בטח יחצן, למה לא.....
כל כך הופתעתי לקבל כזה שירות שעכשיו אני מעריץ נלהב
כ
בטח יחצן, למה לא.....
כל כך הופתעתי לקבל כזה שירות שעכשיו אני מעריץ נלהב
בשבועיים האחרונים (מראש השנה) הצטברו אצלי הרבה נוזלים הורמונאליים שהייתי חייב לשחרר אחרת מרוב לחץ על האשכים הם כנראה היו מוצאים את דרכם החוצה מעצמם.
הלכתי על בטוח על מישהי שאני מכיר, פרטים ודיווח שיחררתי כאן למעלה על מיקי לא השתנה הרבה חוץ מהעובדה שתפסתי הבוקר במקום העלוב שנקרא וולפסות 48 א' במרתף שכנראה נפתח מחדש.
למי שכמוני חיפש אותה היא נמצאת בטלפון 03-6876777 כאמור בוולפסון ולא בבן יהודה
אני רואה שהתמונות בלינק שלה אמיתיות אבל הטלפון שרשום שם מטעה ולא זמין או שהיא נודדת בין שני הכתובות.
מה השעות שלה שם?
מה המחיר?
אג ב בתמונות היא בלי קעקועים?..
הבנתי שמיקי חזרה לפעילות מבורכת, ולשמחתי הצלחתי למצוא אותה שוב בבן יהודה, היא הסבירה שהיא עובדת שם מהשעה 9 בערב ואילך כי המקום סגור לפני זה ולפעמים היא נותנת גיחה לוולפסון, כמעריץ ולקוח קבוע באתי לשם בריצה בול בשעה 9 ביום ה' האחרון והפגישה המחודשת בינינו היתה המממ איך לומר..... מספקת לכמה ימים טובים, וחומר טוב להרבה מאוד פנטזיות כשאני עם עצמי במיטה, נכנסה לחדר עם חיוך ענק ומתחילה להתנשק איתי בעמידה, נותנת לי להפשיט אותה וכששנינו ערומים היא דוחפת אותי על המיטה ונשכבת עלי ומעמידה לי אותו תוך כדיי חיכוך ואז יורדת לאט למטה למציצה אחת מהטובות שקיבלתי, אמרתי לי שאני חרמן מידי ושתיזהר שלא אגמור לה בפה אז היא אמרה שאני יכול לגמור לה איפה שבא לי אז החלטתי להשפריץ כשהפה שלה נעול לי על הזין- וכשהיא עושה גרון עמוק ממילא קשה להחזיק את האורגזמה, היא החזיקה הכל בפה עד שסיימתי להוציא כל טיפה, והלכנו יחד להתקלח, כשחזרנו נקיים למיטה היא ירדה למטה שוב, קודם העמידה אותו ואז נתנה גם לביצים טיפול חם ואישי, אח"כ ביקשה ממני להסתובב, אני לא ממש חובב ליקוקי תחת אבל מה שהיא עשתה שם היה בילתי יאמן, פעם ראשונה נהנייתי מלשון באזור הזה, עכשיו גם הבנתי למה כשהתקלחנו היא סיבנה לי את התחת כל כך טוב, בשלב הזה כבר הייתי כל כך חם שהסתובבתי, היא הלבישה את הקונדום והחליקה אותי לתוכה- בלי ידיים, הכוס שלה נמשך אלי כמו מגנט ונסגר לי על הזין בחוזקה, אני הופך אותה לדוגי ומפמפם חזק עד שאני מרגיש שאני תיכף גומר, היא כנראה גם הרגישה את זה ואמרה לי להפסיק רגע ולהירגע, היא קמה מהמיטה והתיישבה הפוך על הספה עם התחת שלה מזדקר אלי, הסתכלתי קצת ונהנייתי מהנוף אבל מהר מאוד מצאתי את עצמי נכנס אליה בעמידה וטוחן אותה עד שהספה כמעט נשברה, אחרי הגמירה השנייה הייתי כל כך מרוקן ומרוצה, נשכבנו על המיטה מחוייכים ודיברנו עד שצילצלו לה לרדת בפעם השנייה....
כפיים לבחורה, זה לא עבודה בשבילה זה בילוי....
לקחתי סיכון אחרי שהתקשרתי מוקדם ואמרו לי שמיקי צריכה להיות בבן יהודה בערב לשמחתי היא כן הסכימה להתנשק איתי, היא ישראלית נראית קצת אשכנזיה עם עיניים בהירות ודיבור שקט מאד ונעים ולכן כנראה הסתדרנו והתאמנו אחד לשני. הלכתי על הדיל ללא האנאלי 250 שח מתוצרת ישראל וקיבלתי גוד טיים.
יושב כאן מחייך וכותב לכם המלצה עם אזהרה קטנה, יש לה טוסיק טיפונת גדול מה שלא מבינים כל כך טוב מהתמונות שלה.
אני נהנתי, תהיו נעימים ותיצרו קשר מילולי ואני משוכנע שגם אתם תהנו כמוני.
אני הקפדתי להגיע נקי מצוחצח ומבושם בכל חלקי גופי
תודה
מישהו יודע להגיד לי לאיפה מיקי נעלמה?
הפכתי את ת"א-ר"ג ואף מקום לא ראה אותה
אולי למישהו יש מספר פרטי או משהו?
חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”