כ מיקי יפה אבל....מתנשקת+רימינג+הקצפה+אנאלי - דף 2 - סקס אדיר

מיקי יפה אבל....מתנשקת+רימינג+הקצפה+אנאלי

13

[QUOTE=NeverNotEnough]MOSHE_+60

אכן נשמע הזוי

אז אתה בעצם אומר שבן יהודה 38 כבר לא ברשימת התקתוקיות? [/QUOTE]

מה זה רשימת התקתוקיות ? אם אתה חושב שיש רשימה שחורה ורשימה לבנה אז תהיה מוכן להרבה אכזבות, אם לא הבנת את המטרה של ההתאגדות הצרכנית שלנו כאן בפורום התפקיד שלנו זה לדווח על בחורות ספציפיות שכדאי לכולנו לחלוק במידע עליהן לחיוב ולשלילה.

בנוגע לתיקתוקיות כאלו או אחרות ... שפעם קראו להם מועדוני/מכוני בריאות מה שחשוב לי באופן אישי זה רמת הנקיון במקום ותמיד יהיו כאלה שדווקא מה ש"יעשה להם את זה" היא מידת הסליזיות והביביות של המקום. על כך אוסיף בהמשך

[QUOTE=נמפה]ל- MOSHE_+60 ,

מסכים לחלוטין עם מה שכתבת ואיכות השירות תלוי בבחורה ופחות במקום.

תודה על הדיווח החדש והמענין על מיקי.

בהזדמנות זאת אגיד לך תודה על הדיווח המצוין והגילוי של אורטל, שגם אני וגם הרבה חברי פורום היתה להם חוויה מאוד חיובית איתה.

אשמח לראות דיווחים או המלצות נוספות ממך

[/QUOTE]

נמפה היה נעים לקרוא את מה שכתבת לי ! אני לא נוהג בד"כ לדווח אבל כשיש על מה אני תורם וגם נהניתי לקרוא את התגובות שלך בפורום (אווו הVי המסתובב הזה עושה ריספקט)

[QUOTE=UNICORN]ל- MOSHE_+60

את אורטל לא בדקתי עדיין כי אני שונא תיתוקיות אבל אחרוג ממנהגי ובעקבות המלצתך ואמינותך לגבי 2 הבנות שעושות גם רימינג אכניס אותם גבוה ברשימת הדגימות שלי

והמשך לדווח [/QUOTE]

יוניקורן, איך אתה כותב שאתה שונא תקתוקיות כשאתה מדווח על לא מעט כמו קונגרס 2, ראשית חכמה, וולפסון 40 ועוד ... הבעיה שלי עם המקומות האלה שהם יותר מידי ג'יפה למרות האטרקציה של המחירים הזניחים ולמרות שאני יודע שאני יכול להיתקל שם בבחורות שיהיו לטעמי בעיקר מבחינת השירות אבל יש רמה מסויימת שכשאני מתפשר עליה באופן אישי זה עושה לי רע לאחר מעשה אם בכלל הסכמתי בחולשה של רגע להיזדיין שם. אני יודע שזה נשמע פלצני או צדקני וכבר אמרתי שיש כאלה שזה דווקא עושה להם את זה או האטרקציה של השירות/מחיר/גיל בוגר~בשל וכו ... אני לא אומר שאני מדיר את רגליי מהמקומות הללו ושלא זיינתי את אילנה ואת אירה אבל בהחלט פחות מעדיף אותן.

לעיניין הדיווחים שלי: לפי מה שהתגובות שלך משדרות אני חושב שאם תלך לפי ההמלצות שלי על אורטל ועכשיו על מיקי תהיה מרוצה יותר מבד"כ אגב ביררתי עם לירז והיא גובה 800 ש"ח לביקור בית (מלונית=עוד 150 ש"ח)
לכן (לאחר נסיון איתה) אני ממליץ לך ללכת למקום שלה שהוא לא כל כך נורא והיא באמת אחלה זיון אבל מה לעשות, קצת יותר יקר. לכן כדאי שתלך לפי הסדר

ראשונה מיקי (כי היא יוצאת לחופשה ארוכה)
שניה לירז למען הגיוון והסקס היצרי (תגיע טעון כי יש לה הרבה אנרגיות לקטנטונת)
שלישית אורטל כי אתה פשוט לא יכול לוותר עליה !

בהצלחה גם ממני וממרום שנותיי

מנהל בכיר 60+ מחפש שיננית צעירה... לנשיקות תאווה תמורת תשלום או תמיכה.

google is no1... אז תן לאצבעות ללכת חשופות

15

[QUOTE=MOSHE_+60]
פנים יפייפיות ואפילו מדהימות בעיניי (בעיקר המבט המבוייש/מחוייך)

מבנה גוף מעט מלא (בפירוש לא מוגזם ובטח שלא שמנה או דבה) 1.75 מ בערך (גבוהה כמעט כמוני)

חזה: בינוני + ולדעתי נראית יותר טוב מאורטל באופן כללי אבל זה רק טעם אישי שלי.

לא אאריך בדברים ואסכם שהשירות שלה הוא שופרא דשופרא
החל בעובדה שלא נותנת לך שום תחושה של תקתוק גם אם הגעתם בזמן לחוץ (יום שישי, כמוני) והיו לא מעט ממתינים ולמרות זאת לא היה שום לחץ מצידה וכלה במפרט השירות שסיכמנו עליו (הבחורה זורמת).

נשיקות - יש
רימינג מענג - יש
גמירה בפה - יש
אנאלי - יש ועוד איך

הבחורה ישראלית ! יחסית בהירת עור (אולי לא הספיקה להשתזף ) נותנת ממש הרגשה כמו של חברה ובת שיחה (אוףףף יש לה קול עדין) מאלפת.
טוענת שיוצאת לחופשה בת 3 חודשים בקרוב מאד (שבוע/שבועיים הקרובים)

אז מי שרוצה לטעום יצטרך להזדרז כי אחרי זה יתחילו כאן בפורום השאלות .... מי יודע איפה מיקי מבן יהודה 38

טל 035252424 למי שמתעקש לא לחפש

[/QUOTE]

רציתי לברר אם כשכותבים על מישהי שהיא מתנשקת אז זה אומר שהיא תתנשק עם כל אחד ?

18

טוב, אז ככה, אתמול הגעתי לשם, ולמרות שכתבתם פה שמיקי יצאה לחופשה ארוכה החלטתי לנסות את מזלי ולשאול עליה, הבחורה נמצאת ועוד איך....

חלום....יפיפה הורסת, מהרגע שנכנסתי לחדר זה היה כאילו נפגשנו באיזה פאב והלכנו אליה הביתה, היא עושה הכל, פשוט הכל, שכחתי לרגע שאני בבית זונות, נשיקות צרפתיות, אוראלי עד הסוף, 2 אקטים, אפילו שצילצלו לה לרדת למטה היא נשארה איתי עד שגמרתי עוד פעם, אני מאוהב....

מעבר לזה שהיא מזדיינת סוף יש גם על מה לדבר איתה, והיה צחוקים

הכי חשוב שעם כל הפינוק הזה הבחורה ישראלית לגמרי !!! ועוד עושה בתחת.....

היא לא מכירה את המושג תיקתוק.....

שלח תגובה

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”