כ הג’ינג’ית המשפריצה [ + תמונות אמיתיות ] - סקס אדיר

הג’ינג’ית המשפריצה [ + תמונות אמיתיות ]

1

שלום לכולם,

קוראים לי רותי ואני מתל-אביב. אני אכן ג'ינג'ית ואכן משפריצה (מה שנקרא "שפיכה נשית")

אני אשה בת 48 (מה לעשות, פתאום גדלתי בשנה Embarrassed), גובה 167, חזה די גדול (מידות: 90 בין C ל-D), רגליים רזות, כפות רגליים מעלפות, תחת/ישבן - יש אומרים מושלם, קצת בטן. לא שמנה ולא רזה. מה שנקרא עסיסית

אני אוהבת מאוד סקס אבל אני עושה סקס (ושימו לב שכתבתי סקס ולא זיון) אך ורק עם מי שמוצא חן בעיני, אולם אך ורק בתמיכה. נאמר שאתה קובע איתי - אני מעדיפה אצלי בבית כמובן - אתה מגיע ואנחנו רואים אחד את השנייה. אם זה לא מתאים לאחד משנינו, אומרים בצורה נימוסית ויפה שלום אחד לשני ונגמר הסיפור. אם תרצה לשתות קפה קודם, בכייף

אני אשה פרטית לגמרי, אמנם רוצה תמיכה (כסף) אבל עדיין פרטית לגמרי. אני חוזרת על זה שוב: אני אוהבת סקס מאוד ורוצה ליהנות לא פחות ממך. אני אוהבת כמעט הכל בסקס: נשיקות, ליטופים, ירידות, גרון עמוק, רימינג, אצבעות (הן אלה שגורמות בעיקר להשפרצות ), חדירות, ספנקים בתחת, אנאלי כמובן (לא במפגש הראשון ובתיאום מראש). והכל הדדי, הנאה לשני הצדדים.

אין לי שום בעיה גם עם שליטה לשני הכיוונים למרות שאני יותר נשלטת, רק בלי שום דבר פסיכי מדי (ואין לי שום כוונה לפגוע באלה שכן אוהבים דברים פסיכים - איש איש וטעמו הוא).

תוכל לגמור עלי בכל מקום שבא לך חוץ מאשר על השיער, ואני פתוחה גם לנושא של השתנות (מה שנקרא: מקלחות זהב).

אני לא עושה ביזאר קשה (צואה) ולא גומרים לי בפה (מצטערת חבר'ה ) אבל אני יכולה ומוכנה לגמור לכם בפה ואלה כל ההגבלות שלי. כל השאר פתוח.

עכשיו לדבר הכי חשוב מבחינתכם: אני "עושה סקס" ולא סופרת נקודות או גמירות, לא שלי ולא שלכם, כך שאל תשאלו אותי "כמה אקטים" וכמה פעמים אפשר לגמור. אני רוצה ליהנות לא פחות ממכם, רק שאני רוצה ליהנות פעמיים ובגלל זה התמיכה.

דרך אגב, אני גם דו-מינית כך שאם יש לך בת-זוג, אשמח להיפגש עם שניכם.

אתה מוזמן לפנות אלי בתנאי שאתה מעל גיל 23 ולא נראה ילדון. אני לא נפגשת עם ערֵלים ולא עם דתיים בעלי זקן ארוך. ערבים מחוץ לתחום!!!

אני מאוד גמישה מבחינת שעות וימים אבל צריך לתאם איתי לפחות 3-2 שעות מראש.

אם תרצה להביא חבר יש גם אפשרות אבל על כך נדבר בפרטיות.

בהמשך השרשור יש עוד תמונות שלי במקומות שונים, אז לא להתעצל ולדפדף עד שרואים - בהחלט כדאי

אפשר ליצור איתי קשר בהודעה פרטית ואפשר להתקשר:

לא להשאיר לי הודעות בתא הקולי מכיוון שאין לי דרך לשמוע אותן.

מחכה לשמוע מכם, והמשך יום נפלא לכולם

ממני, הג'ינג'ית המשפריצה

פורום סקס תמונות אמיתיות

פורום סקס רותי המשפריצה אישה נימפומנית אדמונית מארחת בדירת אירוח

5

אלחנדרו ויויו היקרים,

אין לי כאן תמונות מטעמי דיסקרטיות ואני חושבת שאת זה אפשר להבין.

דבר שני, לפי מה שקראתי בכל המודעות של הנשים האחרות שמפרסמות כאן, הסכום שאני דורשת הוא רק ההתחלה אצלן עם הרבה יותר מגבלות ממה שאני מציעה.

