כ לוינסקי 134 - שלי [דיון סקס לא אקטואלי] - דף 2 - סקס אדיר

לוינסקי 134 - שלי [דיון סקס לא אקטואלי]

13

לאחר שבת של דגל אדום בבית החרמנות עלתה לי לראש

לאחרונה החלטתי לצמצם בהפקדות החסכון שלי לנערות ליווי אז מצאתי את עצמי מחפש כוסית במחיר זול.

הגעתי לשלי.

היא תמיד עצבנית ומתקתקת אבל שווה 120 שקל..

יש לה גוף מדהים לדעתי , עור מעולה ותחת מושלם אפילו החור מאחור שלה מזמין ליקוק חוץ משדיים

נפילה.. אבל לא נורא כי זה לא משנה לי.

אחרי מקלחת טובה נשכבתי על המיטה החלה בליקוקים , ליקקה לי את כל האזור החזה היה די מחרמן האמת

וירדה למציצה. בקשתי ממנה להתהפך ל69 , היא התהפכה ויש לה שם איזור יפייפה! אני לא מגזים היינו בתנוחה הזו משהו כמו 15 דקות שבהם אני דופק לה את הירידה של החיים עם אצבעות עד הסוף בכל החורים.

אחרי שמיצינו עברנו לזיון שבו היא על הגב לא יודע מה עבר לי בראש אבל אמרתי לעצמי שאני מוציא אותה מה"עציציות" שלה.

היינו ככה עוד 10 דקות בערך כאשר אני משגל אותה בכל מיני קצבים וזוויות ונותן את מלוא הניסיון שלי..

הצלחתי להוציא ממנה אנחות! הבחורה מתנהגת כמו גופה תמיד!

הפכתי אותה לעמוד על 4 ותוך כדי הכנסת האגודל שלי אל הישבן שלה התחלתי לנוע.

הרשתי לעצמי לצאת ממנה לקראת הסוף ולגמור לה על הגב.. קצת התעצבנה מהעסק אבל זה לא הפריע לי..

גוף = 9 ציצים לא יפים בכלל.

יחס = שואף ל 0 אבל תלוי באיזה מצב רוח אתה

אין נשיקות , אין ליקוקים מתחת לקו שמחבר את הזין לביצים וגם לא יהיה לדעתי.

אבל ההרגשה שאתה מזיין אותה מאחור היא כאילו אתה מזיין שחקנית פורנו.

16

אחרי התלבטויות רבות החלטתי לכתוב על שלי.

סופר לה טיב כתב ב2009/12/08 בשעה 17:53

לא כל כך אקטואלי אבל השרשור מזכיר לי - לפני כמה חודשים הזקנה פתחה את הדלת וקבלתי לראיון את אלונה. הראתה לי את הכוסלה המגולח שלה לבדיקה לפני שימוש ובדקה את הבאגט שלי אם תקבל אותו לאנאלי. קטע ביזורי.

המשכתי לשלי שהיתה שירותית מאד. התקלחתי והיא חזרה מוכנה ומשומנה לאנאלי טוב ונתנה אותו כמו גדולה. לפני כן מצצה בתאוה, ליקקה את הביצים והציעה לזיין אותה בכוסלה החמוד שלה לפני שנעבור לדלת האחורית תפקדה צמוין וחשבתי לחזור אבל עכשו אני מבין שגירשו אותה... ממש לא הייתי מגרש אותה אם זה היה תלוי בי.

נדליק סיגריה לזכר שלי.

אני לא מעשן ורוצה להרים כוס שמפניה לא לזכר אלה לכבוד שלי.

הייתי לקוח קבוע שלה כמעט כל תקופת עבודתה בלוינסקי.

מהתחלה היא הייתה מאוד עדינה איתי ועם הזמן הפכה למאהבת ואישה וחברה הכי קרובה.

אין לי שום אשליות וידעתי שברגע שנפרדת ממני הראש שלה רק איך להרוויח מלקוח הבאה.

אבל רבתי, בינינו, כמה פעמים בחיים פגשנו נשים שאהבו אותנו ללא חישובים של כדיות –רגשית או חומרית?

ומי זכאי לזרוק אבן באישה שנסיבות חייה הביאו לעבודה בזנות?

