כ ויקה וליזה מעיר הפלאות... אגדת ילדים למבוגרים בלבד - דף 54 - סקס אדיר

ויקה וליזה מעיר הפלאות... אגדת ילדים למבוגרים בלבד

531
אסביר את עצמי.
לא יודע לגבי אחרים, אני לא מאוהב בה וגם די בטוח שהיא לא בי...
אבל...
כבר היו פה בנות שהכרתי, שנתנו פה שירות מצוין והפכו את החיים שלהן לבלתי נסבלים, עד שברחו מפה בלי שום רצון לחזור.
אם זה בהכפשות ואם זה ממש באיומים.

עכשיו, הבנות קשורות אחת לשניה ומתקשרות ביניהן.
לא מזמן למדתי על קשר כזה, משתי בנות שונות שאני בקשר איתן בחו"ל והסתבר לי שהן חברות טובות. זה היה משעשע, אבל גם פקח את עיני.
הן גם נוכחות בפורומים בחו"ל ומעבירות מידע על מה שוקרה פה, החל מביקורת הגבולות, דרך מחירים, ולקוחות טובים או ממי להיזהר.
אנחנו לא היחידים שמעבירים מידע.
אף אחת מהן לא מגיעה לפה בלי מידע מקדים, הן לא טיפשות או תמימות.
רובן, בוודאי אלו שנמצאות כאן זמן, או שמגיעות לכאן פעמים מספר, יודעות על הפורום שלנו ומה שכתוב בו.
זאת חייבת להיות הנחת עבודה שלנו, למרות שאנחנו לא מגלים להן עליו, או מי אנחנו בפורום (לפחות אני, ואם שואלים אותי, אני אומר שלא מכיר או שאני רק מסתכל)
ולכן, כשיוצרים פה אוירה רעה, לא מכבדת ומזלזלת זה פשוט מרחיק מכאן בנות שוות. זה לא רק הקושי להיכנס לארץ או שבאירופה מרוויחים יותר, זה גם הלקוחות, כלומר אנחנו.

קשה לגרום לקבוצה כל כך מגוונת של גברים לחשוב דומה, אבל לכל הפחות תבינו את השיקול הזה.

גילוי נאות, אני באמת מחבב את ליזה וויקה, ותמיד קיבלתי שירות מעולה.
לא איכפת לי שמישהו לא אהב, זה בסדר גמור מבחינתי, ככה יהיה לי יותר:)

שיהיה שבוע טוב,
מ"פ.
גם זונה היא אדם; תן כבוד קבל כבוד. יחס גורר יחס.

532
מלח אני מסכים עם רוב מה שכתבת במיוחד בנקודה שכדאי לנו להבין שמי שמגיע לארץ זה שארית הפליטה ולא מעבר. אלו שבוחרות להגיע לכאן יודעות טוב מאוד למה, טיפ.... כי במקומות אחרים לא יסתכלו עליהן.
אז נכון הן נחמדות ונראות סהכ באמת שלא רע אבל בחייאת הן (למעשה אחת מהן) כבר ״נטחנה״ דק דק ואם אתם לא רואים את זה חבל. מה גם שלי אישית נמאס לקרוא עליה, ועל מעלליה והסיפורים שהיא מספרת ללקוחות החדשים במיוחד שמאמינים לכל מילה שהיא פולטת. שמח שיהיה לך יותר ממנה אם כך, תהנה כמה שאתה יכול ושיהיה לך אחלה שבוע

533
[QUOTE=מלח פלפל]אסביר את עצמי.
לא יודע לגבי אחרים, אני לא מאוהב בה וגם די בטוח שהיא לא בי...
אבל...
כבר היו פה בנות שהכרתי, שנתנו פה שירות מצוין והפכו את החיים שלהן לבלתי נסבלים, עד שברחו מפה בלי שום רצון לחזור.
אם זה בהכפשות ואם זה ממש באיומים.

