כ ויקה וליזה מעיר הפלאות... אגדת ילדים למבוגרים בלבד - דף 25 - סקס אדיר

ויקה וליזה מעיר הפלאות... אגדת ילדים למבוגרים בלבד

245
ביקרתי אצל ליזה בפעם הראשונה. ליזה היא כמו קלאב מד. הכל אצלה מתוכנן עד לפרט הכי קטן בשביל לייצר לך חוויה מושלמת.
היא צריכה לקבל מאסטר בתחום האירוח, צריך כישרון גדול בשביל שתהיה לך את היכולת לפתח כימיה עם אנשים בכזאת קלות ובכזו סיטואציה. אני לא אופתע אם היא בעצם רובוט ניסיוני שנחת עלינו היישר מיפן, אב טיפוס של גיישה מודרנית שבקרוב נמצא בחנות הקרובה לביתנו. כשאני אומר רובוט, אני לא מתכוון חס וחלילה למכניות או חוסר רגישות, ההפך! ליזה היא מכונה משומנת שכל ציר וציר בה נעים בדיוק מושלם. היא ניחנה באינטואיציה כל כך חדה שהיא יודעת מה אתה רוצה, הרבה לפני שאתה יודע. היא לא מתעייפת, לא מוותרת וכל זה עם חיוך סקסי שמשרה בך אווירה כל כך נינוחה, עד שבאמת לא בא לך ללבוש חזרה את בגדי השיגרה ולצאת חזרה לזהות האחרת שהשארת בדלת הכניסה.

246
[QUOTE=dudido]
ביקרתי אצל ליזה בפעם הראשונה. ליזה היא כמו קלאב מד. הכל אצלה מתוכנן עד לפרט הכי קטן בשביל לייצר לך חוויה מושלמת.
היא צריכה לקבל מאסטר בתחום האירוח, צריך כישרון גדול בשביל שתהיה לך את היכולת לפתח כימיה עם אנשים בכזאת קלות ובכזו סיטואציה. אני לא אופתע אם היא בעצם רובוט ניסיוני שנחת עלינו היישר מיפן, אב טיפוס של גיישה מודרנית שבקרוב נמצא בחנות הקרובה לביתנו. כשאני אומר רובוט, אני לא מתכוון חס וחלילה למכניות או חוסר רגישות, ההפך! ליזה היא מכונה משומנת שכל ציר וציר בה נעים בדיוק מושלם. היא ניחנה באינטואיציה כל כך חדה שהיא יודעת מה אתה רוצה, הרבה לפני שאתה יודע. היא לא מתעייפת, לא מוותרת וכל זה עם חיוך סקסי שמשרה בך אווירה כל כך נינוחה, עד שבאמת לא בא לך ללבוש חזרה את בגדי השיגרה ולצאת חזרה לזהות האחרת שהשארת בדלת הכניסה.

[/QUOTE]

בוקר טוב dudido ......

אתה גאון בהתנסחות בכתב.....מוחא כפייה

אחד הדיווחים הקצרים והמרשימים ביותר שקראתי עד היום בפורום. מוחא כפייה

גאונות בהתנסחות ובהעברת מסרים במילים בצורה מושלמת. מוחא כפייה

אני מקנא בך, במובן החיובי של הקנאה....Embarrassed

תודה לך....מוחא כפייה

כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

247
[QUOTE=roni golan]

בוקר טוב dudido ......

אתה גאון בהתנסחות בכתב.....מוחא כפייה

אחד הדיווחים הקצרים והמרשימים ביותר שקראתי עד היום בפורום. מוחא כפייה

גאונות בהתנסחות ובהעברת מסרים במילים בצורה מושלמת. מוחא כפייה

אני מקנא בך, במובן החיובי של הקנאה....Embarrassed

תודה לך....מוחא כפייה

[/QUOTE]

תודה רבה על המחמאה רוני. כשזה בא ממך זה אפילו עוד יותר מרגש.
אני עוקב אחרי הדיווחים שלך באופן קבוע, ואם אפילו רק משפט אחד מתוך מה שכתבתי הפעיל אצלך את הטריגר שהביא למחמאה שלך, אז אני מאושר.
אני עדיין מתאמן על ההליכה בחבל, אבל אתה כבר להטוטן מילים ותיק, אתה רגיל לשאגות הקהל ולריקנות שמגיעה דקה אחרי שיורדים מהסולם.
לכבוד הוא לי.

250
״ובא לציון גואל״.
אחרי המון נסיונות סופסוף הצלחתי לקבוע עם ליזה.
במילה- wow.
אני לא אחזור על כל מה שנכתב לעיל,כי אין לי מה לחדש.
אוכל רק לציין שליזה היא אכן חווית ה-gfe המושלמת.
אגב לעניין הזמינות של הגברת,היא מעידה על עצמה כעצלנית ולכן
לא מקבלת כמות גדולה של גברים.בימים מסוימים בכלל אין לה חשק.
מזל שבמיטה היא ממש לא עצלנית.

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”