190
על ידי oskar029
פגשתי היום את ליזה.
תודה לכבוד הרב ולשאר החברים שפרגנו לי את המספר שלה.
היה חלום. גוף מושלם גישה מושלמת ומציצה (כולל רימינג איכותי וחודרני, ופולשני, וחוקני וכו' וכו')בכל זוית אפשרית שאתה פשוט לא רוצה שתיגמר.
באתי עם חליפה מהמשרד והאש נדלקה כבר בדלת. היא יודעת להיות מאהבת מושלמת וחושנית, אבל יודעת לזהות את נקודת הפיתול בעלילה ולהפוך לילדה הרעה.
קיבלתי עשרות מציצות בחיים, עדיין לא דבר כזה. גם בטכניקה וגם באנרגיות לרצות את הגבר. הבנתי שעד היום חייתי בשקר כשדיברתי על מציצות. היא ליגה בפני עצמה. אם זה היה תלוי בי הייתי משאיר את הזין לנצח בפה שלה.
הייתה לנו באמת כימה נדירה. קיבלתי ממנה עיסוי מלא של למעלה מחצי שעה לפני הסיבוב השני. את שני הסיבובים גמרתי לה עמוק בגרון כאילו זה הכי מובן בעולם. הייתי מוכן להסתפק רק במציצות, אבל אני כבר מספיק מבוגר לדעת שאכעס על עצמי אם לא אזיין כזו כוסית, אז עשיתי וי געל זה לפני שהתפוצצתי לה בפה פעם שניה.
היא כאן עד 10 בפברואר (מנסה להאריך את הויזה...). שסילבסטר היא יוצאת לחגוג ורוצה קצת חופש, ושאמצע שבוע הבא היא אמורה לקבל מחזור (לכל מי שמתכנן...). גם לי היה קשה לתאם איתה אבל בסוף יצא פצצות.
אם לא הייתי כזה קמצן הייתי מגיע על בסיס שבועי. מחולל אושר הרבה יותר גדול מהפסיכולוגית הצפודה והמיובשת שלי....
בלה, בלה, בלה, בלה.. ממתק, בלה, בלה, בלה, בלה.... תשמרו עליה.... בלה, בלה, בלה, בלה... חוויה חד פעמית.... בלה, בלה, בלה, בלה... כבוד הרב: איך מגיירים את הממתק הזה לתפארת מדינת ישראל?
Born to be wild