ל"קינג"- מראה כללי של קריסטינה- פנים חמודות, שיער חום, מלאה במידה שמעל אניה, בוא נגיד שמנמנה. לדעתי רוב הלקוחות שבאים לשם בפעם הראשונה יעדיפו את ג'וליה לעומתה, ודווקא בגלל זה שווה לנסות אותה ( אלא אם כן השומן שלה מפריע לכם ), כי היא מוכנה להשקיע ושואלת מה אתם אוהבים מהמסאז' הראשון.
גו’ליה מדיזנגוף | דיון ישן [עברה...]
82[QUOTE=RoadRunner]
כשהגעתי ג'וליה הייתה עסוקה המתנתי כ20 דק, כשהיא באה לקרוא לי הופתעתי לרעה...
איך לומר בעדינות חבר'ה היא לא יפה בלשון המעטה! (אני לא מומחה אבל נראה לי שהיא עברה יותר מדי ניתוחים)...
[/QUOTE]
[QUOTE=oreniko]
רק דבר אחד שרציתי להוסיף . אל תתנו למראה הקריר שלה בהתחלה להוריד לכם את החשק או לוותר ...
[/QUOTE]
כל מילה שכתבו פה מעליי - מלמיליאן
הייתי אצלה לפני שבוע, כמובך שהבחורה הייתה עסוקה והיה אחד לפניי שהמתין לה (כניראה שהיא באמת מבוקשת) לאחר שהיא יצאה מהטיפול ושסוף סוף ראיתי אותה, התאכזבתי, ציפיתי למישהי מאוד סקסית
חברים היא בכלל לא דומה לאיה כורם, איה כורם כוסית לעומתה, יש לה משהו בפנים כאילו עשתה ניתוחים (וזה עוד קלטתי מרחוק), כניראה שיגאל שילון עשה לה מתיחת פנים .
חברים אני אומר תאמת בכדי שאם תחליטו ללכת שלא תתאכזבו כמוני
בסופו של דבר לא היה לי כוח להמתין והיא ממש לא עשתה לי את זה
אבל מיליארד סינים לא טועים ואם כולם אומרים שהיא מאוד מפנקת והיא מאוד מיוחדת אז כניראה שיש סיבה
ויזואלית לא התלהבתי מימנה בכלל וגם לקסר חושב כמוני
אבל אני מאמין שאני יחתים אצלה כרטיס מתישהו והפעם אם צריך אני יימתין וייכנס !
עד כאן להפעם
מחזיר את השידור לאולפן...
84
85
86
87שלום לכל החברים.
כמו שציינתי בעבר אני די חדש בפורום הזה אבל מכיר את ג'וליה כמעט 4 שנים.
אני אורח קבוע אצלה (פעמיים בחודש לפחות) והיא מכירה כל שריר וחור בגוף שלי מצויין (יותר טוב ממני).
השבוע בעקבות המלצות בפורוס דגמתי את ניקול מרמת-גן והאמת התאכזבתי קשות, עזבו את המראה הלא מלבב אבל לא אהבתי את מה שקיבלתי, הרימיניג היה נחמד אבל בשלבים מסויימים מעט כואב בקיצור לא הקטע שלי - אם אתם אוהבים אז שיהיה לכם בכיף.
לחוויה מתקנת הלכתי לג'וליה בדיזינגוף....אך....אני רק חושב על זה וכבר מתחשק לי לחזור שוב.
