כ ג’וליה מ דיזינגוף 184 - סקס אדיר

ג’וליה מ דיזינגוף 184

1
כן, אני יודע שדובר עליה לא מעט פה ושם בשרשורי ערבוביה של דיווחים על בנות בתחום.
ולמרות הכל, החלטתי לפתוח שרשור חדש רק עליה

ובכן, לפני מספר ימים החלטתי גם אני לדגום את אחת ההמלצות הבולטות של ידידנו UNICORN בתחום העיסוי.

צלצלתי למקום כמה פעמים במספר ימים שונים ובכל פעם הבטיחו לי שג'וליה
נמצאת ועובדת מ- 10 עד 22 (טוב לדעת שאין לה ימים ספציפיים ושהיא זמינה
רוב הזמן).

אז בערב קיצי בשבוע שעבר, אחרי אימון כדורסל טוב, החלטתי שאני הולך להתפנק אצל מישהי שלפי כל הדיווחים הסיכוי ליפול אצלה קטן עד אפסי.

קבענו שעה (היא זו שגם ענתה לי לטלפון אח"כ הסתבר לי) וביקשתי להיכנס בדיסקרטיות בלי שאף גבר יראה אותי.
החמודה חיכתה בסימטה הצרה המובילה לתוך דיזינגוף 184 (בין הבתים) והכניסה אותי בדלת אחורית ישר לחדר הטיפולים שלה. כנראה בגלל העובדה שביקשתי אותה והייתי החלטי לגביה עוד בשיחת הטלפון, היא הסכימה לענין הדיסקרטיות (אצלי זה MUST).

החדר קטן, בנוי כמו מסדרון כזה, ליד הדלת מיטת עיסויים ובקצה החדרון מקלחת (די מרווחת האמת).

בלי להתעכב על פרטים ויזואליים של החדר, המבט שלי נחת על ג'וליה, והיא, כמיטב התיאורים של UNICORN, פשוט פצצתית, רזה, גובה ממוצע פלוס, חזה סיליקון יפה עם פטמות שמאיימות לחורר את גופית המשי שהיתה זרוקה עליה, חייכנית וחמודהההה חמודה.
שיער קארה שחור, שפתיים בשרניות וחיוך של מיליון דולר.

ישר הלכתי על הטיפול המשולב, עיסוי, מציצה, וזיון מלא (סוכם על 250 טבין ותקילין).
לא ביקשה אגורה אחת לפני הטיפול. ביקשה שאתרחץ (מן הסתם הסרחתי עד השמיים). אחרי 3 דקות היא חזרה
ומיד התחילה לפשוט את הבגדים. כשיצאתי מהמקלחת היא חיכתה במן עמידה סקסית מזמינה ולא יכולתי להחזיק את הידיים שלי במקומן והתחלתי למשש אותה בכל חלקי גופה. אחרי דקה שתיים נשכבתי על הבטן לתחילת העיסוי.

בגלל שבאתי אחרי אימון כדורסל, ביקשתי יפה שהעיסוי יהיה מושקע.
נראה לי שהבקשה היתה מיותרת כי היא נראית כזו שמשקיעה גם בלי שיבקשו (אולי רק למי שמוצא חן בעיניה, לא יודע).
אחרי 10 דקות בערך שאני מתמכר לעיסוי שלה, אני עדיין על הבטן, היא עולה עלי ומתחילה בתנועות ישבן לאורך איזור התחת והגב שלי. זה מחרמממממממממן לאללללה (קצת הזניחה את הגילוח באותו יום אבל לא ממש היה לי אכפת).
אני
בתגובה העברתי את הידיים לאחור בדומה למצב שבו אדם כאילו עם אזיקים מאחורי הגב,
והיא פשוט התחילה לפמפם לי את כפות הידיים. אני משפשף במקצועיות את הדגדגן
שלה ודוחף אצבעות לשבלול (הכינוי מוגן בזכויות יוצרים, אני יודע) והיא ממשיכה
בתנועות מקצועיות אל ומהידיים שלי.
אני כבר מחורמן אש אבל אפשרתי לה להמשיך (זה חשוב לגרום להן להרגיש נוח ובשליטה, רק ככה הן נפתחות יופי, תרתי משמע).

אחרי כמה דקות הסתובבתי אליה והתחלנו להתנשק נשיקות עדינות כאלה, בהתחלה על השפתיים ואח"כ הצירוף לשון עדינה וחושנית. שפתיים בשרניות כבר אמרתי (יתכן שהשפתיים מנותחות/עברו טיפול בוטוקס, UNICORN ?)

