כ גו’ליה מדיזנגוף | דיון ישן [עברה...] - דף 8 - סקס אדיר

גו’ליה מדיזנגוף | דיון ישן [עברה...]

71

טוב, לאור ההמלצות הרבות החלטתי שאני הולך לבקר את ג'וליה המפורסמת ולהתרשם בעצמי על מה כל הרעש.

האמת שבלי קשר רציתי לגוון קצת ולפתוח הפעם את הערב באיזה מסז' אירוטי מפנק. איזה חצי שנה עברה מהפעם האחרונה שהלכתי למסז' כזה. טוב, מצוייד במס' טלפונים מראש התחלתי להתקשר. ראשונה - הפצצה שידידנו אושניק דיווח עליה - שירז. התקשרתי מס' פעמים ובכל פעם עונה לי רק תא קולי. הלאה. התקשרתי ליונה הנביא 7 ושאלתי אם שרי נמצאת(גם עליה קראתי המלצות טובות). אמרו שהיא איננה ותהיה רק שבוע הבא. הבאה בתור - ליאן. בהתחלה לא הייתה תשובה ואחרי עוד מס' ניסיונות הטלפון כבר לא היה זמין. אופציה הבאה - גו'ליה. התקשרתי לקליניקה בדיזנגוף וביקשתי ספציפית אותה. הפקידה אמרה שהיא לא יודעת עוד כמה זמן היא תשאר ונתנה לי לדבר איתה. גו'ליה שאלה מי אני ואיך הגעתי דווקא אליה והסברתי לה שחבר המליץ לי. אמרה שאני יכול לבוא.

אוקיי. נסעתי לדיזנגוף והגעתי לקליניקה ששוכנת מאחורי הבניין במס' 184. כאן יש לציין - לטובת אלו מכם שחרדים מאוד לפרטיותם - שמדובר במקום לא דיסקרטי. יושבים בחדר הקבלה על הספות עם עוד בנות ולקוחות שממתינים. אנשים יוצאים ונכנסים חופשי ואין שום הפרדה בין הלקוחות והבנות. כולם יושבים באותו חדר. לי אישית זה לא ממש הפריע, אך כמו שאמרתי - לא ל"חרדי הדיסקרטיות" מבינכם! המקום עצמו - יש לציין - דווקא די מושקע ומשרה אווירה של רוגע ושקט מהרעש שבחוץ. מקום יפה, מסודר, נקי מאוד ומושקע. זה הפלוס שבעניין(חוסר הדיסקרטיות - המינוס).

נאמר לי שגו'ליה עם לקוח כעת ויש עוד אחד אחריי שהמתין. הבחורה באמת מבוקשת ויש לה תמיד תור. הבחור שאחריי יצא לפתע כי פקעה סבלנותו כנראה, וכך, אחרי חצי שעה של המתנה בערך, גו'ליה המדוברת התפנתה עבורי. סיימה להתקלח ונכנסה לחדר.

במבט ראשון אני מודה שחשבתי לוותר! בחורה נמוכה - אולי 165 ס"מ לא יותר, שיער שחור קצר בסגנון "קארה", רזה מאוד, אפשר לומר קצת אתלטית, ובעלת זוג שדיים מסולקנים. פנים לא משהו. ממש, אבל ממש אין הרבה מה לתפוס אצלה. התלבטתי... אבל זכרתי את המלצתו של ידידנו יוניקורן(שעליו תמיד אפשר לסמוך בעיניים עצומות) שהיא נותנת פינוק מעולה.

טוב, החלטתי ללכת על זה למרות שהיא ממש לא הטעם שלי. תראו, אני לא בחור עדין בלשון המעטה... לבחורות רזות וקטנות כאלו בד"כ קשה ל"התמודד" עם הפיזיות שלי. בכל זאת, ידעתי שאפשר תמיד לסמוך על יוניקורן והחלטתי להיכנס איתה.

נתנה פרטים - 180 ש"ח לחצי שעה. נתתי לה 200 ולא ביקשתי עודף כדי לתת לה כבר הרגשה טובה וחיובית. הביאה לי מגבת ונכנסתי להתקלח. יצאתי, התנגבתי והיא נכנסה וביקשה ממני לשכב. התפשטה, לקחה שמן, החמיאה לי על שריריי(ואני קוויתי שהם לא יהוו "מכשול" עבורי בבואי לבקש אקסטרות), והחלה לעסות לי את הרגליים כשאני שכוב על הבטן. התחילה ברגליי ועלתה לאט לאט לישבן. במקביל אני שלחתי ידיים לכוס ולישבן שלה. נותנת לגעת בהם חופשי אך לא לדחוף אצבעות. הוסיפה שמן והחלה לשלוח יד לביצים ולזין. מרחה שמן על גבי, עלתה עליי והחלה לגלוש כשהיא מפשקת את שני רגליה מצידי גופי והכוס/התחת שלה מורגש היטב על גבי. בהתחלה עשתה זאת כשגבה מופנה אל עורפי, ואח"כ התהפכה ו"גלשה" כשפניה מופנות קדימה לכיווני. אח"כ החלה לחכך את הפיטמות שלה על חריץ ישבני.