עכשיו, הבנות קשורות אחת לשניה ומתקשרות ביניהן.
לא מזמן למדתי על קשר כזה, משתי בנות שונות שאני בקשר איתן בחו"ל והסתבר לי שהן חברות טובות. זה היה משעשע, אבל גם פקח את עיני.
הן גם נוכחות בפורומים בחו"ל ומעבירות מידע על מה שוקרה פה, החל מביקורת הגבולות, דרך מחירים, ולקוחות טובים או ממי להיזהר.
אנחנו לא היחידים שמעבירים מידע.
אף אחת מהן לא מגיעה לפה בלי מידע מקדים, הן לא טיפשות או תמימות.
רובן, בוודאי אלו שנמצאות כאן זמן, או שמגיעות לכאן פעמים מספר, יודעות על הפורום שלנו ומה שכתוב בו.
זאת חייבת להיות הנחת עבודה שלנו, למרות שאנחנו לא מגלים להן עליו, או מי אנחנו בפורום (לפחות אני, ואם שואלים אותי, אני אומר שלא מכיר או שאני רק מסתכל)
ולכן, כשיוצרים פה אוירה רעה, לא מכבדת ומזלזלת זה פשוט מרחיק מכאן בנות שוות. זה לא רק הקושי להיכנס לארץ או שבאירופה מרוויחים יותר, זה גם הלקוחות, כלומר אנחנו.

קשה לגרום לקבוצה כל כך מגוונת של גברים לחשוב דומה, אבל לכל הפחות תבינו את השיקול הזה.

גילוי נאות, אני באמת מחבב את ליזה וויקה, ותמיד קיבלתי שירות מעולה.
לא איכפת לי שמישהו לא אהב, זה בסדר גמור מבחינתי, ככה יהיה לי יותר:)

שיהיה שבוע טוב,
מ"פ.
[/QUOTE]

צודק 100%

תודה לרבנו האדמו״ר רוני גולן שליט״א

ואהבת לרעתך כמוך

537
חוזר מעוד ביקור בלתי נשכח אצל ליזה. לא רוצה לספר שוב על האקטים ואפקטים, אלא לציין שוב כמה שהבחורה הזאת פשוט בסדר, נותנת מעצמה מכל הלב (לפחות אתי) אמיתית וטובת לב.
אני כבר רואה את התגובות של הציניקנים למיניהם... אבל מעבר לכל יש פה בן אדם שבכל זאת נמצא בארץ זרה הרבה זמן, עם רגשות, מחשבות ותקוות ואל זה אני מתחבר.
שכל אחד ימשיך להחזיר בדעותיו, בכבוד הדדי בינינו הגברים וגם בינינו לנשים

538
אז ככה,

קודם כל תודה רבה רבה לרוני על הטלפון.

זאת פעם ראשונה שאני הולך למישהי בסכום הזה, ובאתי עם הרבה מאוד ציפיות לאור כל מה שרושמים פה.

ולמרות שבאתי עם צפיות גבוהות, היא התעלתה עליהם. זה לא ייאמן, פשוט לא ייאמן.

נראה לי שאין טעם לפרט על מה שהיה שם, אני רק יכול לציין שגמרתי 3 פעמים, לקח לי המון זמן לגמור באופן יחסי ולא הייתה שום תלונה או טענה מצידה, זה לגבי זה.

לגבי המראה,

אז ככה, אולם פניה אינן חלקות אבל לטעמי היא יפה, לא הכי יפה בארץ או בכיתה או וואטאבר לצורך העניין אבל היא מספיק יפה בשביל שתסובבו ראשים אחריה ברחוב.
והגוף? הדבר הכי יפה שראיתי בחיים שלי, ואמנם לא הייתי אצל נערות עובדות אבל יש לי עיניים ואני רואה ברחוב כל יום בחורות.
פשוט גוף נדיר, רזה, חזה לא גדול אבל יפה עומד ונעים, תחת קטן ויפה, סקסית מאוד, לאוהבי הקעקועים (ואני אחד מהם) יש קעקוע על הבטן התחתונה בצד ועל גב הרגל. אני יושב פה וכותב והגוף המדהים שלה לא יוצא לי מהראש, וכן היא גבוהה, משהו כמו 1.75.