אחרי שלב הנשיקות היא מיד הסתובבה ל- 69 (בלי, כמובן).

לא שכחתי לרגע אחת את מה ש UNICORN הגדיר כפוזת הצפרדע הכורעת וחיכיתי לה לאורך כל המפגש....

או אז קרו לי אחד הקטעים הטובים !!
תוך
כדי שאנחנו ב- 69 היא מקבלת טלפון מהחבר שלה (היא הודיעה לפני שענתה) ובלי
להתבלבל היא עונה ומתחילה לדבר. אני עוצר לשניה המום אבל מאחר שהיא לא זזה
מהתנוחה כמובן שהחלטתי להמשיך !
והיא בשלה, ממשיכה לדבר איתו בטלפון,
מדי פעם משחררת אנחה קלה אבל משלבת את זה כאילו זה חלק אינטגרלי בשיחה !!
מקצועית ברמות על, אני אומר לכם !
(הערה קטנה: שימו לב שלנשים יש כשרון מולד במצבים כאלה, אז לכל הנשואים ו/או בעלי חברות, גם האשה שאתכם יודעת לעשות אותו דבר )

בקיצור, אני יורד לה בליקוקים לאורך כל קו
הקאנט כולל ליקוקים משובחים לחור המתוק שלה שמאחור והיא מצידה בשפשוף ידני
עדין של חברו הטוב ביותר של הגבר

בגלל
שהעניין הזה חירמן אותי קשות, החלטתי לעצור אותה לרגע (אני המשכתי בלי
קשר) ואחרי שהיא סיימה לדבר, צחקנו על הקטע ומיד סובבתי אותה לפוזת הגמירה
- הצפרדע הכורעת על מיטת העיסוי.
היא במקצועיות מלבישה לי אותו, מסתובבת, מבליטה עכוז, אני משחיל, והיא באתלטיות ששמורה לספורטאיות מזרח אירופה מפמפמת אותי בלי הכרה בקונטרה מדודה.

אני מזיין אותה בפמפום קצבי ורבותיי, הגמירה באה אחרי 3 דקות בפוזה הזו ועוד הייתי גאה בעצמי. היה קשה להחזיק אנשים.

תוך כדי ששנינו נרגעים, היא מעבירה לי ציפורניים על איזור הביצים בואכה החור מאחור וזה העביר בי צמרמורות שחבל על הזמן.

יצאתי ממנה והיא כמו חתולה נשכבה הצידה וכאילו ביקשה ליטופים וחיבוקים. כמובן שלא היססתי וליטפתי אותה והתחבקנו, שוב נישוקים עדינים ויאללה למקלחת...

דקה אחרי שנכנסתי, לבקשתי, היא הצטרפה, סיבנה לי את הגב, שוב ליטופים וחרמונים אבל הזמן כבר מזמן אזל.

בקיצור, סוף סופי סופני !

40 דקות ששוות כל שקל. השארתי 300 (250 + טיפ), היא ליוותה אותי החוצה לדלת האחורית ואפילו יצאה החוצה, נשיקת פרידה והלכתי.

לסיכום:
עיסוי - 10. מושקע עם שמן ותנועות עיסוי מקצועיות לחלוטין.

גוף - 9 (אני פחות בעניין של סיליקון, אבל כל שאר, תענוג).

פנים - 9. בובה אמיתית.

תחת - 10. אין כאלה דברים חברים.

GFE - בעדינות יחודית התחושה איתה היא סוף הדרך - 9.

מציצה - 8. לא היתה לי האופציה כל כך ליהנות מהמציצה בשל סף חרמנות גבוה במיוחד.

זיון - 9. הצפרדע הכורעת - אחת הפוזות הטובות

לא מוכנה להחדרת אצבעות לחור מאחור ובכלל זה אנאלי.
לא היתה מוכנה לגמירה בפה - אולי אם אקפיד לחזור היא תתרכך בנושא הזה

שורה תחתונה - 9. המקום קצת הורס את החוויה, והסיליקון אני פחות אוהב אבל כככככככככל השאר, ליגה !!

מומלץ בחום.

