כ ויקה וליזה מעיר הפלאות... אגדת ילדים למבוגרים בלבד - דף 55 - סקס אדיר

ויקה וליזה מעיר הפלאות... אגדת ילדים למבוגרים בלבד

541
Belover היקר,

לא אכפת לי כמה היו איתה ולא אכפת לי אם זה הצגה או לא הצגה, לי היה כיף וזה מה שחשוב בעיניי, לא יודע מה יש לך נגדה אחי אבל אני נהניתי מאוד, וגם אם עם כולם זה אותו דבר לי זה הרגיש מיוחד.
יש דברים שאני לא מפרט אבל אני יודע שזה היה מעבר לרגיל.

בכל מקרה אף אחד לא מכריח אותך לאהוב אותה.

איש איש וטעמו,

מישהו כתב פה פעם שאנחנו רק שטר בשבילה, אז אולי זה נכון אבל לפחות מרגיש שטר ששווה משהו ולא כמו שאני קורא פה שאנשים משלמים ומתייחסים אליהם כמו אני לא יודע מה.

שתהייה שבת שלום לכולם.

542
מיותר בשרשור על אחת הבחורות היותר מתוקות בעסק להתקטנן עם המרירים...צאו לחולל חברים טו באב בפתח.
מי שלא מאמין שלא יאמין.
אני מאוד מקווה שהמאגר של ליזה כבר מלא ושהיא מקבלת רק לקוחות חוזרים. אולי אני משלה את עצמי.
משהו ברוגע שלה בנונשלנט בכל ביקור בהחלט לא מרגיש כמו הזונת מירוץ שהיא (כנראה. לכאורה. אבל אל תהרסו לי את המיתוס). כבר יצא לי לפגוש כל כך הרבה כוכבות שהשתן עלה להן לראש, שהעומס דפק להן את הראש שחוסר היכולת לנהל את הלוז יחד עם חיים אישיים "רגילים" ויציבים (יחסית הכל יחסית) שבא לידי ביטוי במפגשים, אבל ליזה היא פשוט משהו אחר לגמרי. והכל נטורל, לדבריה. בלי סמים בכלל. יחידה בדורה.
עכשיו שאלה סלאש אתגר לרבנו ולכוכבים הגדולים בעיקר - איכשהו כל גיחה לבנין המפורסם של הגברת אני נתקל במעלית בפצצות נדירות אחרות שלא מן המניין. אני רוצה להניח שהן גם עובדות. מה הסיכוי שיערך אינדקס שמחלק את העובדות לפי הבנין/מיקום/כתובת ולא רק לפי שם הבחורה והתאגיד?
מה שאני שואל זה מי יודע על בחורות נוספות ברמה של ליזה שעובדות משם? כי הבחורות שיצא לי לראות במעלית לאחרונה זה משהו אחר לגמרי...

544
נכון שמה שאני מרגיש כאילו זה יחס מיוחד שיש לי
אני שומע על אותה חוויה בדיוק מחברים אחרים
כאילו זה אני כותב , כאילו מה שהיה איתי שם

אז מה ?!

זה מדהים הכושר הנפשי שלה
לתת כזו הרגשה אישית
ואפילו אם זה לא מאה אחוז אמיתי

זה מרגיש לי אמיתי וטיבעי וחברי ומיוחד
מי שלא מתאים לו - שיוותר
גם ככה היא בעיקר עם הקבועים שמתחברים לקונצפט

וכמו שאמרו - איפה תמצא מישהי כל כך נורמלית , שלא עולה לה השתן לראש
שלא מעלה מחירים , שמסרבת לקבל טיפ ? ?

לגבי החתיכות האחרות - אני פוקד את הבניין קבוע פעם בשבועיים כבר חצי שנה
ולא נתקלתי מעולם בתופעה הזו
לא ידוע לי על אחרות
אשמח לשמוע פירוט על ה״מרגריטה ״ שענה בקצרה החבר לפני

תבלו ותהנו ותזכרו לתת כבוד ולשמור על הבנות
כי הן משוש ליבנו
תודה לרבנו האדמו״ר רוני גולן שליט״א

ואהבת לרעתך כמוך

545
אהלן חברים
המון זמן לא ביקרתי עלמות חן מהסיבה שנכוותי המון או שתמיד הייתי מתחרט ברגע האחרון.
חזרתי לדפדף בפורום והדיווחים על ליזה פשוט וואוווו דבר שמוריד לי את מפלס הלחץ.
אני בחור צעיר נאה ומכבד ואשמח אם מישהו יוכל לשלוח לי בפרטי איך ליצור איתה קשר.
תודה !

550
מהלל, משבח מה עוד, ממה כלת פרס נובל לשלום
אחי הכל טוב, שתי בנות שנראות טוב סהכ, באמת נראות טוב ועם שירות באמת ברמה גבוהה אבל מעבר לזה שים לב מי משבח ומי מהלל, תמיד אותם כמה יחצני"ם ושבויים ולא מעבר
אז אם אתה אוהב קבב לך לליזה כי היא כבר טחונה דק דק אם אתה יותר בקטע של נתח שלם קפוץ לבקר את ויקה אצלה העבודה קצת יותר רגועה והיא קצת יותר מכבדת את עצמה (היחצנים שלה נראה לי מבינים על מה אני מדבר)
תעשה חיים

[QUOTE=liran909090] נשמע שהבחורות האלו מיוחדות במיוחד. מעולם לא נתקלתי בשרשור כה ארוך המהלל ומשבח 2 בנות.[/QUOTE]

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”