כ הג’ינג’ית המשפריצה [ + תמונות אמיתיות ] - דף 11 - סקס אדיר

הג’ינג’ית המשפריצה [ + תמונות אמיתיות ]

102

שלום לך אדומה

את מכירה את השרשור על השפרצות שמשום מה דעך כשאת הגעת?

השפרצות

יש שם סרטון הדרכה מדהים.

לפי דעתי את צריכה לחייב כל מי שרוצה לקבוע איתך לראות (אם זה בכלל רלוונטי גם לגבייך)

menice2009-11-11 21:2:28
משה מינייס

מי שחי על הקצה תופס פחות מקום

103

menice יקירי,

השרשור הזה על ההשפרצה הוא מה שגרם לי להירשם מלכתחילה לפורום.

וזה אחלה רעיון שאנשים יצפו בו לפני שהם מגיעים אלי, ואולי גם יאמנו את היד החזקה
שלהם ואת האצבעות אבל לא נראה לי שאפשר יהיה לחייב אותם

105
אז ביום שני בבוקר אחרי הרבה התכתבויות מעניינות....ומגרות החלטתי לתאם ולבקר את רותי, קיבלה אותי אשה בשלה ומקסימה שמשרה אוירה נעימה ואשת שיחה מעניינת, קצת דיברנו שתינו....והתקדמנו לחדר המיטות...
יש לציין שהדירה נקייה ומרווחת, התחלתי בליקוק שדיה השופעים ומשם המשכנו לרצף נשיקות חושניות, לאחר מכן התחלתי לגרות את האזור הרגיש של רותי באמצעות האצבעות והלשון שלי, רותי הייתה חמה ומגורה..היא אכן אוהבת מאוד סקס...לאחר מכן רותי שלפה את הויברטור לגירוי בלוטת ה-G, בעודי מגרה את הדגדגן ומחדיר את הויברטור הרוטט רותי החלה בשאגות רמות, עוד דקה ועוד דקה ורמת הגירוי עולה....(חוויה שאישית עוד לא ראיתי)...ואכן לאחר 15 דקות של גירוי משולב....הייתי בר מזל וזכיתי בניגוד לאחרים ששיתפו פה חוויות להיות עד להשפרצה, נוזל חם וקסום הציף את נרתיקה החלק והרטיב את המצעים, אכן חוויה שלא מומלץ להחמיץ, המשכתי בחדירה עם קונדום...לא לאורך זמן...לאחר מכן רותי פינקה באורלי משובח שכלל רימינג אלוהי שגרם לי לרחף....
לסיכום חוויה לא שגרתית מאישה מפנקת ומתפנקת....
בטוח אחזור....

היה ממש כייף רותי

107
ביקרתי אתמול אצל רותי. בילינו ביחד יותר משלוש שעות שעברו כמו שעה אחת!
זאת חיתה חוויה שלא חוויתי עם אף אשה אחרת. רותי היא באמת אשה מיוחדת, אוהבת סקס, כל נקודת הגוף שלה משדרת תשוקה. בין לבין גם נהנתי משיחות בסלון עם אשה חכמה.
וזכיתי בכמה השפרצות טעימות ומטוקות!

רותי, תודה רבה לך. מקווה שניפגש שוב.

108
במילה אחת.............מ-ד-ה-י-ם

חזרתי היום לרותי, אחרי תקופה מאוד ארוכה שא ניפגשנו
באמת היה חסר לי הפינוק הזה
הליקוק של ישבני
והמציצה העמוקה (גרון עמוק-ללא שיניים) לאיברי, אשר יחסית מכובד בגודלו
הזיון הפראי והכי חשוב, הסיגריה של לפני ואחריי
בלי לחץ
בלי שעון שרץ לך מול העיניים
אומנם בת 45+ אך למי שאוהב נשים מבוגרות ממנו וטיפה, אבל ממש טיפה מלאות
החוויה מובטחת !

אני עוד אחזור

109

השבוע נפגשתי עם רותי אחרי כמה שבועות של התכתבות אינטנסיבית בהודעות פרטיות.

כהרגלי אספתי מודיעין בפורום ובהודעות פרטיות לקראת המפגש. ידעתי מה רותי מוכנה לעשות במיטה ומה לא, מה היא אוהבת לעשות ומה היא אוהבת שעושים לה. איזה צעצועים יש לה ואיזה עדיין לא, איזה יין היא אוהבת ומה היא רואה בטלוויזיה. ידעתי מה רותי תלבש כשאגיע וידעתי מה רותי מצפה שאני אלבש.

לקראת המפגש מפלס החרמנות של שנינו עלה. אני פירסמתי סיפור ארוטי ורותי עזרה לי, ההתעסקות בסיפור חירמן את שנינו מאוד.

ביום המפגש הקדמתי להגיע. הבאתי שלושה בקבוקי יין, שוקולד, צעצוע חדש לאוסף של רותי והייתי לבוש כמובן לכבוד האירוע.

