כ מירב הזונה המאושרת+ וידאו + אישור STD עדכני - דף 18 - סקס אדיר

מירב הזונה המאושרת+ וידאו + אישור STD עדכני

173

הבראתי תוך כדיי טיול שטח אי שם בנגב, חזרתי אתמול בלילה ולפני המקלחת שקילפה ממני שכבה של לפחות 2 ק"ג אבק נכנסתי לקרוא בפורום וראו זה פלא: הצלחתי שוב פעם למחוק את כל ההודעות... בכל מקרה אני מרגישה נהדר, מאושרת יותר מהרגיל ומבטיחה לענות לכולם כמה שיותר מהר.

בום בום- אני בינתיים בת 30

שנה מושלמת שתהיה לכולנו. רק אהבה!

M.

קישור לאתר הפרטי שלי:

176

זה היה שבוע לו ציפיתי זמן רב. קבעתי אחה"צ של עינוגים מטרפים עם מירב המאושרת. הקפדתי לקרא כל חוו"ד , כל מאמר וכל פוסט. שלה,של מתעניינים ושל מבקרים בעלי ניסיון. בקיצור,חקרתי עד תום. מחקרי הבלתי מלומד אך המעמיק יריעה יצר אצלי ציפייה מרוממת חושים.הצלחתי בעזרת התמונות ליצור במוחי ובדמיוני סרט תלת מימדי מעורר חושים , מותח עצבים ומרטיט עד כדי אי נוחות פיסית.

דמיינתי את עצמי מגיע אל הדירה במרכזו של הכרך העמוס לעייפה אנשים קשי יום, חרמנים רדופי זימה וצרכני סקס איכותי כמו שהמאושרת יודעת לספק. על שלל התמונות שראיתי באתר ועל הדיווח של הטוחן ושל בת הטוחן (עוץ לי גוצלי אני חושב) רקמתי פנטזיה שלוותה אותי בכל יום,כל היום בשבועיים האחרונים.

ראיתי עצמי מגיע לסלון בחיוך מבויש. מתבונן בעיניים היפות יפות, מאריך מבט לכל אורך קימוריה וחמוקיה הנשיים בעלי הקו הרך אך מסתירי המיניות המתפרצת האצורה בהם. חשתי עצמי מלטף את גווה הרך מצמיד שפתי לשפתיה הענוגות ונהנה עד תום מנשיקה רטובה (הוי כמה אני אוהב להתנשק).לאחר היכרות רגעית מתיישבים אנו על הספה בסלון , ספה פשוטה, רכה ונוחה, לשיחת רעים מחוכמת מתחכמת משהו על ספר זה או אחר או על התקליט המתנגן ברקע. היא מספרת כי הייתה בהופעה של הלהקה שאני כל כך אוהב, הכימיה זורמת , כך גם המשקה ,והחום ההדדי והפנימי עולה על גדותיו.

צעדנו רכות משילים את בגדיינו אט,אט לעבר חדר השינה, מעוז האהבה , טירת האושר. בה מארחת המאושרת את הבאים לפקוד את מעונה, שם היא מפגינה את יכולתה המופלאה להביא גבר לעינוגים אין קץ. המאושרת פושטת את בגדי ואני את שלה תוך לטיפות והתענגות על עורה הלבן והרך. קווי גופה , פניה וצדעיה אינם מראים ולו שבב אחד של השפעת הזמן למרות 30 שנותיה, להיפך כמו קוניאק ישן היא משתבחת בביצועים וביכולות אין קץ יופייה מאמיר ועולה והיא יודעת את נקודות המגע,שכיות החמדה הצפונות במלאכת האהבה. כמו ליידי צ'טרלי היא לוקחת אותי אל בין זרועותיה, עוטפת את האייפל הפרטי שלי בשפתותיה החמות וכמו אמן זכוכית שואפת נושפת בקור,בחום וברטיבות עד כמעט לסוף המתוק. לאחריה אני כמו תינוק בזרועות אימו צפון בין זרועותיה יונק ומלטף את שדיה הקמורים ומשם צולל לקודש הקודשים. מפעיל את חרצובות לשוני המענגת בלקיקה,שקיקה יניקה ומתיקה. ממש לפני גאון הירדן והתפרץ הסכר , אני מבקש מהמאושרת לחוות את נקודת המבט המדהימה אותה היא היטיבה להציג באחת מהתמונות ואנו משתלבים כשאני והיא דוהרים בקולות חדים אך חרישיים בתנוחת דוגי לאנאלי מרומם חושים ומרעיד ישבנים. שנינו צונחים מרוקנים ומלאים בחמימות טובה של לאחר אורגזמה המתפשטת בעורקינו ואנו מתגפפים בתנוחת כפיות מתוקה למנוחה משותפת .אני מאוהב

קבעתי עם המאושרת לפני כשבועיים בשעה מסוימת.בהעמידה למבחן את התכונה שהייתה אצלי כבר לטבע שני – היכולת לעמוד בלו"ז, ברזולוציה של דקה, גם אם הוא נקבע חצי שנה מראש. בהגיעה השעה היעודה , ומתוך רצון לעמוד בסטנדרטים הגבוהים של מלכת האושר .קניתי שוקולד משובח,בקבוק יין איכותי לצידו והתקשרתי (שעה לפני הזמן כפי שהנחתה אותי בהתכתבות בפרטי) בדיוק בזמן המוגדר....והינה אני בשיחה קרירה אך חדה מול המזכירה האלקטרונית המודיעה לי בקולה המאנפף של המאושרת כי היא בטיול , תחזור יום שבת (היום כבר יום שני אחה"צ)......בטח טעות,אני חושב לעצמי ומיד היא תפתח את הצוהר , אוכל לעלות במשעול המוביל אל נחילי האהבה והתשוקה וזרמים חמים ישטפוני.

