חזרתי לא מזמן ממסע כייפי במועדונים השונים בגרמניה והחלטתי להרים לנו ערב הכל כלול לחברי הפורום , הדבר הצריך המון עבודה וחיפוש אחר בנות המוכנות להגיע לערב כזה בנרות
מי מה ומתי ?
מסיבת גנג-בנג הכל כלול במתחם מפנק ודיסקרטי לחלוטין בת"א
יום ראשון 26.2.17
שעה 19:00 עד 23:00
4 שעות של חוויה עם 5 בנות פרטיות
המסיבה מוגבלת רק ל 20 משתתפים (4 גברים על כל בחורה) כדי לשמור על ערב נעים ולא צפוף.
קצת על המקום:
לופט בת"א במיקום דיסרקטי ושקט מאוד
* 4 חדרים נקיים
* בר עם אלכוהול תוצרת חוץ בחינם לאורך כל הערב
* מזנון אוכל מפנק חופשי להתרעננות בין מספר למספר
* חצר עם ספות למעשנים
* מקלחות עם מגבות ללא הגבלה לכל המשתתפים
* קונדומים בחינם לאורך כל הערב
* מוזיקה וסרטים כחולים יוקרנו על המסך לשיפור החוויה
קצת על הבנות:
אני יכול לומר לכם שמלאכת האיתור הייתה קשה מאוד , נערות עובדות וגם משרדי ליווי לא מוכנים לשמוע על מסיבה כזו , לכן פניתי לדייט69 ואחרי מאמצים רבים ללא פשרות על איכות וניראות הבנות , הצלחתי לאתר 5 שמוכנות להגיע (בסכום לא מבוטל).
מלכתחילה רציתי 5 בנות עם הגבלה ל 20 משתתפים בלבד כדי ליצור לנו ערב חוויתי בלי לחץ כדי שכולם יוכלו להינות מספר פעמים ממספר בנות.
יש לנו 4 שעות שלמות של חוויה (עם הפסקות אוכל ושתיה מידי פעם להתרעננות) מטריפה !!
מה יקרה אם אפגוש מישהו שאני מכיר?
הסיכוי שזה יקרה קלוש כי לא מדובר בערב המוני , אבל רק בשביל אמצעי הזהירות , רכשתי מסכות מגניבות לפנים בכל מיני צורות וצבעים שיחכו לנו כבר בכניסה למתחם , בנוסף , העובדה שהמקום מוחשך ושיש תאורה רומנטית יקשו מאוד על זיהוי המשתתפים.
מה אגיד לבת זוג שלי באותו ערב?
גם לגבי זה יש פיתרון , המעצב הגרפי שלי יכין לכל משתתף שירצה הזמנה לכנס אירוע פגישת עבודה או כל דבר שעולה לכם על הראש בהתאמה אישית , ככה תיהיו מוכנים שבוע מראש עם התירוץ הנכון.
כמה זה עולה לי?
950 ש"ח ל 4 שעות של חוויה עם 5 בנות פרטיות לחלוטין
הכל כלול , מגבות , אלכוהול , אוכל , קונדומים.
רק להתניע ולהגיע.
רק 20 הראשונים שיהיו מעוניינים ורציניים - ייכנסו לרשימה (סוכם עם הבנות לא יותר מ 20 משתתפים)
כרגע אני לא מתכוון לארגן עוד ערבים כאלו , תלוי מאוד בזרימה של הערב הראשון.
שלחו לי לפרטי הודעה , כרגע העדיפות היא לחברים וותיקים בפורום