כ מישהו היה אצל הזוג המארח? - דף 3 - סקס אדיר

מישהו היה אצל הזוג המארח?

22

אחרי כמה שרשורים שהיו פה בפורום וכן הפירסום המוכר מ2SEX החלטתי לבדוק אותם ולראות אם זה מתאים לי.

אז ככה,

מיקי היא יותר יפה מבתמונות היא יותר חטובה ולראות את הפנים שלה מוסיף המון על התמונות.

נכנסים מכירים מדברים קצת שותים. אני אמרתי לשי שיש הרבה גברים שיפחדו להיכנס למצב כזה להיות עם בעל ואישה ביחד. מיקי טוענת שהיא אישתו השנייה של שי. אחרי קצת שתיה נכנסים לחדר שינה המיוחד שלהם. אני הייתי צריך להתקלח ולכן שי התחיל לחמם את מיקי. כשיצאתי מהמקלחת מיקי היתה רק עם תחתונים וברגע שאני נכנסתי לחדר מיטה גם הם ירדו.

מיקי מאוד נהנת מהמגע קשה מאוד לזייף כאשר הפנים נהיים אדומות מאוד!!

וברגע שעוברים את הקטע שיש שם עוד גבר איתך הכל זורם טוב. כל פעם שמיקי מרגישה שאתה רוצה להיות לבד היא תסמן לשי לצאת.

אצלי הוא יצא אחרי שמיקי גמרה לפחות פעם אחת ואז מיקי המשיכה במציצה שהייתה משהו כמו 15 דק.

אחרי זה זיון טוב בכמה תנוחות.מיקי קולנית למרות שכל השכנים שומעים! אחרי שגמרתי מיקי ישר חזרה למציצה והעירה אותי מחדש. בשלב זה שי נכנס שוב והשיך בשלו כשלי מוצצים לעוד 10 דק.

וארחי זה עוד זיון של 20דק בערך ומציצה ב69 וגמירה על הפרצוף של מיקי.

היה מדהים אני אחזור ברגע שאגייס עוד כסף (500ש"ח) כל הביקור היה שעה וחצי וזה נגמר ככה רק בגלל שהיתי חייב לנסוע עוד הרבה באותה הערב.

אגב זה היה אתמול בלילה.

מומלץ בחום רב...

24
שאלה רצינית אנשים אני מהצפון שווה לי להגיע מהצפון ואני מבקש תשובה רצינית ורק מבעלי ניסיון שהיו ויכולים לתת ביקורת טובה או לא טובה. אין ספק שאם התמונות אמיתיות הבחורה ניראית מדהים השאלה אם שוה. הוזכר כאן שזה לא מוגבל בזמן מה זאת אומרת ? כמה מספרים אפשר? אני אשמח לקבל תשובות תודה

27
אני דיברתי איתם וקבעתי איתם למהלך השבוע אני כמובן ידווח . אני החלטתי שהסקרנו ת גוברת על הכול הם גם נשמעים נחמד בטלפון. ובכול זאת אם למישהו יש סיבה כזו או אחרת להגי למה לא ללכת אני אשמח לשמוע כי בכול זאת מדובר בסכום נכבד

29

טוב אנשים אז כמו שהבטחתי אני ייתן את דעתי. הייתי איתם השבוע הבחורה מדהימה אבל יש יתרונות ויש חסרונות נתחיל מהחסרונות זה יותר נכון חיסרון אחד הבחורה לא יודעת למצוץ הייתי אומר מאחד עד 10 שזה אולי 5 במקרה הטוב.

נעבור ליתרונות יש להם מיקום הם זוג חביב מאוד הם משתדלים להשקיע הבחורה ניראית מדהים מאחד עד 10 20 היא פשוט ניראית מדהים . כשאתה לבד איתה היא לא זורמת שהגבר נמצא היא נהיית חרמנית בטירוף פשוט ניפומנית היא חולה על סקס וכמה שיותר זה פשוט לא יאמן אני נתתי בה פעמיים והגבר גם והיא רצתה עוד זה לא הספיק לה.

הייתי שם שעתיים והם ביקשו ממני להישאר אבל בגלל המרחק הייתי צריך לחזור .

לסיכום בתור חוויה זה אחלה דבר אבל יש כמה בעיות שהמרכזית שבהן זו העלות הכספית 500 שקל זה הרבה כסף לרובנו אם לא לכולנו נכון שאין פה הגבלת זמן ואם העניינים זורמים אפשר להשאר גם 3, 4 שעות בכייף שם וכול מה שהבחורה רוצה שיזינו אותה וכמה שיותר.

בעיה שניה לפי דעתי אולי חלכם לא יראה את זה כבעיה זה הימצאות הגבר בהתחלה ממש לא הרגשתי נוח אחר כך מתרגלים אבל בכול זאת אתה לא מרגיש חופשי לגמרי.

אם אני צריך לסכם את כול הביקור מ1 עד 10 הייתי נותן 8 בגלל המראה של הבחורה שהיא פשוט מדהימה .

לשיקולכם ואני מקווה שעזרתי צפוני

שלח תגובה

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”