נ.ב. - חברים, לכל מי שהולך לדגום, נ-א ל-ה-ת-נ-ה-ג ב-ה-ת-א-ם

Chikita, if you haven't been touched by a Latino Lover before, you're still a virgin in so many ways

ג’וליה מ דיזינגוף 184

3
צודק בהחלט אם כי אתה בקלות יכול למצוא בחיפוש פשוט את הפרטים על הבנות שמדווחים עליהם כאן.

טלפון: 03-5222071
שעות: 10 עד 22.

וזכור, נ-א ל-ה-ת-נ-ה-ג ב-ה-ת-א-ם
Chikita, if you haven't been touched by a Latino Lover before, you're still a virgin in so many ways

ג’וליה מ דיזינגוף 184

5

אולי התקלקלה הבחורה

הייתי שם חמישי שעה 15:30 ביקשתי את גוליה

ביקשתי מסלול 220

אמרה בלי נשיקות, תקבל קצת ליקוקים בחזה ואורלי רק עם קנדום

הסבירה שזה רק קצת...ולא יכלול כלום מעבר

בשביל אוראלי בלי קנדום רצתה 250

ראיתי שכך זה מתחיל והולכים לתקתק אותי - עשיתי אחורה פנה ויצאתי

יש לציין שהיא אכן נראית טוב, סיליקונית בחזה ובשפתיים (לא אוהב אבל סקסית)

ועוד משהו - דנה כבר לא שם

האם המקום מתקלקל?

ג’וליה מ דיזינגוף 184

7
[QUOTE=UNICORN]

אבל
אני חוזר ומזהיר היא לא תזרום באותה רמה עם כל אחד תלוי מאד בבן אדם
באסטטיות שלו ובאיך הוא ניגש אליה...

[/QUOTE]

UNICORN ידידי, צודק בהחלט, זה מה שכתבת עליה מזמן כבר וזה נכון גם היום.
מניסיון אישי עם ג'וליה אני יכול לומר באחריות שאם היתה כימיה בהתחלה ואתה לקוח חוזר, היא רחוקה מלהיחשב מישהי שהשירות שלה דועך עם הזמן, להיפך, היא רק משתבחת

ג’וליה מ דיזינגוף 184

8

כנראה שהזרימה שלה רצה אינדיבידואלי אם כל אחד.

איתי דווקא הלך טוב שלוש פעמים - פעם אחת כבר הרגשתי תיקתוקון קטן (אולי מצב רוח אולי תשישות אולי עייפות )

זה מה שמבאס לראות אצלה , כתוצאה מהתשישות והפרצוף המסכן שמשדר "אני גמורה"...(ככה זה שמוצפים מסתבר)

הפרצוף שלה בכלל נראה לא משהו לדעתי ,השפתיים הבשרניות כביכול - נראות מנותחות ומלכותיות ולא סקסיות .

אבל שהיא רוצה כתוצאה מכמיה טובה - היא יודעת לתת אחלה שירות.

אגב, היא שאלה אותי בפעם הראשונה אם הייתי אצלה פעם ו.. שלפתי "כן" , לא יודע אם בגלל זה היא נפתחה איתי לכל האופציות , אבל שווה לנסות אם היא שואלת..

לפעמים צריך הרבה לדגום עד שמוצאים אותה פתאום...

ג’וליה מ דיזינגוף 184

9
סוף סוף יצא לי ליהנות משירותיה של ג'וליה.
אכן מדורגת גבוהה מאוד!

אחרי הרבה זמן שרציתי לדגום אותה, וכל הדיווחים על החופש שלה וכו'
בסוכות (לפני שלושה שבועות, אני יודע, הרבה זמן עד שהגעתי לרגע כתיבת הדיווח)... בסוכות, התקשרתי ולשמחתי היא הייתה. בגלל החג לא היה תנוע בכבישים ובמכונים אז הגעתי בצ'יק ונכנסתי ישר. זה היה על הבוקר 10:30.

על חוסר הדיסקרטיות של המקום כבר כתבו. למזלי לא היה אף לקוח, ג'וליה ועוד 4 נשים ישבו בסלון וחיכו (לא חושב שיש שם בחורות >30).

נכנסתי עם ג'וליה לקבלת פרטים / סיכום מחיר. וכמה שכתבו פה, פעם ראשונה היא משחקת את משחק המסז'יסטית המקצוענית - NO SEX. אמרתי "סבבה" - רק ליראות את הגוף הקטנטן הזה עם השדיים המלאים מבעד לבגדים - ואו. רק המחשבה שאחת כזו תעשה לי בודי מסז הספיקה לי לאשר את תנאי הפתיחה.

