כ ימית התימניה הרזה בת 19 [+תמונות אמיתיות] - דף 6 - סקס אדיר

ימית התימניה הרזה בת 19 [+תמונות אמיתיות]

51
אי אפשר להיראות אסתטי אפשר להיות אסטתי.

[QUOTE=החשקן הנשקן]

[QUOTE=זיינפלד]לכמה זמן ? שמעת על גומרים הולכים ?[/QUOTE]

אם היית איתה הייתי מכבד את מה שכתבת, אבל מהתשובה המליצית שלך עולה כי אתה כנראה לא מכיר את ימית !

שווה לך לנסות אם אתה נראה אסתטי תקבל גם GFE עם כוסית שחומה ורזה אם זה הטעם שלך.

[/QUOTE]

52

לחשקן הנשקן-

גם אם אתה צודק (ואני בטוח שאתה צודק), עדיין ימית עובדת בתיקתוקיה בה דופקים לך בדלת אחרי כ-רבע שעה לאחר שנפרדת מסכום מכובד של 250 שח ורק מהסיבה הזו רגלי לא תדרוך בתיקתוקיה הזו ולא משנה אם עובדות בה ימית , ירדן או אפילו אם אנג'לינה ג'ולי תעבוד שם.

אבל כמובן זו רק דעתי כי למרות דעתי התיקתוקיה הזו מפוצצת בלקוחות. יש שם בממוצע 5 בנות במשמרת והן תמיד עסוקות.

53
[QUOTE=זיינפלד]לחשקן הנשקן-

גם אם אתה צודק (ואני בטוח שאתה צודק), עדיין ימית עובדת בתיקתוקיה בה דופקים לך בדלת אחרי כ-רבע שעה לאחר שנפרדת מסכום מכובד של 250 שח ורק מהסיבה הזו רגלי לא תדרוך בתיקתוקיה הזו ולא משנה אם עובדות בה ימית , ירדן או אפילו אם אנג'לינה ג'ולי תעבוד שם.

אבל כמובן זו רק דעתי כי למרות דעתי התיקתוקיה הזו מפוצצת בלקוחות. יש שם בממוצע 5 בנות במשמרת והן תמיד עסוקות.[/QUOTE]

לא שאני מזלזל בדברים שלך אבל אם אתה לא מגיע לשם איך אתה יודע שדופקים בדלת ? מהנסיון שלי זימזמו אחרי חצי שעה ולדעתי זה די לגיטימי אם הבחורה לא מלחיצה ובורחת מייד.

ובשביל לזיין את אנג'לינה ג'ולי הייתי מוכן לשים גם 2500 ש"ח לחצי שעה ואפילו פחות

זה רק עיניין של השקפה ותקציב,
אני על ימית ממליץ מכל הלב ואתה את המקום שבו היא עובדת משמיץ מצד אחד אבל מהלל תקתוקיות של 15 דק' ב120 ש"ח עם שמנות מבוגרות שנותנות לך לעשות בהן הכל למה בגלל שזה חצי מחיר והפינוק אצלהן מתיר הכל ?

לחלק זה אולי מתאים אבל אני מעדיף דברים אחרים וכמו שהנסיון שלי מראה גם אפשר למצוא !

M

54

א- איך אני יודע ? מנסיון ! הייתי שם (אמנם בבן יהודה) פעם אחת , פעם אחת יותר מדי והיה צילצול אחרי כ-רבע שעה. תאמין לי שאין לי שום סיבה לשקר.

ב- נכון , היללתי "תיקתוקיות" ב-120 שח כי באמת קיבלתי שם שירות טוב , באותו זמן שנותנים בתיקתוקיות של ה-250 אבל אם את אילנה אתה מגדיר כ-שמנה ומבוגרת , אז באמת אין לך מושג על מה אתה מדבר ויעידו על כך כל החברים שביקרו אותה.

אה - ועוד סיבה למה לא הלכתי ל-ימית - חבר בפורום סיפר לי בפרטי שיש עליה תור מ-פה ועד פתח תקווה והיא מקבלת לקוחות בשיטת הסרט הנע...