בשלב מסויים התיישבה ממש על ישבני וחיככה בו את הכוס שלה. בסה"כ כל העניין של "הגלישה" היה די כיפי. התרוממתי על ברכיי, הסתובבתי לעברה והתחלתי לנשק אותה צרפתיות ולמזמז את התחת הקטן והחמוד שלה. ליקקתי את כתפיה וצווארה, החזירה לי בליקוקים ומזמוזים ושמה את הזין שלי - כששנינו כורעים על הברכיים במיטה זה מול זו - בין רגליה מתחת לכוס שלה והחלה לחכך אותו בין ירכיה. בהחלט יודעת את העבודה! אין מה לומר. קמתי מהמיטה, מיקמתי אותה בדוגי כשהתחת המוצק שלה מופנה לכיווני, והתחלתי לחכך בחריץ שלה את הזין. וואללה... באמת כיף! שאלה אותי אם אני רוצה לשכב על הגב, השבתי בחיוב, נשכבתי, מרחה שמן על הזין שלי, נשכבה לצידי, והחלה לעשות לי ביד. במקביל שלחה יד לביצים ולחור התחת שלי. בשלב מסויים, התייצבתי בדוגי ונתתי לה(שמה כפפה חד פעמית לצורך זה) להחדיר לי אצבע מחרמנת לתחת ובמקביל למזמז לי את הזין והביצים. באמת יודעת היטב מה היא עושה! חירמנה אותי מאוד!

ביקשתי ממנה לעבור ל -69. התחלתי ללקק ולשחק לה בחור התחת ובכוס, והיא במקביל הביאה לי ביד, שיחקה בביצים ודחפה לי אצבע עמוקה לתחת. בשלב זה שאלתי אותה לגבי אקסטרות. בהתחלה אמרה שאין לה כוח היום(טוב, ידעתי מדיווחיו של יוניקורן שהיא לא תמיד זורמת לזה על הפעם הראשונה שמבקרים אותה), אח"כ אמרה שיהיה לה קשה(בגלל הפיזיות שלי), ולבסוף שוכנעה כשאמרתי לה שאני אגמור די מהר בצורה כזאת.

סוכם על תוספת של 50 ש"ח לסקס. יצאה מהחדר להביא קונדום, חזרה, והלבישה אותו. לא שאלתי אותה למציצה בלי, הנחתי שבפעם הראשונה שהיא זורמת לסקס עם לקוח חדש שבא אליה, היא לא תהיה ליברלית עד הסוף. האמת שהיא מצצה מצויין כך שהקונדום לא ממש הפריע לי. המשיכה למצוץ לי כשהיא בעמידה ואני בשכיבה, שיחקה בביצים ושוב דחפה אצבע משומנת לישבני.

ביקשתי ממנה לרכב עליי. עלתה על המיטה והחלה לרכב כשישבנה החצוף מופנה לכיווני. אחזתי במותניה, סטרתי קצת על ישבנה וביקשתי שתסתובב. החלה לרכב כשפניה אליי, אחזתי בישבנה הקטן, הרמתי את אגני לכיוונה, וזיינתי אותה מלמטה. אח"כ עברנו למיסיונרית וחדרתי אליה כשהיא מותחת את שני ידיה מעל לראשה לכיוון הקיר - כנראה כדי לתת קונטרה לזיון האגרסיבי שלי. קצת פחדתי לזיין באנרגטיות ובעוצמה כמו שאני אוהב(בכל זאת - היא ממש רבע עוף קטנה), אך היא די הסתדרה ולא התלוננה, אף על פי שעדיין לא זיינתי במלוא העוצמה והמהירות כמו שאני אוהב.

שנייה לפני שגמרתי הפכתי אותה לדוגי והתחלתי לזיין אותה בתנוחה זו. אחזתי במותניה, סטרתי קצת על ישבנה והפעם חדרתי אליה קצת יותר בקצב ובכוח ממקודם. עדיין לא התנגדה ועשה רושם שהסתדרה עם זה למרות נתוני גופה הצנועים. די מהר גמרתי בגומי. היא הורידה לי אותו, והודתי לה על החוויה בנשיקה צרפתית רטובה.

עליי לציין שלכל אורך האקט(גם המסז' וגם הסקס) היא הייתה מאוד שקטה וסולידית וכמעט שלא הייתה תקשורת מילולית בינינו. ובכל זאת, היא הבינה היטב מה אני רוצה מתנועות גופי והאנחות שיצאו ממני מדי פעם...