זה לא משנה כמה סופרלטיבים אשפוך פה, לי הייתה כימיה מצויינת איתה, ישבנו ודיברנו בכיף על הספה, בחורה מאוד מאוד חמודה, עדינה ונחמדה. הרגשתי כאילו אני עם חברה במלוא מובן המילה, ומדובר על הכל, נשיקות ליטופים ובין העניינים ישנו על הספה והיא נשענה עליי ודיברנו על כל מיני דברים וזה הרגיש פשוט מדהים עד שאיבדתי תחושה של לקוח או של נותנת שירות.

לא יודע אם זה יהיה עם כל אחד ככה ויכול להיות שזה עניין של כימיה אבל לי היה פשוט מדהים ואני לא מוצא כל כך את המילים לתאר את זה.

ולא אכפת לי מכל המבקרים למיניהם, זה מה שאני הרגשתי וזאת הייתה החוויה שלי.

540
הכל בסדר אחינו, כיף לשמוע שנהנת ולא בא לי לבאס אבל כן ככה זה עם כל אחד
יושבים על הספה שסופגת זרע כבר מעבר ל 8 חודשים ומקשיבים לסיפורי אלף לילה ולילה
משם עוברים לחדר בריטואל הקבוע עושים מה שרוצים והולכים מתי שהולכים
ככה זה איתך ועם עוד חצי איזור המרכז שהיו אצלה
אז איך חיים הכט אומר ״שלא יעבדו עלייך״
;-))

[QUOTE=חרמני32] אז ככה,
קודם כל תודה רבה רבה לרוני על הטלפון.
זאת פעם ראשונה שאני הולך למישהי בסכום הזה, ובאתי עם הרבה מאוד ציפיות לאור כל מה שרושמים פה.
ולמרות שבאתי עם צפיות גבוהות, היא התעלתה עליהם. זה לא ייאמן, פשוט לא ייאמן.
נראה לי שאין טעם לפרט על מה שהיה שם, אני רק יכול לציין שגמרתי 3 פעמים, לקח לי המון זמן לגמור באופן יחסי ולא הייתה שום תלונה או טענה מצידה, זה לגבי זה.
לגבי המראה,
אז ככה, אולם פניה אינן חלקות אבל לטעמי היא יפה, לא הכי יפה בארץ או בכיתה או וואטאבר לצורך העניין אבל היא מספיק יפה בשביל שתסובבו ראשים אחריה ברחוב.
והגוף? הדבר הכי יפה שראיתי בחיים שלי, ואמנם לא הייתי אצל נערות עובדות אבל יש לי עיניים ואני רואה ברחוב כל יום בחורות.
פשוט גוף נדיר, רזה, חזה לא גדול אבל יפה עומד ונעים, תחת קטן ויפה, סקסית מאוד, לאוהבי הקעקועים (ואני אחד מהם) יש קעקוע על הבטן התחתונה בצד ועל גב הרגל. אני יושב פה וכותב והגוף המדהים שלה לא יוצא לי מהראש, וכן היא גבוהה, משהו כמו 1.75.
זה לא משנה כמה סופרלטיבים אשפוך פה, לי הייתה כימיה מצויינת איתה, ישבנו ודיברנו בכיף על הספה, בחורה מאוד מאוד חמודה, עדינה ונחמדה. הרגשתי כאילו אני עם חברה במלוא מובן המילה, ומדובר על הכל, נשיקות ליטופים ובין העניינים ישנו על הספה והיא נשענה עליי ודיברנו על כל מיני דברים וזה הרגיש פשוט מדהים עד שאיבדתי תחושה של לקוח או של נותנת שירות.
לא יודע אם זה יהיה עם כל אחד ככה ויכול להיות שזה עניין של כימיה אבל לי היה פשוט מדהים ואני לא מוצא כל כך את המילים לתאר את זה.
ולא אכפת לי מכל המבקרים למיניהם, זה מה שאני הרגשתי וזאת הייתה החוויה שלי.
[/QUOTE]

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”