מירב הזונה המאושרת+ וידאו + אישור STD עדכני
112הסיבה שמי שביקר אצל מירב בדרך כלל לא מפרט יותר מדי היא
שהפירוט מנמיך את החווייה.
בלי להשוות לאנג'לינה או טלי, שאני מאוד מאוד אוהב ומוקיר
את שתיהן ודרך אגב גם אחרי הביקור אצלן לא פירטתי יותר מדי
תיאורים פורנוגרפיים,
כשאתה יוצא ממירב אתה לא מרגיש כאילו היית אצל זונה.
אתה מרגיש כאילו היית אצל חברה שלא ראית הרבה זמן ואיכשהו
הגעתם למיטה וזה היה מעולה. אין לך הרגשה כאילו היית אצל
מישהי "ציבורית".
אחרי כל מה שנכתב על ידי מירב ועל מירב עד היום אם יש מישהו
שזה לא מספיק לו והוא עדיין צריך את כל הפירוט הפורנוגרפי
בשביל להחליט אם מירב מתאימה לו, יותר טוב שיוותר עליה
וייחפש מקומות אחרים להשקיע את כספו ולהשפריץ את זרעו.
אתם הרי יודעים, לא כל אחת מתאימה לכל אחד ועל טעם וריח אין
להתווכח.
113[QUOTE=זונה מאושרת]חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח !!! אחים שלו אני תיכף מגמרת פה מרוב צחוק !!!! (קוואק!)[/QUOTE]
114אז האמת שאני לא יודע מאיפה להתחיל. מההתחלה ? מהסוף? אולי בכלל מהאמצע...
כמובן שעקבתי אחרי פוסט הסיפורים של מירב. התמכרתי. הרגשתי שאני מכיר את מירב וכבר התאהבתי בדמות הוירטואלית.
עד שסוף סוף, כמו שבטח כולם קיוו, מירב עברה למדור הפרסומי.
אזרתי אומץ ושלחתי לה הודעה פרטית. קצת פרטים על עצמי ובקשה להיפגש איתה.
תיאמנו מועד כמעט שבוע מראש (אילוצים שלי ושלה), מה שגרם לשבוע שלם של פרפרים.
כמו שמירב אמרה שמרגישים לפני דייט (לי לא היה מעולם דייט. באמת).
ואז הגיע היום המיוחל. קניתי לה מגש של פירות יבשים ואגוזים ויצאתי לדרך.
שיחה נעימה שהעלתה לי את הדופק לרמות גבוהות ומירב מסבירה לי איך להגיע.
הגעתי אתמול בשעה היעודה. ועליתי.
מירב פתחה לי את הדלת בלבוש סקסי ומושך. האמת, היא נראתה לי אחרת לגמרי מאיך שדמיינתי מהקריאה והתמונות.
אשה יפה, עיניים מביעות, חיוך טבעי, פנים קצת "מחודדות", משורטטות. מאופרת במידה הנכונה. בהירה מאד בפנים ובגוף. שיער שחור חלק. לטעמי היא די רזה. לא מאד. יש מה לתפוס אבל הגוף שלה מאד פרופורציונאלי. עדיין לא הבחנתי בשדיים, אך כבר התרשמתי שהם לא גדולים.
וואו, אמרתי לעצמי. מפתיע ומרגש. לא מה שחשבתי. הרגשתי שאני בדיוק במקום שאני רוצה להיות. רוצה להתקרב. לחקור. את הגוף את הנפש את האישה המדהימה הזו שהכניסה אותי לעולמה בשבועות האחרונים.
התיישבנו לאחר שמירב נישקה אותי בשפתיים כקבלת פנים לביתה המזמין.
כאן המקום לתאר את החדר. זוהי דירת חדר לא גדולה שבה מירב גרה. מסודרת מאד. חמימה. מלא ספרים. מערכת מנגנת מוסיקה כל הזמן. מירב אמונה על החלפת המנגינות. שאלה מה אני אוהב לשמוע והשארתי לה את הבחירה. סמכתי עליה. גם בזה.
מקלחת ושירותים נוחים ונקיים. הכל בטוב טעם.
התיישבנו על המיטה צמודים. דיברנו בלי לגעת. שיחה קולחת, מין המשך היכרות כזו שהתחילה בהודעות הפרטיות. יש לנו נושאים משותפים רבים ודיברנו עליהם ועל אחרים. לא באמת זוכר הכל, אבל לאט לאט הרגשתי שאני מתחבר אליה ורוצה לטרוף אותה. פתאום מירב מתנפלת עלי בנשיקה צרפתית. ארוכה ארוכה. רטובה רטובה. לשונות וחיך מתערבבים. מת על זה. יכול להתנשק כל הזמן שלנו ביחד, אני חושב לעצמי. ממשיכים לדבר. ליטופים עדינים ברגל. בגוף מעל הבגדים. העור שלה חלק ונעים מאד ללטף אותה. שוב סשן נשיקות ושליחת ידיים קלה שלי לכיוון התחת שלה. גם הוא חלק וכל כך מגרה. ואז מקלחת. התפעלתי מהמגבת שהיא נתנה לי. ממש כמו שאני קונה לבת שלי. עבה וענקית. כמו הלב של מירב. התענגתי על המים החמים וסיבנתי כל חור בגוף. ידעתי למה אני מקפיד.