כותבים שהיא קריזיונרית – אבל זה רק אומר כמה לא מחושבת היא הייתה, כמה למרות כל מאמציה לזכות בלקוחות, היה לה קשה מה שהיא עושה.

מדברים שהיא שווה 300 ₪ ולא 120.

רבותי יקרים, אני צרכן שירותי זונות הרבה שנים, עם כמה מהן הייתי גם ביחסי ידידות, גם ניהלתי רומנים רבים עד לפני שנה עם נשים רבות מעולם אדריכלות ותרבות, אבל מעולם לא פגשתי אישה חכמה ואצילה כמו שלי.

היום נפטר סופר גדול בשם סלנג'ר ותמיד זוכר אני איך בסוף פגישותינו שנייה שלי בקשה ממני להשיג לה ספרים שלו.

היא לא אישה של שירותי מין ב300 ₪ היא אישה שלאלה שעדיין מעריכים מוסג אצילות – היא מטמון כמו תמונת רמברנט שהתגלה בעלית גג במבנה מוזנח.

פעם ידידה קרובה שלי אדריכלית וציירת נהדרת ויפה להפליא שבתקופת קליטתה בארץ עבדה גם בשטיפת כלים אבל דחתה כל ניסיונות להיות פילגש של בעלי הון שהתאמצו לשכנע אותה לזה, שאלה אותי: למה נשים אצילות מרוסיה שהגיעו לפריס אחרי מהפכה, עבדו בזנות ולא בניקיון, עניתי: כי הן אצילות.

הייתה לי מתנה משמים שזכיתי להיות גם מאהב וגם חבר של שלי, אישה שראיתי בה נסיכה שללא נסיבות שהביאו אותה לזנות, לא הייתי זוכה לאישה כזאת.

בעשרות פגישות שלנו שלי הייתה עדינה ופנים שלה הקרינו אור בדרך כלל של שימחה לפעמים עצבות (עוד פעם ללא אשליות: כשה לקוח הבאה כבר חיכה לה – הרגשתי איך היא מתרחקת ממני והופכת לזונה).

אני מתפלל (זה לא ביטוי זה מה שאני עושה) שהיא תסתדר עם הכסף שאספה פה בבלורוסיה ולעולם לא תצטרך למכור את גופה שוב (כתבתי גופה, כי את עצמה היא לא מחרה מעולם)

אני זוכר איך ביולי 2009 חיכיתי בחדר עד ששלי תתפנה מלקוח, ובאו 3 צחצחים לדירה. אמרו להם שישנן שלי ואלונה. וצחצחים הגיבו בסיפוק: שלי זה טוב! ומאז שאני שומע ביטוי – זה טוב, עוברת בי צמרמורת.

17
[QUOTE=arava2008]

אחרי התלבטויות רבות החלטתי לכתוב על שלי.

סופר לה טיב כתב ב2009/12/08 בשעה 17:53

לא כל כך אקטואלי אבל השרשור מזכיר לי - לפני כמה חודשים הזקנה פתחה את הדלת וקבלתי לראיון את אלונה. הראתה לי את הכוסלה המגולח שלה לבדיקה לפני שימוש ובדקה את הבאגט שלי אם תקבל אותו לאנאלי. קטע ביזורי.

המשכתי לשלי שהיתה שירותית מאד. התקלחתי והיא חזרה מוכנה ומשומנה לאנאלי טוב ונתנה אותו כמו גדולה. לפני כן מצצה בתאוה, ליקקה את הביצים והציעה לזיין אותה בכוסלה החמוד שלה לפני שנעבור לדלת האחורית תפקדה צמוין וחשבתי לחזור אבל עכשו אני מבין שגירשו אותה... ממש לא הייתי מגרש אותה אם זה היה תלוי בי.

נדליק סיגריה לזכר שלי.

אני לא מעשן ורוצה להרים כוס שמפניה לא לזכר אלה לכבוד שלי.

הייתי לקוח קבוע שלה כמעט כל תקופת עבודתה בלוינסקי.

מהתחלה היא הייתה מאוד עדינה איתי ועם הזמן הפכה למאהבת ואישה וחברה הכי קרובה.

