כ ניקול עושה הכל - דף 8 - סקס אדיר

ניקול עושה הכל

73

היא באמת אוהבת מאד לעשות הכל! בעיקר מה שיפה זה שהיא יוזמת כל הזמן, לא צריך לדרבן או לכוון אותה. מאד פרואקטיבית ויצירתית. הצד האנלי שלה מאד מפותח- דוחפת לעצמה תוך כדי (על הדרך) אצבעות, ויברטורים וכ' בלי שביקשת ממנה. כמובן שלא תתן לך ללכת בלי שתבקר את החור שמאחור שלה....

כן ירבו!

former SHABLUL

פתגם סיני עתיק:"מי שממיין לא מזיין"

ניקול עושה הכל

75

אז זהו שהייתי אצלה לפני שבוע בערך ולא היה לה מצב רוח בכלל...ממש התבאסתי שהלכו ה 350 על זה..

אחרי שהיא מצצה לי היא פתאום אומרת לי משהו כמו - נו תזרום אל תיתן לי לעשות הכל לבד זה מבאס...

לא הבנתי מה היא רוצה רק התחלנו...אחרי המציצה אמרתי לה שנתחיל את הזיון על הספה, היא הסתכלה עלי במבט של - מה אתה דפוק מה ספה עכשיו??

כשהגיע הרגע שרציתי לגמור בפעם השניה כבר לא יכולתי היא לא עשתה לי את זה למרות שניסתה , אני די רגיש בקטע הזה, אם היחס של הבחורה על הפנים קשה לי לגמור פעם שניה... מה לעשות!!

גם אמרה לי שלום מעפן לא הסתכלה עלי בכלל, לא קיבלה טיפ וגם 350 זה יותר מדי בשביל הפעם הזאת..

פעם אחרונה שהייתי אצלה היה כזה פיגוז שחשבתי שמצאתי את זאת שמתאימה לי בול...אני לא יודע אם אחזור שוב די ירד לי ממנה..

תכלס מומלצת ביותר, לא רוצה לקלקל, לכולם יש קריזות, חוץ ממני אני מושלם!!

זה רק אשליה , יום אחד זה יגמר...

ניקול עושה הכל

78
[QUOTE=סופרמן]

אני הייתי אצלה כמה וכמה פעמים ותמיד היה מצויין. למרות שהמראה החיצוני שלה זה לא בדיוק מה שאני אוהב היא זורמת נחמדה והכי חשוב חרמנית.

ואני לא תרנגול

[/QUOTE]

אתה סופרמן שזה תרנגול עם כנפיים (או תרנגול ששתה רד-בול)

אין לי מושג, אולי איתי היא סתם היתה מצוברחת. בכל אופן התנהגה לא יפה. כנראה גם עניין של מזל

ניקול עושה הכל

79

חיפשתי מישהי "שעושה הכל" ולפי הדיווחים בפורום החלטתי לדגום את ניקול. קבעתי איתה מהבוקר לאחה"צ, אחרי שהודיעה לי "שהיום היא החליטה על הפסקת צהריים ושאבוא בדיוק בחמש".כאשר בחמישה לחמש צלצלתי להודיע שתוך חמש דקות אני אצלה ניקול מודיעה שהיא מצטערת אך החליטה שהיום היא לא מקבלת יותר! איזה באסה!

מזל שאלכס מאבן גבירול היתה פנויה (ואגב אין תלונות).

לא יודע אם זה רגיל אצלה או איך אתם מקבלים זאת אך אותי זה מבאס כשמבריזים..

יש מי שמזיין ויש מי שמזיין את השכל!

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”