ב-500 שח אין מציאות,אמור להיות משהו טוב.
לגבי שאר הפרטים אני לא יכול להגיד לכם,אני נוהג בפעם הראשונה בביקור אצל מישהי חדשה לבקש כמה שפחות "הפתעות",בביקור השני תמיד יותר קל לזרום עם הבחורה.
כ
ב-500 שח אין מציאות,אמור להיות משהו טוב.
לגבי שאר הפרטים אני לא יכול להגיד לכם,אני נוהג בפעם הראשונה בביקור אצל מישהי חדשה לבקש כמה שפחות "הפתעות",בביקור השני תמיד יותר קל לזרום עם הבחורה.
elandr
האם התמונות של שני המפורסמות ב-יד 2 אמיתיות ? ראיתי אותן אך איני יכול להעתיקן לפה.
התמונות לא אמיתיות ,אבל במציאות הפנים שלה הרבה אבל הרבה יותר יפות וגוף יותר רזה.
אם הייתה יותר גבוה הייתה בקלות יכולה להיות דוגמנית.
להלן דיווח טרי מהשטח
ראשית ל - asstriks עונים לטלפונים דלעיל, לא תמיד, אבל עם סבלנות אפשר ליצור קשר.
שוחחתי עם שני בטלפון מס' דקות, הייתה מאוד נחמדה, בסיום השיחה החלטתי להגיע אליה.
קבענו להיפגש, התקשרתי שוב כדי לוודא שהכל בסדר, ענתה לי מזכירה, כך שלפעמים היא עונה ולפעמים מזכירה , למען הדיוק המזכירה לא נמצאת איתה בחדר.
הגעתי בשעה שנקבעה, קיבלה אותי "נערה" קטנה במיוחד וקומפקטית ( טוענת שקרובה מאוד ל - 22, נראית בת 17 מקסימום ), לפחות במבנה הגוף אנטיתיזה לאנג'י הנסיכה.
גובהה כ - 155 ס"מ, רזונת בגוף, חזה קטן ונערי, גוף חלק שעדיין לא השתמשו בו הרבה, משקלה להערכתי כ - 45 ק"ג.
המחירים הבסיסיים הם כפי שדיווח elandr.
לאחר שנקבע המחיר לעסקה, ביקשתי מקלחת קצרה.
ה"נערה" זורמת כמעט עם כל דבר, אומרת שלא כל דבר כלול בתפריט ויקבע בהתאם לכימיה בין הצדדים, אצלי לשמחתי, זה פעל טוב, למרות גילה הצעיר וממרומי גילי, נותנת הרגשה טובה כאילו ואין פער גילאים.
לאחר שפינקתי אותה בליקוקי גוף, ברימינג ובירידה איכותית, ה"נערה" מגיבה לכל פעולה ( החוק השלישי של ניוטון ), הכל אצלה טרי ורענן, עפ"י הרטיבות למטה, גניחותיה והרעידות בגופה ניתן להבין שהגיעה לגמירה.
עכשיו הגיע תורי, מציצה טובה ( לא יותר מזה ), כמובן בלי, ליקוקי ביצים מאוד מושקעים ורימינג מעולה שהטריף אצלי את כל החושים במשך כ - 15 דקות, בשלב מסויים העברתי אותה ל - 69 למס' דקות שבסיומם הולבש הגומי וחדרתי אליה בדוגי ולאחר מכן רכבה עלי בדהירה של מס' דקות עד הזרימה המיוחלת, להדגיש שמשקלה מועט כך שאפשר לעשות איתה כל העולה על דעתך.
למי ששאל לגבי האנאלי - השבלול שלה כזה צר שההרגשה היא כמו אנאלי.
שוחחנו מעט על עברה המאוד מעניין ועל עיסוקה מלבד עבודתה הנוכחית.
שוב גיפופי גוף הדדיים נשיקות רטובות במיוחד, ושוב מציצה, ליקוקי ביצים, ורימינג, החלטתי לפנק אותה ברימינג מושקע ( אוהבת את זה ), לאחריו ירידה וליטופים עד לגמירה נוספת.
לאחר חדירה בדוגי, החלטתי שאני רוצה אוראלי עד הסוף, וכך היה .
לסיכום :
משתדלת מאוד לתת שירות טוב, חייכנית במיוחד .
הרגשת GFE - מעולה.
מציצה- טובה , יש מקום לשיפור.
גוף נערי חזה קטן, לטעמי טוב ( עניין של טעם ).
קטנה וקומפקטית.
אוראלי בלי עד הסוף.
שבלול צר וצעיר.
בעיני מצאה חן ואחזור אליה ( שוב עניין של טעם ) .
ותודה ל - elandr שלמעשה גילה אותה.
טוב חוויה חיובית הי מזמן לא יצא לי להגיד את זה
נתחיל מכמה בעיות המיקום מבחינתי טיפה לא מוכר רחוב קטן ובעית חניה ליד פלורנטין הרצל הבחורה עצמה מתוקה אבל קחו בחשבון נראית כמו ילדה בת חזה ילדותי 13-16 ולוקח כמה דקות לצאת מההלם .
הבחורה עדינה מאוד לפני בואי מישהו הכאיב לה ולכן לא זכיתי לחדירה (לא לחובבי הסקס הפראי- לקסר) הבחורה מאוד זורמת בתנאי שאתה מאורגן ומסודר נעימה מאוד חמודה שוב נראית כמו ילדה קחו את זה בחשבון הרגשתי קצת כמו פדופיל .
ללא ספק תישחק עובדת כל היום וזו רק שאלה של זמן יש פקידה תשדדלו לא להציף ולשחוק אותה לדעתי כמה שבועות אינטנסבים של עבודה מסוג זה והיא גמורה
ערב טוב שבוע טוב
חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”