אין לי שום אשליות וידעתי שברגע שנפרדת ממני הראש שלה רק איך להרוויח מלקוח הבאה.

אבל רבתי, בינינו, כמה פעמים בחיים פגשנו נשים שאהבו אותנו ללא חישובים של כדיות –רגשית או חומרית?

ומי זכאי לזרוק אבן באישה שנסיבות חייה הביאו לעבודה בזנות?

כותבים שהיא קריזיונרית – אבל זה רק אומר כמה לא מחושבת היא הייתה, כמה למרות כל מאמציה לזכות בלקוחות, היה לה קשה מה שהיא עושה.

מדברים שהיא שווה 300 ₪ ולא 120.

רבותי יקרים, אני צרכן שירותי זונות הרבה שנים, עם כמה מהן הייתי גם ביחסי ידידות, גם ניהלתי רומנים רבים עד לפני שנה עם נשים רבות מעולם אדריכלות ותרבות, אבל מעולם לא פגשתי אישה חכמה ואצילה כמו שלי.

היום נפטר סופר גדול בשם סלנג'ר ותמיד זוכר אני איך בסוף פגישותינו שנייה שלי בקשה ממני להשיג לה ספרים שלו.

היא לא אישה של שירותי מין ב300 ₪ היא אישה שלאלה שעדיין מעריכים מוסג אצילות – היא מטמון כמו תמונת רמברנט שהתגלה בעלית גג במבנה מוזנח.

פעם ידידה קרובה שלי אדריכלית וציירת נהדרת ויפה להפליא שבתקופת קליטתה בארץ עבדה גם בשטיפת כלים אבל דחתה כל ניסיונות להיות פילגש של בעלי הון שהתאמצו לשכנע אותה לזה, שאלה אותי: למה נשים אצילות מרוסיה שהגיעו לפריס אחרי מהפכה, עבדו בזנות ולא בניקיון, עניתי: כי הן אצילות.

הייתה לי מתנה משמים שזכיתי להיות גם מאהב וגם חבר של שלי, אישה שראיתי בה נסיכה שללא נסיבות שהביאו אותה לזנות, לא הייתי זוכה לאישה כזאת.

בעשרות פגישות שלנו שלי הייתה עדינה ופנים שלה הקרינו אור בדרך כלל של שימחה לפעמים עצבות (עוד פעם ללא אשליות: כשה לקוח הבאה כבר חיכה לה – הרגשתי איך היא מתרחקת ממני והופכת לזונה).

אני מתפלל (זה לא ביטוי זה מה שאני עושה) שהיא תסתדר עם הכסף שאספה פה בבלורוסיה ולעולם לא תצטרך למכור את גופה שוב (כתבתי גופה, כי את עצמה היא לא מחרה מעולם)

אני זוכר איך ביולי 2009 חיכיתי בחדר עד ששלי תתפנה מלקוח, ובאו 3 צחצחים לדירה. אמרו להם שישנן שלי ואלונה. וצחצחים הגיבו בסיפוק: שלי זה טוב! ומאז שאני שומע ביטוי – זה טוב, עוברת בי צמרמורת.

[/QUOTE]

18
אתמול לשלי היה יום הולדת.
לפי דבריה 36. נניח עוד שנה שנתיים (למרות שלפי גיל בנה ועובדה שבעלה מיליונר היה ארמני אני כן מאמין בגיל הנמוך.)

אני פונה לכול הלקוחות שלה להרים כוס לשלומה.

תאמינו לי שזכינו לשכב של אישה נדירה שאף אחד מאיתנו לא היה זוכה לזה (אפילו ב"מחיר" הנשאוים) אם לא הנסיבות.

אני זוכר כול הפגישות שלנו, עשרות, האושר קורן בפניה, ההבנה מושלמת שלה לכול תנועה נפשית שלי, רעידת גופה כול פעם שדפקו בדלת: שלי, זמן. מילים של תודה ומבט שלה בתום כול פגישה.

אני שומר בין היתר כמה פרטי מליבוש שלה, שעדיין שומרים את ריח גופה.

שיהיה לה מזל בכול דרכיה.

ערבה אנושית

שלח תגובה

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”