כ מחפש מסאג’ + הרפייה ביד! בצפון - סקס אדיר

מחפש מסאג’ + הרפייה ביד! בצפון

1
טוב אז ככה אני מכיר כרגע רק מקום אחד כזה בצפון והוא נמצא במרכז נעמן מול כפר מסריק
היה בעבר גם אחד כזה בצ'קפוסט אבל נראה לי הוא נסגר. אגב באותו הקשר של המקום בצ'קפוסט
הלכתי שם פעם למסאג' נכנסתי שם לאחד החדרים וחיכיתי לבחורה. לבחורה שבאה קראו סטלה(חח מצחיק)
היא היתה נראית בת 40 בערך היה לה חזה ענקיייי כמו שבחיים שלכם לא ראיתם כל ציץ יותר גדול מהראש שלי
ואני לא צוחק! אבל זה לא הכל היא אמרה לי בתוך החדר שאם אני יוסיף לה קצת כסף בלי בעל הבית יידע
היא תסכים שאני יזיין אותה בחדר במקום מסאג'. ישר קפצתי על המציאה ולא היססתי לרגע זיינתי אותו כמו שצריך
וזה לא הכל היא נתנה לי לגמור בפה שלה כשאני עומד והיא מתכופפת ומחכה עם הלשון . זה היה כמו חלום בשבילי
והיה נורא כיף. בסוף עוד היא השאירה לי את המספר פלאפון שלה ואמרה שהיא גרה בעפולה ושיש לה דירה
משלה ושאם בא לי אני אתקשר בהזדמנות ויבוא אליה אבל האמת שלא עשיתי את זה עד היום כי עפולה קצת רחוק
לי אז גם מחקתי את המספר בסופו של דבר .בקיצור אם היה לי את המספר שלה היתי מתקשר אליה ממש עכשיו חח!
ולעניננו - מישהו מכיר עוד איזה מקום בצפון שאפשר לקבל שם מסאג' + הרפיה?

מחפש מסאג’ + הרפייה ביד! בצפון

2

שבת שלום וערב טוב לך!

שמחתי לישמוע על החוייה המסעירה שלך, והכי חשוב שנהנת. אני מכיר מקום אחד שניקרא מס"אז 777. אפשר להגיע מאחורי אולם דאור ונוסעים כל הכביש ישר, ליפני סוף הרחוב זה נימצא בצד שמאל. פתוח עד השעה 1:00 בלילה או ב-12:00 תלוי במקום. אני הייתי שם כמה פעמים וזה מאוד נחמד. 100 שקל ל-15 דקות כולל מסא"ז והרפיה ידנית. יש חצי שעה ויש שעה, מקסימום תוכל לברר עם אחד הבחורות שיושבות שיתנו לך פרטים. ויש מיבחר אמנם לא פצצות. אבל חמודות מאוד.

בהצלחה גבר

שלח תגובה

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”