כשהיא פתחה את הדלת לא אמרנו מלה, נצמדנו לנשיקה עמוקה ורטובה למשך מספר דקות. לא נגענו האחד בשנייה למעט השפתיים הצמודות והלשונות שהשתלבו אחת בשנייה. הצמדתי אותה לקיר בעזרת גופי והמשכתי לנשק את פניה ופיה בלהט.

לאחר דקות ארוכות ניתקו שפתותינו וערכנו היכרות רישמית, נתתי לרותי את המתנה שהבאתי לה, פתחנו בקבוק יין ורותי בדקה אם אני אכן לבוש כמו שהיא רצתה. לא בזבזנו הרבה זמן וכעבור מספר דקות היינו בחדר השינה. רות האדומה נשכבה על הגב ומשכה את ראשי אל בין רגליה. היא כיוונה את לשוני אל הדגדגן והורתה לי להכניס שתי אצבעות ולעסות את נקודת הג'י שלה.

למרות כל ההכנות שעשיתי לקראת המפגש, שום דבר לא הכין אותי להר הגעש שהתפרץ מול פני המופתעות. האדומה גמרה. כל איבר ואיבר בגוף שלה גמר. היא היתה באקסטזה. רותי גמרה והשפריצה במשך דקות ארוכות. למרות שניסיתי ללגום כל טיפה של נוזל שקוף ומתוק שפשוט קלח מרותי, נקוותה על המיטה שלולית גדולה.

האביונה הממושכת של רותי נגמרה כשאני הייתי חייב לעצור ולנוח, אני חושב שרותי קצת התאכזבה כשהפסקתי אבל ניסיתי לכפר על כך בהמשך. בהמשך ובמשך שעות ארוכות רות האדומה גמרה ממין וגינאלי, אוראלי ואנאלי.

גם בהפסקות העישון שלה היא לא נחה וברגע שהפסקתי לרדת לה היא החלה לאונן.

בסך הכל היינו ביחד תשע וחצי (9.5) שעות של שכרון חושים מהמם. אני לא יכול לתאר מה קרה באותן תשע וחצי שעות אבל זה גם לא כל כך חשוב. רותי היא חיית סקס אמיתית, היא אוהבת להזדיין כמה שיותר ואני לא בטוח שאחרי שהלכתי היא לא הרגיעה את עצמה עם איזה צעצוע. מה שיקרה במפגש עם רותי תלוי בכימיה שתיווצר ביניכם אבל אני יכול להבטיח לכם שאם ייווצר ביניכם חיבור תיזכו לחוויה מדהימה מאישה שפשוט אוהבת סקס.

למעשה כשהתנשקנו והתגפפנו לפרידה, הצטערנו שנינו שאני לא יכול להישאר לעוד איזה קוויקי.

אני כבר מנסה לקבוע עם רותי את המפגש הבא. בפעם הבאה אני אדאג ללוח זמנים יותר פנוי כך שלא נהיה לחוצים בזמן...

menice2009-11-19 19:7:27
משה מינייס

מי שחי על הקצה תופס פחות מקום

110

הדיווחים האחרונים על יכולותיה של רותי עוררו את יצר הסקרנות שבי והחלטתי כי הגיעה השעה שגם אנוכי אמנה בין אלה העושים איתה סקס.

אני מדגיש – בין אלה העושים עימה סקס ולא בין אלה הדוגמים אותה כי רותי איננה ניתנת לדגימה. כפי שכבר אמרו לפניי – אצל רותי הסקס הוא אמנות ולא מקצוע ועל הדרך היא גם עושה מכך כמה ג'ובות. היא לעולם לא תקבל יותר מ-שני גברים ליום ובזה הייחודיות שבה. היא לא תעשה סקס כמו רובוט אלא מתוך אהבה לסקס כי עוד כמה מאות שקלים ביום ידברו אליה הרבה פחות מאשר הנאה מושלמת מהסקס.

טוב, אז לאחר תאום ציפיות משותף אני עושה דרכי לביתה של רותי. היא מזהירה אותי מראש לבוא בלי להיות לחוץ בזמן כי אצלה אין שעונים ואין זמן. נשארים עד שגומרים (תרתי משמע) להינות.

אחרי הקדמה כזו ארוכה, אבהיר ואומר למי רותי לא מתאימה כדי לחסוך זמן מאלה שהיא לא מתאימה להם:

ובכן – רותי לא מתאימה למי שמחפש כוסית צעירה בשנות ה-עשרים. רותי גם לא מתאימה למי שמחפש תיקתוק ולהיות בחוץ אחרי פחות משעה. היא גם לא מתאימה למי שמחפש לקבל פינוק ולא לפנק אותה בעצמו. אולי בשל העובדה כי רותי מקבלת כה מעט גברים ביום, היא יכולה להרשות לעצמה לבחור רק את הקצפת שבגברים והיא לא תקבל גבר שלא ידאג לספק אותה כי אם היא לא גומרת / מגיעה לאורגזמה / משפריצה כי אז אין לה שום עניין לספק את הגבר בצורה חד צדדית (ואת זה היא טרחה להבהיר מראש).

