוזי, אל תשקר. לפחות, לא בפורום !!

שקרן! המשתמש 'החפוז המכני' מתבקש להפסיק לשקר, להטעות ולהעליל!

[/QUOTE]
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

175
קישי, אתה יודע מה? למה שלא תיישב את המחלוקת בינינו לגבי ליזה?
אה נזכרתי למה לא... כי אתה כבר לא מדווח. כי אתה כבר לא דוגם... אז תזכיר לי, חבר של כבוד בהיכל הקשקשנים של ישראל: מה בעצם אתה עושה פה?
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

177
לא מרבה לדווח אבל ויקה לדעתי פצצה , מספרים לה מה שכותבים פה והיא די מתבאסת שחושבים שהיא גבר, היא שאלה אותי אם היא דומה לגבר ולא מבינה למה רושמים את זה עליה, מותק של בחורה. מצד שני לטעמי ליזה יותר שווה באמת חוויה שאסור לפספס

180
ויקה פצצה. אמצע שנות השלושים ומדהימה לטעמי אפילו יותר מליזה במראה... היא פשוט סוסה אצילית והגובה שלה בכלל הרס אותי.

חפוז... תשים לב לזה שמתי שכותבים דברים כמו שאתה כותב בקלות דעת עלולים לפגוע בבחורה על לא עוול בכפה... עשית את זה גם לויקה וגם לליזה ולליזה נתת מחמאות אחרי. זה הקושי שלי לאחרונה עם דברים שקורים פה. מישהו כתב שהיא גבר בלי ביסוס ואין לי ספק שהוא עשה זאת כדי לפגוע בה... אז ממשיכים את זה?? למה לעשות רע סתם. אני רואה פה בלי סוף בנות עם סיליקון בכל מקום שנראות כמו גברים מנותחים ולא הייתי נוגע בהן עם מקל. לעומת זאת ויקה טבעית לחלוטין.

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”