כ יחצנות / קורל - דף 2 - סקס אדיר

יחצנות / קורל

11
בתור אחד שביקר שם לאחרונה , המקום ממש מתדרדר רוב הבנות דומות לכונפות ראיתי שם אפילו 2 בנות שגם אם הם ישלמו לי לא הייתי נוגע בהן , פינסקר 42 נהיה ממש חלש וחבל , בעבר היה ממש טוב המקום

יחצנות / קורל

17

משעמם לך אדון אגו 2

לך תיבדוק בעצמך היא עובדת היום !

עוד טירון שמנסה לעשות רוח

חוץ מיזה יש לעדין ip רשום שאל א ת ההנהלה אם אני זה הוא ולהיפך.....

dani din2008-5-11 21:43:4
ddd

יחצנות / קורל

18

צרלי, יא חסר סבלנות

הרגע חזרתי הביתה. הבטחתי? קיימתי! אז קבלו את הדיווח שלי לגבי פינסקר 42

חניתי בדיזינגוף סנטר (למרות שיש איזה חניה יותר קרוב, לא משנה, זה חמש דקות הליכה).

הדירה עצמה לא נראית משהו במבט ראשון, אבל החדרים עצמם דווקא אחלה, נקיים ומסודרים, מרווחים, ואני הייתי בחדר עם מין ג'קוזי/מקלחת כזה קטן אבל נחמד מאוד!

הבנות - באמת כונפות שהיה קשה לי אפילו לחייך אליהן באדיבות ולבקש לראות אחרת. עברה שם אנג'ל ועוד איזה שתיים שלא ממש התאמצתי לזכור את השם שלהן. עד שנכנסה קורל - מייד הבנתי שזאת היא. ילדה (בת 20!) רזה וחטובה, צבע שוקולד חלק, חזה קטן טבעי וזקור, שיער שטני מתולתל וחיוך מתוק. אולי לא גבוהה במיוחד (בסביבות 1.65 אני מניח) או איזה דוגמנית-על בלונדינית, אבל אישית אני מאוד אוהב את המראה שלה. דני-דין - לעדכונך, המתוקה הוסיפה היום פירסינג בטבור, סקסי לאללה! חוץ מזה לא ראיתי עליה תוספות אחרות (יענו קעקועים) אבל יכול להיות שפיספסתי, כי החדר די חשוך.

קורל עצמה ילדה מותק, עדינה וזורמת, מדברת חופשי (אבל לא מפטפטת בכוח) וממש מסתכלת עליך. לגבי מציצה - תשאלו אחרים, אני זה לא הכתובת, מיד אמרתי לה "בלי אוראלי" (והיא כמובן היתה מופתעת). חוץ מזה, היא ממש מפנקת ועדינה, מזמוזים ונשיקות (לא צרפתית על הפה כמובן, אבל בהחלט נהנית מליטופים הדדיים). גם על איכות הזיון עצמו קשה לי לתת "חוות דעת מקצועית" עם ציון, כי אני לא ביצועיסט, במיוחד לא בפעם הראשונה עם הבחורה, אני בקושי שם לב לאקט הסקס עצמו.. אני יותר שקוע בגוף שלה, ולקורל יש גוף פשוט *נעים*! תמצית הדו"ח מבחינתי - מצאתי את ה-GFE הכי שאפשר לצפות ב-250 ש"ח!

אותי היא לא תיקתקה בכלל, אולי בגלל שקל לזהות עלי שאני לא תובעני מבחינת "להספיק מקסימום בשלושים דקות". אחרי חצי שעה באמת דפקו לנו בדלת, אבל היא לא קפצה מהמיטה וברחה החוצה כמו מקומות אחרים שהכרתי - ההיפך. היא נשארה, דיברנו על סתם, הרבצתי מקלחת קצרה אחרי והיא נשארה איתי (בעירום מלא!) וגם נכנסה איתי למקלחת רק בשביל לשטוף את המפשעת (לא הצעתי לה מקלחת קומפלט עם סיבון). היא נשארה בחדר (לבשה ביקיני אדום) עד שאני התלבשתי לגמרי, וליוותה אותי החוצה.

אז לסיכום: אני לא יודע לגבי שאר הבנות בפינסקר 42 (ולא אכפת לי) אבל את קורל אני בהחלט אראה שוב! היא נמצאת בימי ראשון, שני ורביעי, כל היום (עד לידיעה חדשה), לידיעתכם. מי שמחפש בחורה צעירה, יפה (מאוד!) עם חזה קטן, חיוך מתוק ואישיות מתוקה פי מאה, אז אני ממליץ חברה, בעדינות עם הפירסינג בבטן שלה, זה טרי ואסור שזה יתלכלך.. בהחלט מותר ללטף (לא כואב לה, והיא אוהבת מחטים..) אבל לא ללקק שם לפחות עוד שבוע. אני מה זה רציתי, זה הפירסינג היחיד שממש מדליק אותי.

וכמובן, לא שכחתי - תודה רבה לדני-דין על הטיפ, ואל תדאג אחי, אני בכל אופן לא אהרוס את הסוכריה הזאת אם למישהו יש עוד שאלות ספציפיות, אני אשמח לענות בפרטי

שלח תגובה

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”