כ הג’ינג’ית המשפריצה [ + תמונות אמיתיות ] - דף 12 - סקס אדיר

הג’ינג’ית המשפריצה [ + תמונות אמיתיות ]

112

זיינפלד,

זה עידנים לא קיבלנו ממך כזה דווח.

הרבה כבוד.

לצערי ויכול להיות שגם לצערה של רותי - לא חשתי כימיה כשהגעתי אליה לפני מספר חודשים ונפרדנו כידידים.

בכל אופן - כאחד שחווה פעם אורגיה עם 2 גרמניות בברלין שאחת מהן השפריצה לכל כוון אני נהנה לקרוא את השרשור של רותי ועד כמה אנשים נהנים להיות במחיצתה.

חבל שלא רבות הנשים כמו רותי שעוסקות בכך להנאה בלבד ומראות לנו, הפרטנרים את הרגשת ה-GFE המושלמת.

דיפלומה בלשון צרפתית...

114

לסקס מבאס (מעניין אם זה מעיד על משהו)

אני מתלבטת כבר יומיים אם להגיב או לא, ולבסוף החלטתי: Why the hell not?

ובכן יקירי, אני לא נוהגת לצרפת/לנשק אנשים בדלת, ואם תבדוק בדיווחים של אנשים שכתבו לאחר שהיו אצלי תראה שהמוטיב הזה לא מופיע אצל אף אחד מהם, כך שאתה יכול למחוק את נושא ההעתקה לאלתר.

ככל שהתאמצתי להיזכר ואני יודעת שהזיכרון שלי עובד מצוין, לא זכור לי שהדבקתי לזיינפלד צרפתית חושנית על דלת הכניסה ולו מהסיבה הפשוטה שאני לא מעבירה מיצי גוף לאדם שרק פגשתי. אני צריכה קודם לשבת ו"לזיין" במוח לפני שאני מגיעה "לזיין" דה-פקטו ועל זה יכול להעיד כל אחד שהגיע אלי בפעם הראשונה.

היחיד שהיה חריג בתחום הזה ושאיתו פעלתי שלא על-פי הנורמה הקבועה אצלי, הוא menice וסיבותי שמורות עִמי.

לזיינפלד יקירי,

אני בטוחה שלא התכוונת לרע ובטח ובטח לא התכוונת לשקר. היה לנו מאוד כייף ביחד והסקס היה טוב מאוד, אבל נשיקה צרפתית בדלת הכניסה בפירוש לא היתה. מה שכן, אני מבטיחה לך שבפעם הבאה בהחלט תהיה אחת כזו ישר בדלת, ואולי אפילו אצא לפני הדלת ואתן לך אחת ארוכה וחושנית

שבוע מעולה

רותי (הג'ינג'ית עם ההשפרצות המקוריות)

115

השבוע נפגשתי שוב עם רותי. בס"ה העברנו בנעימים בשלושה מפגשים 24 שעות של זיונים מדהימים. כל ניסיון שלי לתאר מה שם קרה, אצלה בדירה, יגרום עוול לחוויה המדהימה שעברנו. אני ורותי אוהבים מאוד סקס עם מעט מאוד גבולות, ב-24 השעות האלו בדקנו את כל הגבולות, הגענו לכל אזורי הספָר שלנו ועצרנו רק כדי לאגור כח להמשיך ולבדוק גבולות חדשים.

אני מסתובב באזור הדמדומים הזה יותר מעשרים שנה, כשהפרסום היה בעיתונים היומיים והיה צריך להתקשר לבחורה מטלפון ציבורי מול הדירה ולקבל אישור לעלות. תמיד חלמתי וחיפשתי בחורה פרטית שבאמת אוהבת סקס פרוע וחסר מעצורים. רותי היא מציאה נדירה, התגשמות החלום.

אני באמת חושב שלראות ולחוות את רותי גומרת זו חוויה שכל גבר (ואולי גם כל אישה) חייב לעצמו.

ולך רותי אני רוצה לתת נשיקת תודה ענקית ואני מבטיח לך שבמפגש הבא את תקבלי מסאז' מפנק (אלא אם כן שוב תתעקשי על עוד אורגזמה קטנטנה לפני המסאז', רק עוד אורגזמה פצפונת אחת ואז מסאז'...)

משה מינייס

מי שחי על הקצה תופס פחות מקום

117

הוד מעלתה,

תודה רבה על המחמאות

בקשר למסיבת השפרצות - אני יודעת מה אני משפריצה ואני יודעת מה הפרטנר שלי משפריץ - מה שמפחיד אותי זה מה שאת מסוגלת להביא למסיבה כזו

אז בצער רב אני נאלצת לוותר על השתתפותך, אבל אני לוקחת את רצונך כמחמאה אמיתית.

יקירתי,

שפע רכות ועונג,

רותי

118
בוקר , צהריים נהדרים לך ג'ינג'ית }{

אם וכאשר מחמיאה אז מתכוונת לכך , זכית
כי מגיע לך .

לצורך העניין, לא התכוונתי ל" השפרצות " באורגיה

כי אם יש חשק ( ותמיד יש ) אז לא מסתפקת
ב - 1 ... אוהבת אתגרים ופריקית של מגע ואורגזמות.

לידע כללי !
בהיותי עוסקת בסאדו/ מאזו, שתלטנית ודומיננטית
לא בהכרח ,שלא אוהבת ועושה סקס ... אדרבה , פקעת
רגשות ומיניות, עם הרבה אתגרים, " תבלינים " וכמה
שיותר צבעוני ( הכל מהכל ) ובין היתר אני דו.

אוהבת נשים מטופחות, יפות , אינטליגנטיות ואף מיניות
עבורי סקס עם אישה זהו ריגוש מיני אחר ...

המשך יום מרטיט עם
הרבה השפרצות ועונג

QY

120
ביקרתי את רותי אתמול ואני ללא מילים
מאוד נהניתי, מהסקס, מהשיחה, וממה שהיה, וגם למדתי דבר או שניים .
רבות כבר דובר על המראה, על החרמנות ואהבת הסקס שלה, ואני בחוסר הכשרון שלי רק אגרע.
לסיכום, היה ממש ממש טוב

JohnDoe842009-12-6 13:44:19

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”