כ גו’ליה מדיזנגוף | דיון ישן [עברה...] - דף 4 - סקס אדיר

גו’ליה מדיזנגוף | דיון ישן [עברה...]

32
[QUOTE=אבישי]

מעריץ ישבניות, איש באמונתו יחיה, וברור שאתה יכול ללכת למקומות אחרים, אבל לדעתי אתה טועה בגדול!

קודם כל, כשאתה מתקשר, השיטה שלהם היא באמת לא לתת פרטים על הבנות ומה הן עושות, כי הן לא יודעות מי אתה, ואולי אתה מהמשטרה??

לגבי המין- זה באמת לא כלול במחיר הבסיסי, ולכן אתה לא יכול לחייב את הבחורה לדבר איתך על זה אם היא לא רוצה. היא צריכה לנהל את המו"מ על זה כשאתה נכנס איתה לחדר לקבל פרטים, מה מתאים לה ומה לא, וייתכן שמה שבחורה אחת שם עושה, השנייה לא עושה, וגם לא עם כל לקוח, ולא בכל סכום. רק לשם הדוגמא: אם מישהו לקוח קבוע שלה ובא אליה פעמיים בשבוע, שווה לה לעשות איתו דברים שאיתך לא שווה לה לעשות כי אתה לקוח חדש, והיא עוד לא יודעת כמה פעמים בשבוע תבוא אליה וכמה אתה נדיב בטיפים. היגיון כלכלי פשוט! שלא תבין לא נכון: גם אני לא אוהב את הבחורות שמנסות להוציא מלקוחות הרבה כסף, אבל בכל זאת אתה לא יכול לדרוש ממנה לגלות לך את כל מה שהיא עושה וגם לעשות איתך הכל כשאתה לקוח חדש שלה.

[/QUOTE]

אבישי .

אני מודע לעובדה שהן מבוהלות מהמשטרה ומספר החוקים של מדינת ישראל .

אך אני כלקוח פחות מיתעמק בכך

לא מקובל עלי שהם יטרקו טלפון בפרצוף ,לשאלת המראה של הבחורה .

זה שאלה לגיטימית ,ואם שמה הם חושבות שזה שאלה לא לגיטימית ...

זה אומר דרשני לי ובטוח שלעוד כמה ...

לגבי גישתן הערמומית ליסחוט לקוחות ,או לחילופין לוודאת שיחזרו אליהן ורק אליהן .

עפ' הטונציה בהיתנהגותן ,ולו עפ' הדיווחים האחרונים אודותיהן

המסקנה הנל' מיתבקשת ..

הדגל אדום זה המצאה (שקר )

ניתוקי הטלפון זה חוסר ביטחון שלהן בהקשר לגילן ומראן החיצוני ...

וכול שאר ההיתלהומויות וניהול המומ' בתוך החדר (במיגרשן הבייתי ) תוך טיעון שכיביכול בתוך החדר אני לא משטרה ,

אבל כמיתעניין טלפוניסטי אני כן משטרה ..

הכול זה פסיכולוגיה הפוכה ,של בחורות מהסוג שאף פעם לא שבע .

ברמה האישית ,נונתנות שרות בתחום העיסוי הן פי 1000 יותר לא ישרות והגונות מנותנות שרות בתחום המין ..

אני היום יכול להשיג אחלה זיון עם בחורה צעירה ב 200 או ב 300 שח' ..

בעיסוי היא קודם כול לוקחת לי כימעט 200 על זה שהיא מגרדת לי בגב ..

ואחרי זה מתחילה לשחק לי אותה באקסטרות על כול פיפס .

וחלילה וחס לדבר על סקס ....

המעסות הן בוגרות ,והבוגרות הכי הכי משחקות קטעי "רגשי " כי הן יודעות שעבר זמנן ,לפחות מבחינת הגיל אז הן מתחבאות באותה שיטה של המקום בדיזנגוף ...

ברור שתאיר לך פנים אחרי שתחזור שוב ושוב ,אבל זה לא "אמיתי "

מבחינתי ,אין כמו הרושם הראשוני ,ושמה הן פישלו בענקק .

אוהב רימינג ואנאל

38
היתי שם ביום שישי אצל בחורה נחמדה .היא יודעת לעשות מסג' ו.?.?..? בחורה צעירה בסביבות 27-30 שיער שטני קצר חזה טבעי גדול פיטמות עגולות וגדולות גוון עור מוקה ונעים למגע הבחורה ממש נחמדה וזורמת בכל המובנים .טלפון של המקום- 03522071 אבל היא אמרה שבטלפון לא נותנים פרתיפ זה רק ללקוחות שלהם.אני ממליץ לקולם.

39
Guys,
I saw her last week. She does look great. Her tits are too hard for me and they feel fake. I gave her 200 she came back with the change and got naked. she started with massage for 15 minutes and asked me to flip over. Here is the main issue: She got horny and asked me if I will be willing to have sex with her. Who am I to refuse?? she said its usually 40 more (that comes up to 220 and not 350!!!) but I dont have to add anything this time...
I left the change for her and got out happy. she has a perfect body but a rock-hard tits which I dont like.

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”