ובכן, אני מגיע לרותי ביום שטוף שמש בשעת אחה"צ מוקדמת. היא פותחת את הדלת בחיוך שכבר ממיס את הלב ומדביקה לי על דלת הכניסה צרפתית חושנית. אנו יושבים בסלון לשיחה חברית ולא מרגישים איך כבר עוברת לה שעה. רק אחרי שעה אנו נכנסים לחדר המיטות ומאחר וכבר הבטחתי לה שבחלק הראשון אני הוא זה שידאג לגמירותיה, היא נשכבת על הגב ומחכה לי.

אני בא וגוהר מעליה. מתחיל לחמם מנועים בליקוק חושני של תנוכי אוזניה, מנשק את צווארה, מתחילים בסדרת נשיקות צרפתיות חושניות. יורד לזוג שדיה. ביד אחת חופן שד אחד ועם האצבע מזקיר את פטמתה, השד השנייה מקבלת טיפול מהלשון תוך הזדקרות. הלשון והיד מחליפים תפקידים ואני עובר ככה משד לשד וכשאני מרגיש שרותי מתחילה להתחמם אני יורד למאורת תאוותה.

אני מתחיל ללקק את הדגדגן תוך ויברציות וגניחות עולות של רותי. ואחרי ליקוק של כמה דקות טובות כשאני מרגיש שרותי כבר רטובה מספיק אני מחדיר במהירות שתי אצבעות לתוך הואגינה שלה מאתר חיש את נקודת ה-ג'י שלה ומעסה אותה במהירות עולה וגוברת. רותי משתוללת וצועקת. מתנענעת ורועשת עד שהיא גומרת. הפעם הצלחתי רק לגמר אותה, טרם הצלחתי לגרום לה להשפריץ אבל חכו – יש לנו עוד כמה סיבובים...

הפסקת עישון קצרה (של רותי , היא לא יכולה בלי...) ואנו חוזרים למיטה. רותי מבקשת ממני לשכב על הגב והיא מתחילה בסדרת מציצות , ליקוק ביצים ואני לא זוכר מה עוד כי המציצה שלה הייתה מדהימה ברמה שהצליחה לערפל את חושי. בשלב מסוים בקשתי ממנה להסתובב לתנוחת 69. לא יכולתי לסבול שרק היא מוצצת לי ואני לא מפנק אותה. היא מסתובבת וממשיכה למצוץ. אני מתחיל בעבודת ידיים. האצבע של יד שמאל מתחילה לחפור באינטנסיביות ברקטום של רותי בעוד שתי אצבעות של יד ימין חופרות במרץ בואגינה שלה מוצאות את דרכן הישר לעבר נקודת ה-ג'י. רותי גונחת , צועקת וברגע מסוים כל כך מיוחמת עד שהיא נאלצת להפסיק למצוץ, יורדת ממני ונשכבת על הגב מנסה להתחיל לאונן... אני מבין את הרמז במהירות , נשכב לצידה , מדביק לה צרפתית ומצד שני מחדיר שוב במהירות ובחזקה את שתי האצבעות לתוך הואגינה כשהן מגרות במהירות ובחזקה את נקודת ה-ג'י שלה. רותי מושכת שפתותיה משפתותי פותחת בסדרת שאגות וויברציות עד שלפתע אני מרגיש בשלולית של נוזל חם יורד על ידי... כן , הפעם רותי השפריצה ובגדול ! והיא עשתה את זה רק מעבודת הידיים בלי עזרת הוויברטור שחיכה מיותם ומבויש על השידה שליד...

(טוב, צריך להיות מיומן בעבודת ידיים נכונה , חחחחח )

שוב הפסקת שתייה ועישון ואנו חוזרים למיטה בשלישית...

אנו שוכבים אחד לצד השנייה ומתחילים להתחרמן בסדרת נשיקות צרפתיות. אנו מתלטפים לאורך כל הגוף, אני מחדיר לרותי אצבעות מאחור וכשאני רואה שהיא שוב מתחילה להתחרמן אני משכיב אותה על הגב ויורד שוב ללקק את הדגדגן. ושוב, לאחר שאני מרגיש מספיק רטיבות במאורה אני מחדיר במהירות את שתי האצבעות פנימה, מעסה חזק ומהר את הנקודה והגמירה הנוספת לא בוששת לבוא...

לאחר שנפרדתי מרותי ויצאתי החוצה כבר שררה חשיכה בחוץ. הצצה בשעון הראתה ששהיתי במחיצתה יותר מ-ארבע שעות !! ארבע שעות של תענוג מעולם אחר ועל תענוג שכזה לא אוותר בקלות. אל רותי בוודאי עוד אחזור ואחזור ואחזור !

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”