כ פרטית בת 24 מעלפת - דף 4 - סקס אדיר

פרטית בת 24 מעלפת

31
לא זכור לי מקרה כזה שבו לא מסרתי טלפון למי שביקש ממני או לחילופין לא עניתי בכלל. אני מיחס להתנהגות כזאת חוסר כבוד וכפי שאני מעוניין שיכבדו אותי ככה גם אני מכבד. זכור לי מקרה אחד בלבד שבו לא מסרתי טלפון של פרטית שקיבלתי בהודעה פרטית ממשתתף כאן בפורום שאמר שהוא לר מעוניין ועניתי למי ששלח לי הודעה בבקשה למספר שבשל כך שהיה נראה לי שהכוונה הייתה לא לפרסם את המספר מצד מי שקיבלתי ממנו ובשל כך שלא דיברתי עם הבחורה ולא ידעתי אם היא מעוניינת אז הודעתי שבהקדם אלך אלך לפגוש אותה ואשאל אותה בעצמי ואז כמובן שאם לא תהיה מניעה ממנה אז אשלח לכל מי שפנה אליי.
בסופו של דבר התברר לי שכנראה טעיתי בכוונתו של אותו מקור ושהוא פשוט לא רצה שיציקו לו ואז שלחתי את המספר לכל מי שפנה אליי. בכל מקרה כמו שאמרתי לדעתי כל אחד רשאי לפעול כראות עיניו בכל העניין הזה.
ומחיקת פרסומים על פי גחמות של חברי פורום כאלה ואחרים הנובע מתסכול על כך שלא יבלו מספר טלפון נשמע לי כמו סתימת פיות מה שלגמרי לא דמוקרטי.

פרטית בת 24 מעלפת

33
[QUOTE=Tom015]
[QUOTE=koka 7]סתם מתוך סקרנות רשמתה שהמחיר שלה קצת גבוהה יותר ממחיר השוק הרגיל כמה היא מבקשת ולכמה זמן הפגישה?[/QUOTE]
המחיר שלה קצת גבוהה יותר לשעתי מהבחורות הפרטיות .. אבל לעיסקה של מעל שעה אחת יוצא משתלם . שזה מה שעשיתי .
בוא נגיד לשעה היא יותר זולה קצת מלינדה עם הקעועים . אבל עדיין זה גבוהה ביחס לשוק .
אני לא יגיד כמה אני שילמתי באופן אישי
[/QUOTE]

אפשר את הפרטים של לינדה עם הקעקועים?

פרטית בת 24 מעלפת

34
טום, נשמע שנהנת וזה נהדר אבל לצערי, רב הנסתר על הגלוי במקרה זה ולרוב החברים זה באמת לא תורם כלום ושום דבר.
חשקה נפשך לפנק חברים לשיקול דעתך? נהדר, שלח להם הודעה פרטית עם פרטי התקשרות או רמזים, אין צורך לרשום דיווח כל כך ארוך או לפתוח שרשור במיוחד שבתכלס...אין בו כלום מועיל לאלו דהם לא מקרוביך או חבריך.
זו דעתי.
בלי קשר, נשמעת חוויה הגברת, תהנה.

פרטית בת 24 מעלפת

36
וואלה מצחיק לראות שלא משנה מה תעשה בשביל אנשים מספיק פעם אחת שתסרב או תעשה משהו שבמקרה הזה ספציפית לא נראה פייר כלפיהם ישר אתה הופך לאוייב . בכל הפוסטים שלי עד עכשיו הבאתי לכולם את כל הפרטים ואת כל הטלפונים . גם טלפונים של פרטיות שקיבלתי , ואפילו שלא ביקשו שלחתי מיוזמתי . ועכשיו אתם באים ומתלוננים . ואני כבר לא מדבר על חברים וותיקים .. שכן תורמים לפורום ולחברים כאן . (אגב רובם קיבלו ממני את פרטיי התקשורת ) וחלקם גם הגיבו לי בפרטי שמכירים את הבחורה עוד קודם . יש את האוכלי חינם שמסתתרים עם מנוי של כמה שנים כאן . עם 3 הודעות שבהם זה גם רק בקשות . או כאלה שהרגע פתחו משתמש בשביל לבקש את המספר . או כאלה שיש להם הודעות .. אבל כל הודעה זה רק בקשות של תן לי ותראה לי ותביא לי . ואין פוסט אחד שלא תיראה אותם רק מבקשים .

והחברים הוותיקים אל תשפטו אותי .. בואו תיראו כמה וותיקים לא שיתפו אותי במספרים .. התלוננתי ?
כשהזין עומד השכל בתחת !

פרטית בת 24 מעלפת

38
תום אל תיקח דברים קשה ... כולנו היינו בשני הצדדים של המיתרס. כשאתה מפרסם על פרטית תמיד ישלחו לך הודעות בקשה.. אחרת איך יוחלף מידע? ולחילופין מכיר את הצד שלך גם. רק תדע שחדשות ופרטיות ומעניינות יהיו תמיד ומישהו ישמע עליהן ויהיה איתן תמיד הן הרי מחפשות פרנסה לא? מניסיוני אמנם לא רב כמו להרבה נוכחתי לדעת שאם משתפים זה מעלה את הסיכויים שתזכר בעיני מישהו שגם פירגן ואז יפרגנו גם לך.. בדרך כלל מי שיצא לו שם של אחד שלא מפרגן אז לא תמיד ימהרו לשתף אותו. בדיוק כמו בטיול השנתי בבית הספר עם החטיפים באוטובוס בטיול.
כמובן יש יוצאים מהכלל שיעשו איפה ואיפה בין חברי פורום וכשתיתקל בהם הם גם לא ישתפו אותך למרות הכל.

פרטית בת 24 מעלפת

40
אביב אתה לא היחיד יש כנראה עוד כמה.. אבל אני חושב שהגיע הזמן באמת לסגור את השירשור הזה והוא באמת לא תורם לכולם. וחוץ מזה גם מספיק לרדת עליו הוא באמת לא עשה משהו כל כך נורא רבותיי.
שלח תגובה

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”