איזה זרמים ואיזה בטיח !

הרטיבות הכואבת של ברז בגודל של סכר על הניאגרה שטף את גופי. הרגשתי נבגד ומושפל. הלחינם כיליתי שעות רבות של פנטזיה משתקת ? הזהו גמולי לאחר שעמדתי בסיכום בדיוק של שעון שוויצרי ? כך מסתיימים שבועיים של צפייה בה רמות התשוקה אצלי עברו כל ממד סביר ? ואם היו נמדדים בוודאי היו מקבלי 9 בסולם ריכטר , 10 בסולם אורשר (זה מהקולנוע) ו 72 מדרגות בסולם יעקב ! (אני כבר צופה את כל התגובות בסגנון : ראית יותר מידי סרטי סקס או לא הפסקת לקרא פטריק קים ? , רחמנא ליצלן)

לאחר ההתעוררות הקשה מהחלומות בהקיץ הבנתי כי סקס עם המאושרת לא יהיה לי היום !!!!!

אך כנמלה מסודרת המכינה את עצמה לימים קשים. שלפתי את פנקס הטלפונים הזנותי שלי – יעני את רשימת הבנות אותם יש לסמן ב V אותה יש להשלים בחוצות העיר ללא הפסקה המכילה אחר כבוד גם את אלו שכבר סומנו והחילותי מחייג . שוד ושבר חזיז ורעם. כנראה שנפלתי ליום הכינוס הארצי של הבנות העובדות בתל אביב. כנס הפרוצות לדורותיהן , ישיבת הועדה העליונה של מועצת חכמי המיטה או ועדת האתיקה הדנה באירוע חמור של בחורה שעקב יכולות יניקה מוגברות (מבית קירבי) גרמה לגבר נשוא התלונה שהסדין יכנס לו לתחת....

אף אחת לא עונה.

בוודאי תגידו , נו , הוא לא מעודכן הוא לא בעניינים. איזה לא מעודכן ? אנג'י איננה , מורן לא עובדת ביום הזה,אור לא נמצאת , סנדרה לא עונה,בר וקלאודיה בחופש,לטלי מחיפה לא אגיע בחיפזון נמהר ול 98 בחיים אני לא מתקרב.

לאחר מספר שעות של תסכול אימתני ,תשוקה עזה לצהלות חמדה של בחורה למרגלות האייפל הפרטי שלי. ענתה לי נציגת המשרד ל"עיצובים בהזמנה". משרד זה המנוהל ביד רמה ע"י שמחה רון הידוע בכינוייו שרון מפיק עיצובים מרשימים , איכותיים ופתוח לקהל הרחב במחירים השווים לכל נפש ,בתנאי שהנפש הזו חייה במשולש הגבולות "רמת אביב ג' , תוכנית ל' ומגדלי פנקס". בדרך זו מונעים בעל המשרד ועובדיו הנאמנים או הנאמנות ליתר דיוק התמודדות עם בני נעוות המרדות או בלשון העם ברדקיסטים , פושטקים , בני תשחורת וסתם ערסים. הגעתי לכתובת היעודה ובזמן הנכון והינה שוב אני מדבר אל הלמפה (יעני מנורה בשפת הקודש). אל המזכירה האלקטרונית ליתר דיוק. מה קורה פה ? האם קונספירציה זנותית נרקמה נגדי מבלי שידי הייתה במעל ? מי נתן את ההוראה ? תכונס מיד וועדת חקירה מלכותית נגד המאדאם השלטת ונגד חברותיה.

אך הפעם יש אור בקצה המנהרה ואני בטוח שזו לא הרכבת. בהודעה האלקטרונית שביב תקווה האומר כי עלי להמתין כמעה (שעה ורבע ליתר דיוק) עד לעונג הבא. אך באין דגים בים גם סרטן כדג יחשב ואני במכוניתי יושב, עוזר למחוגי השעון לנדוד מדקה אל דקה. למען הגילוי הנאות עוד לא הזמנתי עיצוב אצל שרון המעצבת "בהזמנה" . החלטתי כי די לי בבורותי בתחום העיצובים וכי עלי להשלים חור עמוק בהשכלתי .

....

המשך דיווח מפורט ניתן לקרוא בדף הרביעי בעלילות שרון בעיר הגדולה כשבסיום לגמתי

...

נס קפה עם שוקולד לאחר מקלחת זריזה , חיבוק ונשיקה על הלחי סיימו את השבועיים המדהימים המאכזבים הנהדרים שהיו לי

תודה עצומה למירב על הפנטזיה שהחזיקה אותי שבועיים.

תודה נפלאה לשרון המקסימה על ששברה שביתה והסכימה לעצב עימי שעה של כיף ושיכרון חושים , אני עוד אחזור. רק נישאר לי לראות אם מירב תיאות להגשים לי את הפנטזיה אותה נשאתי בגאון במשך שבועיים בכל נים ונים מנימי גופי

שלכם , Zeous

נ.ב אני חושב שאני ומירב סיכמנו את הנ"ל כאי הבנה הדדית ובא לציון גומר

19LOLx82010-1-7 13:40:36
המרחיק ראות יגביה עוף

180
אז אל תבקר את מירב אם מה שהיא מוכרת לא מתאים לך.

[QUOTE=bowownz]

בתכלס הרבה פה מדברים על הקטע של השיחה המעמיקה וזה

חוץ משלום שלום מה נשמע לא ממש בא לי לדבר 15 שעה חח על החיים

בשבילי זה כל הפואנטה של הנאה מסוג זה בתשלום

מקסימום אנטימיות מינימום שכל

[/QUOTE]

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”