כ מירב הזונה המאושרת+ וידאו + אישור STD עדכני - דף 15 - סקס אדיר

מירב הזונה המאושרת+ וידאו + אישור STD עדכני

144

טוב אז ככה, אתמול הייתי אצל הבחורה, אחרי שחיכיתי לתורי כשבועיים, קצת יוצא דופן הסיפור של לחכות כל כך הרבה זמן לזיון, אבל יש לי סבלנות והיא השתלמה. אני מגיע לבית הפרטי שלה, פותחת את הדלת בשמלה שחורה קטנה ודופקת לי נשיקה. החדר נקי מאוד ואכן יש בו ספרים בכל מקום אפשרי, הוא מואר בהמוני נרות ויש ריח של קטורת. היא משיקה איתי כוס יין ואנחנו שוברים את הקרח ומדברים לאט על המיטה, מידי פעם היא מנשקת אותי בעדינות ואנחנו חוזרים לדבר, היא לא איזו דוגמנית מסלול אבל יש לה פנים יפות והיא סקסית. היא שולחת אותי להתקלח, המקלחת נקיה ונעימה, הסבון הוא "קרמה" לגבר, ריח מעולה, המגבת עבה ורכה, רואים שהיא משקיעה בפרטים הקטנים.

שוב מתנשקים, היא חוסמת לי את הראייה, הופכת אותי על הבטן ועושה מסאג' אירוטי שאחריו ליקוקים מעניינים, הופכת אותי על הגב, מציצה שלא נגמרת, קודם רותחת עם מים בפה אחר כך קרה, אחר כך שוב רותחת, מידי פעם עולה לנשק אותי עם כל מיני טעמים בפה כמו שוקולד, סוף סוף אני משחרר את העיניים ומנשק אותה בכל הגוף ואז יורד לה, אין לי טיפת שיער על הגוף, וריח שלה משגע, היא גומרת בשקט אבל מבפנים היא סוערת, הגוף שלה רך ונעים והעור שלה חלק חלק, לא מתאימה למי שמחפש חשפנית או שפנפנת פלייבוי, השדיים שלה רכים ולא גדולים והפיטמות ורודות. היא שמה לי קונדום אחרי עוד קצת מציצה ועולה לרכיבה. אני מתפוצץ אחרי משחק מקדים כל כך ארוך ומחרמן. נכנס שוב להתקלח כי הזמן עף לי כל כך מהר ואני חייב לחזור לעבודה. אחזור אליה בקרוב.

נשיקות: 10

מציצה: 11,000

זיון: 10

אווירה + ניקיון: 10

חזה: 6

גוף: 5

פנים: 8

145

טריפ אחלה דיווח,

סגנון כתיבה יפה, שונה מיוחד.

התייחסות קטנה שלי -

אני לא נוהג לתת ציונים וכמובן הכל בעיני המתבונן, אבל ציון 5 לגוף של מירב ?? אין מצב. זה עלול להטעות את הציבור...

בעיניים שלי לא פחות מ - 8 .

חג שמח,

אבוד

146

tripp27

אחלה דיווח אחי, אהבתי מאוד , דיווח יפה ליגה לעניין ובלי כל מיני שטויות.

שאפו!

מומחה לפתיחות שושנה מ"ס 1 בישראל

שחשף את פרשת השחיתות של הפורום

שף המכונים והדירות הדיסקרטיות

וזיין המכוניות האולטימטיבי באיזור המרכז .

*אומן הפיתוי*

150

טוב הגיע הזמן לדיווח שלי, סוף סוף הגשמתי את רצוני לבקר אצל מירב לקח לי זמן אבל היתי סבלני או כמה שהיתי סבלני והשבוע זה סוף סוף קרה ונפגשנו היה שווה לחכות.

בחורה חמודה, חמה שאוהבת את מה שהיא עושה והכי חשוב אצלי יוצרת תחושת ביטחון שלפחות בעבורי כאן נעוץ המפתח. GFE מעולה הרגשה מדהימה והכי חשוב זה ההנאה הזו בעיינים שלה כשהיא מזדינת זה פשוט יוצר לך הרגשה נפלאה

מסוג הבחורות שפשוט כייף להיות איתן ואתה פשוט רוצה עוד ועוד

הערה חשובה מי שמחפש מלכת יופי זה לא המקום מי שמחפש בחורה יפה עם יחס מדהים זה בהחלט כן

האכזבה היחידה שלי שמרוב שכלכך נהניתי לא שמתי לב איך הזמן רץ לו היה כייף פשוט לשבת ולדבר איתה היתי יכול להשאר אצלה גם כל היום מצידי ולא יצא לי להנות מהגוף שלה מספיק ואני כבר מתגעגע ואני בהחלט רוצה עוד ואדע להבא לכוון את הזמן טוב יותר .

זהו בהחלט אחזור ומקווה שזה רק ילך וישתפר יש לי הרגשה שיש עוד הרבה דברים שהיא עוד יכולה לעשות לי

תודה רבה מירב

GOODGOD2009-12-20 12:33:19

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”