דבר שלישי והכי חשוב לדעתי, לעשות סקס עושים עם בן-אדם ולא עם תעודת הזהות שלו ו/או תאריך הלידה שלו, ולכן למרות גילי (המופלג לדעתכם!) אני בהחלט חושבת שמי שינסה לא יצטער, אבל זו ההחלטה שלכם לפסול על הסף ואני בהחלט מכבדת אותה.

המשך יום נפלא

redhead2010-12-30 11:15:19

7
yaniv902010
אם אני נמצאת בגובה 90000000000 רגל, אתה יודע מה זה אומר ?
זה אומר שאתה נמצא 90000000000 רגל מתחתיי

אם אתה לא נמשך לג'ינג'יות...
אם אתה לא נמשך לנשים בשלות שחצו את קו ה-45
אם אתה לא נמשך לנשים עסיסיות עם תשוקה בוערת וחזה בהתאם
מקומך לא בדיון זה

ועכשיו ברצינות, לשיטתכם:
כנראה שהגעתי לעם קשה עורף שלא יודע לקרוא בין השורות אז אפרוט לכם את מה שמדבר אליכם למעות

• אני לא נפגשת עם אנשים בשיטת הסרט הנע

• אני מארחת בדירתי הפרטית ולכן מבקשת לשמור על דיסקרטיות כמו שאני מבטיחה

• עד היום הגיעו אליי שותפים לסקס שהביעו נכונות לתמוך בי גם באמצעים כספיים רק בשיטת מפה לאוזן ולכן אני לא משוכנעת שהחשיפה שלי כאן הינה דבר "חכם"
  • מי שיידע אותי ויהיה קשוב, יזכה כנראה די בקלות לראות אישה באביונה כיצד היא משפריצה

מקווה שכעת דבריי ברורים יותר
ואלי בקרוב אפרסם כאן בכל זאת, גם תמונות (ללא פנים)

הג'ינג'ית המשפריצה

redhead2012-08-19 10:56:35

8

redhead

קודם כול שלום לךבהצלחה בשיווקך כלפי צרכני המין בתשלום

דבר ראשון אני כן חובב נשים מבוגרות ( כן הן יודעות את העבודה כמו שצריך אוח עליהן)

אבל את צריכה להבין משהו יקרתי

אם כוול הכבוד לזה שהחלטת לשים מודעה פה על מנת שיהו לך יותר אורחים( נקרא לזה כך ) זה טוב ויפה

אבל אמרת שכול הבחורות פה דורשות את פחות או יותר את אותו סכוםשאת דורשת

אבל כמו כן גם כול הבחורות פה שמות תמונות לא אמיתיותאמיתיות שממחישותאת גופן וכול זה על מנת

שאנחנו הגבריםנמצא את מבוקשנו בידי נערה עובדת כזו או אחרת

את לא חייבת לשים תמונה שלך כלל וכלל לא

אבל בשבילשיהו לך יותר פניותהענות לגבייך שימי לפחות איזה תמונה שממחישה אותךעל מנת שאנו נבין על מדובר

ועכשיו לכול שאר המגיבים ראו חבריםאין לכם ואני חוזר ואומר שדוב אין לכם שום זכות לבוא ולהשתמש במילים כמו זקנה וביטוים אחרים זה מה שהגברת רוצה וזה מה שהיא תקבל תרצו תלכו לא תרצו על תלכו כן אני מסכים איתכם שאם היא לא שמה תמונה שלפחות ממחישה אותה או רק תמונת גוף ללא פנים אז יהיה על מה לדבר

אבל אין צורך להשתמש במילים בוטות כאלה אפשר גם לומר דברים שלילים בדרך מתורבתתת

10
חברי היקרים,
תרבות!!!
כפי שכבר נאמר אין צורך לאמר דברים בשפה ובצורה פוגעת, בסופו של דבר זה פוגע בכם עצמכם.

כמו כן, לדעתי, אין לבצע את ההתמקחות בפורום, עשו זאת בהודעה פרטית ו/או שיחת טלפון עם נותנת השרות. זכותם, אחר כך, לכתוב את רשמייכם בפורום לספר שהצלחתם "להוריד אותה" תרתי משמע.
הגברת כתבה שהיא נהנית ממה שהיא עושה, אם אתם חושבים שאתם מסוגלים לגרום לה לעונג "שיפיל אותה מהמיטה", אז בבקשה "אפולו" תגיע אליה הביתה תראה את עצמך, וכאשר היא תתעלף למראה גופך אולי היא תהייה מוכנה להוריד במחיר, אבל אם לא בעצם גם היא קונה חתול בשק, בדיוק כפי שאנחנו מבקשים ממנה תמונות.

פניות מכובדות: מכבדות את הפורום ואת כל הכותבים בו!
אוהב חזה קטן ובתולי.

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”