יש כסף יש מוטיבציה, אין בחורות
אז ככה אני חדש בעסק, ישבתי שעות רבות ניתן לומר ימים בליקוט מידע מהאינטרנט
חיפשתי בחורה יפה וצעירה, או לפחות שנראת צעירה, במחיר לא מוגבל, (אם יש מישהי עם יופי שמכאיב לך, אחת שלא אוכל להשיג בכוחות עצמי אני מוכן לשלם אלפי שקלים בכיף, אבל ממילא אין כזאת)
לא מעניין אותי שום דבר מיוחד, רק סקס פשוט עם בחורה יפה, לא אנאלי לא רמת השירות שלה, הייתי שמח אם היא הייתה צעירה 18-20, אבל גם מי שנראית לא מבוגרת זה טוב.
האסטרטגיה לחפש בחורות צעירות כי אם רשום 25 זה בטח 35, אז עדיף ללכת על 18 ולקבל מישהי בשנות ה20.
והתחלתי להזמין בחורות הבייתה, פשוט לא יאמן!!!!!!!
תמונות לא קשורות למציאות(זאת התמונה האמיתית שלי באחריות עלק), בחורות שרשומות כ 18 נראות מבוגרות ממני ואני בן 31,
פשוט יום אחרי יום שאני משלם 100 שקל שיחזרו הבייתה, יום אחד אפילו זיינתי מכוערת כי פשוט התיאשתי.
טוב אז ירדתי לגמרי מהזמנת בחורות הבייתה, לא נעים לי להעיף אותם, ונמאס מהפתעות!
עברתי לדירות דיסקרטיות ופרטיות, ככה יו סי וואט יו גט
מכיוון שכסף לא משנה, החלטתי לדלג על התיקתוקיות (גם פחות סיכון לחלות), ולחפש פרטית
שוב הפרסומים מצחיקים, אותה בחורה מפרסמת עצמה כ 18 ו-20, וקראתי בפוסט שהיא בת 24 והפוסט נכתב לפני שנתיים, הקיצר לא ניתן להאמין לאף אחת
מצאתי בחורה
http://www.sexadir8.com/place.asp?CategoryID=13&Adverti seID=3157
נשמע טוב בת 20, התמונה יפה נסעתי לפאקן מרכז תל אביב פקקים חום וחניה,
נכונה לי אכזבה, אין אמת בפרסום רק נאמר ככה.
אגב זאת אותה אחת שפירסמה את
http://www.sexadir8.com/place.asp?CategoryID=13&Adverti seID=3158
רשומה כבת 19 נראית טוב בתמונה
שימו לב למספרים העוקבים בלינק,
בקיצור היאוש מתגבר, שמעתי דברים טובים על נופר, ימית מבן יהודה, אבל דברים קצת פחות טובים על המקום
מה גם שהם עובדות כשאני עובד, ולקחת בשביל זה יום חופש זה קצת מוגזם.
על שרון שמעתי שהיא בחורה מקסימה, וכנראה אגיע אליה, אבל הייתי שמח יותר למהממת, וגם לפי תאריכי הפוסטים אני מניח שצעירה היא לא כל כך.
ראיתי הרבה דיבורים על אנגלינה, אין לי מושג היכן היא מפרסמת בת כמה היא ואיך היא נראית.
יש את הלא עונות למינהן שמשאירות תקווה שפעם יענו ויהיה שווה
שלחתי מיילים למחפשות תמיכה, ללא תשובה, ראיתי פירסום של מור מר"ג שנראית טוב בתמונה, אך היא לא עונה לי
הקיצר המון שעות שלי הושקעו בעיניין, וזמן שווה כסף כמו שכולם יודעים, והעלתי חרס בידי
אשמח לבחורה יפה וצעירה, משהי שלא הייתי יכול להשיג סתם ככה, אם אתם מכירים כזאת, תרגישו חופשי
יחצנים ראו הוזהרתם, אנא תתאפקו,
אגב בחו"ל היו הצלחות
באמסטרדם היה פצצה אך לא זול 200 יורו, בסין ותילנד עבור אותו מחיר תקבלו בחורה שנראית לא רע ליותר שעות.
לאס וגאס וניו יורק עבור מאות דולרים ראיתי תמונות מההממות, אבל עוד לא נסעתי לשם