כ דיווח שני בת 19.5 - סקס אדיר

דיווח שני בת 19.5

1

מפרסמת ביד 2, ביקרתי אותה היום בערב.

בטלפון טוענת שהיא בת 20 (במציאות נראת בת 16 ואני לא מגזים)

בחורה קומפקטית 155 סמ לערך,חזה קטן (בוסר,נראה לי שיגדל)פנים יפות.

הגעתי אליה בשעה שנקבעה (יש לה פקידה) סגרנו על מה אני רוצה וכמה זמן ויצאנו לדרך.

משקיעה בסקס את כל כולה שתצא מרוצה (אנאלי לא עושה)יש לה חריץ כל כך צר ויפה שמחדירה של אצבע אתה מרגיש ואקום(מי צריך אנאלי).

המחיר 350 שח 40 דקות אקט 1 (מציצה עם) בלי +100

שעה 550 עד שני אקטים (מציצה בלי)

אני סגרתי איתה על 500 לשעה (2 בלי)

בקיצור "יהלום" שמסתתר בדרום תל אביב(לא נראה לי להרבה זמן)

elandr2009-9-13 23:15:1
החוכמה היא למצוא את המיוחדת...

דיווח שני בת 19.5

3

צודק שכחתי

טלפון 052-6953005

או 052-7762011 זה של הפקידה

לגבי מיקום זה באיזור ידידיה פרנקל בין רחוב העליה להרצל(את המיקום המדויק תבקש בטלפון)

הגעה עם רכב קצת בעייתית פשוט אין חניה

אני מגיע עם קטנוע

elandr2009-9-13 23:18:26
החוכמה היא למצוא את המיוחדת...

דיווח שני בת 19.5

6

חבר'ה אתם מזכירים לי את העורבים שיש לי בחצר: לפני שאני מאכיל את החתולים אני בודק אם העורבים בסביבה ולמראית עין אין זכר לקיומם. 10 שניות אחרי שאני מפזר את המזון, להקה של 10 עורבים מורעבים מגיחה משומקום ומסתערת.

elandr אפשר לגמור לה על הפנים ?

התקשרתי ולא עונים שם...

(מי שמצטט אותי בהמשך יוצא פארש)

BKing2009-9-8 23:37:4

דיווח שני בת 19.5

7

[QUOTE=BKing]חבר'ה אתם מזכירים לי את העורבים שיש לי בחצר: לפני שאני מאכיל את החתולים אני בודק אם העורבים בסביבה ולמראית עין אין זכר לקיומם. 10 שניות אחרי שאני מפזר את המזון, להקה של 10 עורבים מורעבים מגיחה משומקום ומסתערת. [/QUOTE]

בחיי שאתה צודק. ואני לרגע התבלבלתי וחשבתי שאנחנו נמצאים בפורום סקס.

תחשוב כל זה

דיווח שני בת 19.5

8

הוד מלכותו בתור חתול רעב במיוחד אולי הגיע הזמן שתזרוק בכיוון שלנו איזה עצם.

העם מבקש דיווח.

[QUOTE=BKing]

חבר'ה אתם מזכירים לי את העורבים שיש לי בחצר: לפני שאני מאכיל את החתולים אני בודק אם העורבים בסביבה ולמראית עין אין זכר לקיומם. 10 שניות אחרי שאני מפזר את המזון, להקה של 10 עורבים מורעבים מגיחה משומקום ומסתערת.

elandr אפשר לגמור לה על הפנים ?

התקשרתי ולא עונים שם...

(מי שמצטט אותי בהמשך יוצא פארש)

[/QUOTE]

דיווח שני בת 19.5

10

לרימינג,

האמת שלא מזמן חזרתי מסבב של 3 מקומות של עיסוי, 2 בראשון, 1 באשדוד.

לא נכנסתי כך שאין מה לדווח. הסחורה כל כך ירודה ומאכזבת לעומת ההבטחות שנמסרו טלפון. כנראה שנשארתי תמים בעניין הזה. מה שכן, למזלי עם הניסיון פיתחתי עין חדה (אולי קצת ביקורתית מידי) וכושר עמידה בפני מניפולציות מיניות שהיו מפילות בפח לקוח פחות מנוסה.

אני בכלל שייך ל"תור הזהב" של סוף שנות ה-90 תחילת 2000 עם שלושת המכונים שיש מי שכינה אותם כאן משולש הזהב, עם הדוגמניות ב-200 ש"ח. זה לא סוד שהשוק היום חלש בכל קנה מידה, קל וחומר ביחס לתקופה ההיא. לא היה קיים הפורום והמילה תיקתוק עוד לא הומצאה, אבל זיון היה זיון.

מצד שני זה עזר לי להיגמל בקלות ואני כבר כמה שנים נקי. למעשה היתה לי מעידה לפני 3 חודשים עם תיקתוק שגרם לי להפנים סופית שהזמנים השתנו.

אני כרגע מתמקד בפלח שוק ספציפי ואם יהיה לי משהו שיכול לתרום לפורום אני בהחלט אדווח.

שלח תגובה

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”