התקלחתי, היא חזרה והתפשטה.
רציתי לתקן את הרושם של החרמן סוטה שבא רק הסקס, וביקשתי סליחה שהתנפלתי עם כל ה "מה מקבלים ב 250" או "כמה כולל הכל" ... היא חיכה ותענה שמידי פעם המשטרה עושה להם בדיקות פתע.
היא התפשטה והתחלנו במסז', ואואואואו! הסקסית הקטנה הזו נמרחת על הגב לכל עבר עם החזה המלא שלה. מגרדת במפסע שלי עם הציפורניים שלה בצורה מחרמנת ביותר! ובכלל עושה מסז' לא רע בכל הגוף.
בשלב "ההתהפכות לשכיבה על הגב" אחרי שגופינו העירום התמרחו זה בזו, והאווירה היתה ממש רגוע, שאלתי לגבי ה"תוספות" וכמובן שהצעתי תמריץ מתאים 300 ש"ח כולל הכול. ג'וליה בנחמדות רבה הסבירה שעכשיו כשברור שאני לא מהמשטרה אז בהחלת אפשר להמשיך כך. וכך היה.

התהפכתי, והיא ממשיכה בהתמרחויות עם כל הגוף של עלי. כיבלתי מנה הגונה של ציצים בפנים - ואיזה זוג מכובד ונעים למגע שיש לה. הרבה ליטופים ואז היא התחילה מציצה (בלי) עדינה מושקעת עם משחקים מסביב.
כעבור מספר דקות היא הלבישה חליפה ועלתה עלי בפוזת "הצפרדע הקורעת", עליות וירידות, מתקופפת ומלקקת אותי בחזה. אני מעביר ידיים בין האגן שלה לחזה שלה וחוזר חלילה.
זה לא נמשך זמן רב מידי וסיימתי בחוזקה.

נכנסנו למקלחת משותפת. היא ניקתה את השמן מהגב שלי. ואני ניצלתי את הזמן לעוד ליטופים ותפיסות לטוסיק הקטנטן. רק במקלחת, שמתי לב לכמה שהיא יותר נמוכה ממני. לפני זה היא הייתה על עקבים, ועל המיטה זה כבר לא משנה.

סיכום:
מראה: 9 (1- ג'וליה אחרי לידה קיסרית) (אולי זה יתרון, הכוס נשאר אחוש שלוקי צר!)
שירות: 10
דיסקרטיות: 3
חוויה כללית: 9 (1- בגללה המיקום הלא דיסקרטי)

פרטים:
בדיזנגוף 184
03-5222071

250 ש"ח לשירות מלא (+ 50 ש"ח טיפ)

היה אמרה שהיה עובדת כל יום בתקופה הנוכחית בבקרים.

לא ציינתי אך היא בת 30~, גובה 160, בטן שטוחה (וסימני הניתוח הקיסרי), חזה מדהים! פטמות קטנות, עור חלק מתוח, שפתיים מלאות (שיפוץ) שיער שחור חלק כרה, טוסיק קטן חלק מדהים.

קל לי לכתוב שאני בטוח יחזור כי יומיים אחרי הביקור הראשון כבר חזרתי ( כמו כלב מיוחם)

דרך הגב, יש עד דיון בנושא ג'וליה אך הוא נעול לפחות בפניי: גו’ליה מדיזנגוף 184 | דיון

ג’וליה מ דיזינגוף 184

10
אני לא יקשקש יותר מידי...
ההבדל בפעם השנייה (יומיים אחרי) שאני שאלות וא דילמות.
שמתי 250 על השולחן, אמרתי לה שאני כן רוצה מסז' (אני לפחות מאוד נהנה מזה)
מקלחת, מסז', בודי, חזה על כל הגב, הפנים שלי עמוק בתוך החזה שלה, מציצה בלי, צפרדע קורעת, ואז מעבר ל..
[QUOTE=UNICORN]
זיון מאחורה כשהיא עושה שפגאט על מיטת העיסויים, פשוט פותחת את הרגליי
לרווחה כשהשבלול של פעור לרווחה...ואני עומד על הרצפה מאחוריה ומפמפם אותה
[/QUOTE]

הבחורה פשוט שווה!!!

מעניין עם היא מקבלת במקום פרטי יותר???

ולחשוב על אחת כזו במסיבה של Anthony. לאמרות שנראה שהיה שם מספיק מהכל!
שלח תגובה

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”