55
[QUOTE=זיינפלד]

א- איך אני יודע ? מנסיון ! הייתי שם (אמנם בבן יהודה) פעם אחת , פעם אחת יותר מדי והיה צילצול אחרי כ-רבע שעה. תאמין לי שאין לי שום סיבה לשקר.

ב- נכון , היללתי "תיקתוקיות" ב-120 שח כי באמת קיבלתי שם שירות טוב , באותו זמן שנותנים בתיקתוקיות של ה-250 אבל אם את אילנה אתה מגדיר כ-שמנה ומבוגרת , אז באמת אין לך מושג על מה אתה מדבר ויעידו על כך כל החברים שביקרו אותה.

אה - ועוד סיבה למה לא הלכתי ל-ימית - חבר בפורום סיפר לי בפרטי שיש עליה תור מ-פה ועד פתח תקווה והיא מקבלת לקוחות בשיטת הסרט הנע...

[/QUOTE]

אני מניח שזה דיון בין שני אנשים מתורבתים ולא ויכוח סרק

לגבי סעיף א.
אם לפני מספר שנים בביקור בניו יורק כושי היה מקלל אותך מתנהג לא יפה ומנסה לשדוד אותך ... האם עד היום היית שולל את כל הכושים ומדביק להם תווית סטיגמטית ?

לגבי סעיףב.
עם 192 הודעות שלך בפורום,
אילנה ששוכחת להלביש קונדום כשהיא מזדיינת עם כל הערב רב שמגיע אליה
ואתה יודע בדיוק לאיזה סוג אנשים אני מתכוון,... לא הכי נקיים
היא המומלצת היחידה שלך ? או ניקול השמנה ? מי עוד ?
לא קראתי תכלס הרבה דיווחים שלך מא' ועד ת' אלא יותר רמיזות ודעות כשאתה כנראה נסמך על ענפים אחרים ואולי אני טועה. אבל את דעתי והמלצתי מהשטח ומנסיון אתה לא מקבל ??
אולי אתה חושב שאני יחצ"ן מעפן, תחפש את כל ההודעות שלי בפורום ותבין בעצמך שאני לא.

חשבתי לכתוב לך שאתה פשוט חייב לנסות ללכת לימית והיית מודה לי אחרי זה, אבל במחשבה שנייה לא הייתי רוצה להתחלק בה עם מישהו שהוא לקוח של אילנה וניקול.

הדברים שכתבתי לא נכתבו בשביל להעליב או משהו דומה אז אני מקווה שלא הייתי בוטה מדי או גס רוח, רק ניסיתי להעביר מסר של קווים כלליים.

בשורה התחתונה
ימית להבדיל מנופר שכתבתי עליה היא GFE אמיתית ושווה כל שקל למי שהוצאה של 250 ומעלה זה בסטנדרטים שלו.

נ.ב

שמעת על התור הארוך אצלה ? סימן שיש לזה סיבה !
ובמקומות שאתה הולך אין סרט נע ? נו באמת ... תקתוק "טוב" ב-120 זה כן אבל תקתוק מצויין ב-250 עם בחורה נקייה שמתקלחת במקום נורמאלי ולא סליזי (אולי זה מה שעושה לך את זה) זה לא ?

זכותך המלאה !!!!!!!! בעל המאה הוא בעל הדעה

החשקן הנשקן2009-4-6 21:4:55
M

59
[QUOTE=זיינפלד]אתה צודק. זה מפסיק להיות ויכוח שיש בו ענין לכלל הציבור בפורום לכן : Full stop. ובזה נסגר הדיון.[/QUOTE]

הדיון נשמע דיון עינייני ועקרוני חבל שחתכת אותו ולא סיפקת תגובה ראויה.

על כל פנים ראוי לציין לשבח את שהתחולל כאן בפורום, אני מבקר בו לעיתים נדירות והפעם כדי לקרוא על ימית שחבר ותיק המליץ אודותיה ואני רואה שאכן כך הדבר לפחות איש לא מדבר בגנותה. אשוב ואתרום את דיווחי.
שום דבר לא חובה,

תמיד יש עוד אופציות !

תשארו במרכז ואל תיתפסו בפינה.

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”