כ ניקול עושה הכל - דף 9 - סקס אדיר

ניקול עושה הכל

84

היי חברים.

גם אני בעוונותי (הרבים...) ביקרתי אותה לפני כחודש.

לצערי, החוויה עימה הייתה זוועתית.

היה די קרוב לתקתקנות......

היא יותר הזכירה לי את "סטלה המגמרת" הידועה....

מספר אחד וגם הוא היה עלוב למדי...

נראה לי שהשתן עלה לה לראש.

בקיצור......הייתי אצלה פעמיים, פעם ראשונה ואחרונה...................

ביי.

ניקול עושה הכל

88

לכל החברים בפורום

ברביעי הייתי אל ניקול, קודם יש לה קושי בלהסביר איך מגיעם.. אין סבלנות

כניסה לייד מקם שווארמה (כיכר דיזנגוף) דלת ברזל צהבהב.. כתוב עליה מס' 2 . כניסה הזוייה ולא דסק'..

דפקתי על הדלת.. פתחה לי.. עלמה גבוהה מאוד (יחסית לי) פרצוף 9 באב... לא סימפטית כלל, ראש אלפטי. זוג שדיים (לא ציצי) מעוכים. לא התרשמתי כלל.

דירה מאוד קטנה.. (דירת מיטה) לא משהו.. אין אווירה ומרחב..

לשים את הכסף על הארון... רוצה מיים אני יושב על הספא.. סרט כחול חיוור מתנגן על המסך.. (עוד לא דיברה) .. מסתכל סביבי.. יש דלת מצד שמאל.. ידעתי שזה המפלט לחדר השני (איב החברה שלה)... היא מתחילה לדבר ברוגז.. נו מתיי אתה מתפשט.. מה באתה לסרט פורנו.. אני עוד לא התפשטתי ולא כלום... עמדתי על רגליי ואמרתי לה.. מה את יודעת לעשות... היא אומרת .. מה אתה לא יודע.. איך באתה..""?? אני שואל שוב.. מה את מציעה לי תמורת הכסף שעל הארון.. אומרת אם אתה גבר.. גרון עמוק וליקוקי תחת.. (אני אומר רימינג) היא לא עונה... שואל אתה מה עם גמירה על הפנים היא אומרת הכל אפשרי.. אני חושב שנפלתי.. מתחליה להתפשט.. הטלפון שלה מצלצל... היא עונה ואומרת לבחור שעוד שיתקרב לכיכר ויתקשר עו רבע שעה.. אני ידעתי שהיא...

עוד שהיא מדברת.. וקורעת על ארבע עם הפנים למסך... וטוסיק אליי.. אנ קם.. לארון.. לוקח את הכסף שלי.. היא עול לא קלטה כלום כי מסבירה למלך שלה.. אני פותח את הדלת שלה יוצא ואומר לה.. תגידי לו שהרגע יבוא פיניתי לו.. טרקה את הטלפון והתחילה לדבר ברוסית (בטח לא שבחים) אני טורק את דלת המחסן שלה ומסתלק עם ללא הפסדים...

יושב אוכל שווארמה וממתין לרב המזל שיבוא עוד רבע שעה.. אחרי 20ד' בחור נמוך מצתנן לדלת שלה... פותחת לו... אני לוקח את הרגליים שלי והולך לכיוון הרכב שלי.. יש שוק קטן של רוסים שם אני מסתכל על הדברים..

פא ושם... פתאום אני רואה את המצתנן עם סיגרייה בייד ופנים אדומות... עכשוי אני לא יודע אם הוא תקתק אותה או שהיא תקתקה אותו כי יש לה מישו עו רבע שעה..

חברים פשוט נישקתי את לשוני ורגליי

הייתי ממליץ לא אלא שעולים לרגל אליה לחשוב פעמיים..

ניקול עושה הכל

89

מוזר כול העניין הזהשאתם אומרים אומנם הייתי אצלה לפני שנה וחצי קצת פחות והיא הייתה אחד הזיונים הטובים שלי( עוד נהנהתי ממנה שהיא הייתה ברחוב העלייה) ממש מוזר התנהגות שלה שאתם מספררים עליה פה

כנראה שנמא ס לה לעבוד בדברים האלה והיא עובדת מכורח הנסיבות

ניקול עושה הכל

90
המטרה של ניקול בעבודה היא לממן דירה מפוארת לה ולבן שלה.
היא לא מסתירה את זה מאף אחד, היא לא בעסק כי היא אוהבת מין או מאוהבת בלקוחות שלה כמן שחלקינו מפנטזים.

אבל אף אחד לא מכריח אותה לעסוק בזנות ובימיה בב"י 38 היא תקתקה כמו כולן.

[QUOTE=היורד בגדול]

מוזר כול העניין הזהשאתם אומרים אומנם הייתי אצלה לפני שנה וחצי קצת פחות והיא הייתה אחד הזיונים הטובים שלי( עוד נהנהתי ממנה שהיא הייתה ברחוב העלייה) ממש מוזר התנהגות שלה שאתם מספררים עליה פה

כנראה שנמא ס לה לעבוד בדברים האלה והיא עובדת מכורח הנסיבות

[/QUOTE]

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”