כ גו’ליה מדיזנגוף | דיון ישן [עברה...] - סקס אדיר

גו’ליה מדיזנגוף | דיון ישן [עברה...]

4

לאחר שקראתי כאן אתמול על מעללייה, החלטתי לגשת ולבדוק.

המתנתי לה כ 20 דקות, יצאה, נראית באמת מצויין, גוף טוב חזה יפה.

שווה חופשי את התשלום.

נכנסנו לחדר והיא אמרה רק מסאז, אמרתי לה אם יש אופציות לאקסטרות ?

ענתה שהיא בדגל אדום השבוע, שבוע הבא אפשר גם סקס.

מציצה לא מוכנה בלי גומי, אין מצב שלגמור בפה, וגם לא מתנשקת.

אמרתי לה שמישהו המליץ עלייה בפורום, היא ענתה אחרי שאני אכיר אותך טוב ותהיה קבוע, אז יש על מה לדבר.

שאלתי האם המראה שלי מרתיע אותה

אני נראה טוב מאד, שרירי ומסוקס.

היא ענתה שאם הייתי מתחיל איתה בפאב היא חופשי היתה זורמת איתי כי אני הסגנון שלה.

אבל בעבודה יש לה קוים !!!

אחותי את עושה את זה בשביל כסף, לטעמי אני לא רואה צורך לשפוך עלייה 5 ביקורים על מנת לקבל את הדברים הללו במקומות אחרים (פשוט חשבתי לגוון)

5

איך אנשים בפורום הזה חשים צורך להחמיא לעצמם כל פעם שהם לא מקבלים סקס ממסאז'יסטית או שמקבלים סקס גרוע מזונה:

"אני נראה כל כך טוב,חתיך,דוגמן,שרירי,מסוקס,כל הבנות מתחילות איתי,אומרות לי בוא תן לי בראש חזק...," אבל עדיין תקתקו אותי...

7
[QUOTE=מארק שגל1]

איך אנשים בפורום הזה חשים צורך להחמיא לעצמם כל פעם שהם לא מקבלים סקס ממסאז'יסטית או שמקבלים סקס גרוע מזונה:

"אני נראה כל כך טוב,חתיך,דוגמן,שרירי,מסוקס,כל הבנות מתחילות איתי,אומרות לי בוא תן לי בראש חזק...," אבל עדיין תקתקו אותי... [/QUOTE]

לדעתי יש איזשהו צורך להבהיר שכנראה השירות הגרוע לא הגיע כיוון שהזונה נרתעה מהמראה או מהריח של אותו בן אדם.

8

אז ככה,

גם אני הייתי אצלה. שאמרתי את השם היא בהתחלה לא הבינה אח"כ אמרה זה אני קוראים לי גוליה. שיער שחור קרה, גוף ספורטיבי ויפה.

בהתחלה הייתה מאוד קרה אבל אחר כך די נפתחה. המסאג (לא שאפשר לקרוא לזה מסאג) היה בעיקר שהיא "מעסה" את הגוף עם שמן ואח"כ עולה על הגוף שלי עם הגוף שלה ומורחת אותו בשמן.

כמו שהראשון ציין, אני כמעט בטוח שאחרי מספר הכרויות תהיה אופציה לסקס.

לבחור הראשון, אני לא מבין איך אתה שואל בחורה שעובדת במאסגים אם בגלל המראה שלך זה מרתיע אותה. אם אתה מכוער מה אתה מצפה שהיא תגיד - כן אתה מכוער ואני לא רוצה להתקרב אליך??! או שאתה כ"כ יפה שאני פשוט מפחדת להזדיין איתך??!!

חברים מה קורה לכם?

10
[QUOTE=verble] [QUOTE=מארק שגל1] איך אנשים בפורום הזה חשים צורך להחמיא לעצמם כל פעם שהם לא מקבלים סקס ממסאז'יסטית או שמקבלים סקס גרוע מזונה: "אני נראה כל כך טוב,חתיך,דוגמן,שרירי,מסוקס,כל הבנות מתחילות איתי,אומרות לי בוא תן לי בראש חזק...," אבל עדיין תקתקו אותי... [/QUOTE] לדעתי יש איזשהו צורך להבהיר שכנראה השירות הגרוע לא הגיע כיוון שהזונה נרתעה מהמראה או מהריח של אותו בן אדם.[/QUOTE]

כן,וגם צורך לחפות על עוגמת הנפש והפגיעה בביטחון העצמי שנגרמה כתוצאה מהסיטואציה.

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”