כשיצאתי מירב כבר שכבה על המיטה עם חזייה סקסית שחורה וחצאית סקסית שחורה וקטנה. מזמינה אותי אליה.
שוב נשיקות כאילו אין מחר. הפשטתי אותה ממה שנשאר עליה. ואז ביררתי שהיא מסכימה להגשים לי את החלום עליו פינטזתי כל הימים האלה. לרדת וללקק ולמצוץ ולשאוב את הממתק הזה שבין הרגליים שלה. גלשתי במורד כשבדרך הלשון והשפתיים שלי חוקרים את השדיים שלה. אכן שדיים קטנים, ולמרות שאני חובב ציצי גדול, אהבתי. לא מוצקים. רכים ונעימים. מעכתי וליקקתי וירדתי למחוז חפצי. עכשיו ברגע זה עומד לי רק מלהיזכר בעונג הצרוף שהיה לי לרדת למירב. היא התענגה בקולות והתנשפויות. משתפת פעולה. מנחה אותי במלאכת העינוג. עד שגמרה. ואני כמעט גם.
אחרי זה הרגישה חובה להחזיר לי ועברה למציצה משובחת ביותר, כולל אפקט המים החמים והיין הקר. פעם ראשונה שלי. ענק. אדיר. תחושה אלוהית. יחסית לעצמי החזקתי מעמד לא מעט אבל בסוף לא יכולתי יותר ולאחר שקיבלתי רשות גמרתי לה בתוך הפה. היא השאירה את הזין שלי בתוך הפה אחרי הגמירה, בלעה והסתכלה אלי במבט המגרה הזה של אחרי ואמרה: "אתה אוכל בריא". הרגשתי בשמיים.
אחר כך עוד דיבורים ומיזמוזים ונשיקות וסיבוב שני. מציצה נפלאה ומושקעת, הלבשת הקנדום, רכיבה תוך שאני בולע את שני שדיה יחד. עברנו למיסיונרי ומיד מירב מתחילה לענג את עצמה. זה כל כך מגרה אותי ואני מעודד אותה להמשיך כשאני בתוכה. היא מביאה ויברטור קטן ואומרת: "אם כבר אז כבר" ומתחילה לאונן לעצמה. אני ממשיך לטחון, לא מצליח להחזיק זקפה חזקה, אבל ממשיך ונהנה מכל רגע ומהמראה. עוברים לדוגי וממשיכים. היא עם הויברטור ואני טוחן. חזק כמה שאני יכול. אולי היא גמרה שוב, אבל לא ביררתי איתה. שאלה אותי אם גמרתי ואחרי שאמרתי שלא, הפכה אותי, הורידה את הגומי והחלה במציצה מטורפת וכל כך נעימה משולבת בעבודה ידנית. ביקשתי רימינג. הפכה אותי והחלה ללקק ולחפור. עונג אמיתי ומושלם. עם היד שיחקה לי בביצים ובזין מתחת. ואז ביקשתי לגמור כשאני עומד והיא מוצצת לי. סקסי בטירוף.
המשכתי עד שהתפוצצתי למירב בפה.
כל הזמן הזה אין לשנינו מושג מה השעה, כמה זמן עבר. למירב זה לא משנה. היא איתי. אנחנו ביחד ומה חשוב מה השעה. מסתבר שעברו שעתיים. צריך להתקפל.
התלבשתי, שוב נשיקות טעימות. נתתי לה את התמורה המגיעה לה (כמובן שמגיע לה הרבה יותר אבל ...) ויצאתי לדרכי מרחף וזחוח.
אין, באמת שאין דברים כאלה.
מירב, אם לא היית היה צריך להמציא אותך !!
תודה על בילוי מושלם, סקס ויותר !
אבוד
115כל הכבוד לך אבוד
היה שווה לקרוא 113 הודעות בציפיה לדיווח הראשון שנותן למירב את הכבוד שמגיע לה.
מי שחי על הקצה תופס פחות מקום
117

משתמש (עם) קצה
118"רבות בנות עשו חיל..."
הייתי אתמול, הצצתי, נפגעתי (בלשון חיובית). כבר סופר ותואר אודות נפלאותיה של העלמה הצחורה, לכן לא אוסיף בכדי שלא אגרע.
למירב - נהניתי מאוד. מהכל. מהמין האוראלי שקיבלתי, לא פחות מזה שהענקתי. מהזיון הארוך, מהסבלנות ומהאוירה. מחכה לפעם הבאה.
119הזמן עובר די לאט כי טרם נפגשנו גם לא קבענו פגישה,
אני סופר את הדקות אם לא השניות, מחכה...... לך ולתשובתך למועד הפגישה בנינו
שלך שלך
יוסי48
120M יקרה
באסוציאציה למי שאת, למה שה"סיפור" שלך הצטבר, כמו ימי חיים, עלתה בי האסוציאציה למושג קורטיזונה
ולניק למשהוא בנושא
http://www.youtube.com/watch?v=Q2EdHQErTiQ
פתחת ז'אנר חדש משהו בסביבת הפורום הזה ז'אנר ה Defining the Courtesan
ואלי בככל יש מקום לקיום אורגיה תחת השם סלון ספרותי...
מקום חדש "סלון ספרותי", ז'אנר חדש, סדנת כתיבה ארוטית עם תרגול מעשי בהנחית מירב... יש מקום גם למנחים אורחים ואורחות.
נשיקות מירב
M T M