נכנסה להתקלח ושמתי לה על השולחן טיפ נוסף של 50 ש"ח. הציעה לי להיכנס איתה להתקלח. אני מאוד אוהב מקלחות משותפות, אך כל היום הייתי בהתרוצצויות ובקושי אכלתי, והרעב החל לקנן בי. נפרדתי ממנה בעוד נשיקה צרפתית+הבעת תודה. ויצאתי החוצה לאכול משהו. אחחח... איזה רעב הייתי!

לסיכום: למרות שהמראה שלה הוא לא לטעמי והיו לי חששות שלא תסתדר עם הפיזיות שלי - הופתעתי מאוד לטובה! בחורה שקטה מאוד, סולידית, סבלנית, משקיעה ואתלטית שיכולה לנוע על ובמקביל לגוף במגוון רחב של תנוחות מפתיעות ומחרמנות. גם בסקס היה סבבה, ובגדול נהניתי. בהחלט שווה את הסכום ששולם. לי אישית לא נראה שאחזור כי אני באמת לא אוהב בחורות קטנות, רזות וקומפקטיות, אך גו'ליה בהחלט חמודה ומשקיענית שנותנת תמורה מלאה ואף יותר למחיר ששולם. מומלצת!

אחרי שאכלתי ונחתי קצת הלכתי ללה גרדיה ונכנסתי עם הילה. יש דיווח עליה בפורום המרכזי בשרשור "הילה-סגנון הבת של השכן" למי שרוצה לקרוא.

לקסר2009-3-26 3:57:3
zooz

74

שלום לכל חברי הפורום

אני אומנם חדש בפורום, אבל את ג'וליה אני מכיר כבר למעלה מ-4 שנים, כשרק התחילה לעבוד והייתה עדין לא מנותחת. פגשתי אותה פעם ראשונה בדירה ברח' גורדון בת"א, היא היתה ביישנית, הססנית אבל ידעה היטב את העבודה. הזיון הטוב ביותר שהיה לי אי פעם. לאחר שסגרו את המקום היא עבדה בז'בוטינסקי 10 הזכור לטוב ובשנתיים האחרונות הם עברו לדיזנגוף 184. היחס שלה תמיד חם, המציצות ובזיונים סוף הדרך....אוהבת רימניג, ופינוק הדדי. באמת נותנת יחס של מאהבת פרטית. הייתי וניסיתי כל מיני בחורות, חלק פצצות וכוסיות על, אבל אין כמו אצל גו'ליה....לא מחליף!!!

באתי..גמרתי..הלכתי

75

חברים, מודה שוב לכולם על המחמאות. אכן נהניתי איתה למרות שהמראה העדין והשברירי שלה הוא לא לטעמי. ברגעים מסויימים פחדתי שהיא תתפרק לי בידיים(או בין הרגלייים), אבל היא התמודדה איתי יפה ונהניתי איתה.

יוניקורן הגדול - כמו תמיד - עליך אפשר לסמוך בכל מצב! מודה שכשראיתי אותה לראשונה חשבתי פשוט לקום וללכת(נו באמת... פחדתי שישברו לה עצמות בגללי... ממש נראית עדינה ורזה מאוד), ובכל זאת זכרתי את המלצותיך והחלטתי ללכת על זה. לא התאכזבתי. היה שווה.

מצטרף לכל החברים שממליצים להנהלה להעניק לך תו מדווח אמין.

zooz

78
חבר'ה, הייתי השבוע בדיזנגוף 184, ולמרות שגם אני כמוכם נהייתי "מכור" לג'וליה, החלטתי לנסות הפעם את כריסטינה. מה אומר? הבחורה עושה מסאז' מעולה ומושקע, סיפרה לי שלמדה בצורה מקצועית מסאז'ים עוד באוקראינה לפני שעלתה לארץ, וחלקו הראשון של המסאז' היה מקצועי נטו. אחר כך עברנו לחלק הסקסי וגם הוא היה מצויין. אני מעדיף דווקא לא לפרט מה היה שם, כי הבנתי ממנה שמה שהיא עושה שם זה אינדיבידואלי לכל אחד, ולכן גם אל תשאלו אותי, כי לא אענה, רק אומר שהיא יודעת לפנק לא פחות מג'וליה, נכון שהיא קצת מלאה, ומתאימה בייחוד לאוהבי השמנות, אבל גם אני כחובב רזות נהניתי, מה שאומר שעוד אחזור אליה, ובאופן כללי אפשר לומר שדיזנגוף 184 הוא כרגע אחד המקומות הטובים בעיר למסאזים!
סקס טוב הוא מהות החיים!

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”