את המפגש בנינו אני מתחיל כמובן במקלחת ומסבן היטב את כל הגוף...אני יוצא מהמקלחת וג'וליה מחכה לי ערומה עם מגבת עבורי - היא מנגבת אותי אותי ומחבקת אותי מאחור כאשר ידיה משחקות לי בשמוליק שלי שמיד מזדקף ועומד. אני מסתובב אליה ומתחיל לנשק אותה נשיקות ארוכות ורטובות עם הלשון, היא מתחילה לנשק אותי הצוואר, יורדת לפיטמות ויורדת על הבירכיים ומכניסה את השמוליק שלי לפה שלה. היא נותנת מציצה ארוכה וסוחטת אותו בתוך פיה כאשר אצבעותיה משחקות לי בביצים ובמרווב שבין הביצים לחור שבישבן. היא עולה שוב לנשיקה רטובה וארוכה ומברשת ממני לעלות למיטת הטיפולים ולשכב על הבטן, אני שוכב והיא מתחילה בעיסוי שמתחיל ברגלים גרך הגב ועד הצוואר כאשר היא לא מפספסת שוב שריר שנראה או מרגיש תפוס, לאחר כ-15 דקות של עיסוי היא מורחת על עצה שמן עיסוי ומתחילה להתחכך בי, ביא מחליקה את גופה ואת שדיה על גבי ומתחילה ללטף את ישני עם ידיה, היא מעבירה את את שדיה על החריץ שלי ונצמדת עם השבלול שלה לישבני, היא מתחילה להתנוענע כאילו היא מזיינת אותי מאחור ואני מרגיש איך השבלול שלה מתחכך בחור הישבן שלי. היא מתחילה לנשק אותי לאט לאט בצוואר ובתנוחי האוזנים ואני יודע שהפינוק הגדול מתחיל מעכשיו. ג'וליה גולשת לאט לכיוון הישבן שלי ומתחילה בליקוקי ישבן מענגים שמרטיטים את כל גופי, הלשון שלה משחקת בחור הישבן שלי, חודרת פנימה והחוצה בזריזות ובעדינות, היא ממשיכה ברימיניג הנפלא בשאני מרים את ישבני אל עבר פניה והיא ותחילה ללטף את השמוליק שלי. לאט לאט אני מסתובב ושוכב על הגב כשהשמוליק שלי עומד ומזדקף מולה, ג'וליה לא ממתינה הרבה ומתחילה בתנוחת 69 כאשר היא מוצצת לי ומלקקת את כולי וני מבצע בה רימיניג ארוך ומפנק כאשר אצבעותי נכנסות אל ישבנה החטוב ואל השבלול המדהים שלה. אני מרגיש שאני עומד להשפריץ ומבקש ממנה לעצור. אני יורד מהמיטה, מפסק את רגליה החטובות ומתחיל לענג אותה, אני מרגיש איך השבלול שלה נעשה לח ורטוב תוך כדי שאני מעסה את שדיה, בשלב מסויים ג'וליה קמה ומלבישה על השמוליק את "בגדי החג" היא תופסת את השמוליק שלי בידיה, מסתובבת כאשר היא עומדת על הרצפה ומתכופפת של המיטה ומכיסה את השמוליק שלי אל ישבנה, אני מתחיל בעדינות להכניס ולהוציא כאשר היא נותנת לי קונטרה עדינה, אני מתחיל להגביר את הקצב כאשר בשלב מסויים אני מפסיק וג'וליה נעה קדימה ואחורה עם הישבן הנהדר שלה. אני מוציא אותו מהישבן ושוכב על הגב על המיטה, ג'וליה עולה עלי עם הגב מופנה אלי מכניסה את השמוליק שלי לשבלול שלה ומתחילה לרכב עלי בקצב.....אחרי 2-3 דקות אני כבר לא מחזיר מעמד ופולט לתוך הכובעון, היא ממשיכה לדהור עלי תוך השמעת גניחות עד שאני מרגיש שהיא רוטטת וגומרת. היא קמה מעלי תוך שהיא מקפידה לתפוס את הקנדום שלא יצא. אני שוכב על המיטה באפיסת כוחות, היא מחייכת ומנשקת ולאחר שהיא מורידה את הקונדום היא נכנסת למקלחת מנקה את עצמה וקוראת לי למקלחת, שם היא מסבנת אותי ומורידה את השמן מהגוף שלי. אני לא מחליף אותה....בכל פעם שאני מגיע אני אף פעם לא מתאכזב....אם קורה פעם שהיא לא במוזה להזדיין היא אומרת לי בטלפון שהיא לא מרגישה טוב ועדיף להגיע בפעם אחרת..
לסיכום: על המראה שלה אפשר להתווכח, אני חושב שיש לה גוף פצצה
על הביצועים - 100, פשוט מושלמת
88
נשמע בנזונה...
רק שאני לא מבין דבר אחד
איך יש לה כוח ככה לפנק את כולם, במיוחד שהיא כל היום היא עסוקה?
מימה היא עשוייה?
90הי UNICOEN
לשאלתך - כן ל-2 הסעיפים
היא באמת עשתה לי רימיניג שזה פשוט מטריף וכיפי
וכן, היא נתנה ונותנת לי אנאלי - אני לא בטוח שלכל אחד......אבל האנאלי הראשון שלי היה אצלה ומאז היא יודעת לקבל ולא לסרב לאנאלי. האמת שהיא זורמת ואנחנו עושים הכל תוך הסכמה הדדית, בלי לחץ או אישורים לכל ביצוע, הכל תלוי במצב הרוח ובחרמנות שלה שבדרך כלל נמצאת במצב צבירה גבוה ביותר. זה לא תמיד נכון להגיע בבוקר, היא בחורה שלוקח לה קצת זמן להתעורר ולפעמים היא מגיעה בלי מצב רוח על הבוקר כי היא רבה עם החבר שלה. גם לי קרה פעם או פעמים שהיא היתה די כבויה ובסוף הטיפול אפילו התנצלה שלא זרמה והיתה אקטיבית יותר. אני לא לוחץ כי אני יודע שהטיפול הבא יהיה מעין פיצוי!!!!
אני מבין שאתה בדר"כ אצל ניקול מרמת-גן....