אח...ג'וליה, ג'וליה, ג'וליה
רק המחשבה עליה מעמידה לי אותו.....
את ג'וליה אני מכיר יותר מ-5 שנים עוד שקראו לה "דנה מגורדון", הייתי מבקר בז'בוטינסקי 10 "עליו השלום" שם דגמתי את רוב הבנות והייתי קבוע אצל דנה - רוסיב מתולתלת עם חזה יפה שהיתה משתוללת ונותנת אסטרות חופשי. באחת הפעים שהגעתי לז'בוטינסקי 10 וביקשתי אותה אמר לי בעל המקום שהוא פתח מקום נוסף בגורדון ויש שם בחורה חדשה בשם דנה. הגעתי לשם והוא התקשר אליה ואמר ש"תטפל בי טוב", נכנסתי לדירה שנראית כמו דירת רווקות ממוצעת עם מיטה גדולה, היא סיפרה לי שמאוד משעמעם לה כי היא לבד ואין הרבה לקוחות (מקום חדש), בקיצור - מאד ועד היום אני מקפיד לבקר אותה לפחות פעמיים בחודש אם לא יותר. אז ג'וליה לא היתה עדין מנותחת כם חזה טבעי ושפתיים טבעיות - אבל הגוף היה ועדין מדהים, עור קטיפתי וחלק ושירות - סוף הדרך....בפעם הראשונה שיצאתי משם, יצאתי עם חיוך של נער בן 16 שאיבד את בתוליו באותו הרגע.
השבוע, ביום א', הייתי אצל ג'וליה ממש לפני הסגירה, הגעתי בשעה 21:10, עייף מיום העבודה ונכנסתי לפניוק מדהים. תחילה נכנסתי למקלחת חמה וארוכה (מענין מה יקה עם היטל המים - אם יעלו את התעריפים במקומות האלה.....) כשיצאתי ג'וליה כבר היתה בחדר ערומה והיא הסתובבה כדי לעמעם את האור. חיבקתי אותה מאחור והתחלתי ללטפף את גופה הערום, מהצוואר, דרך השדיים המדהימות שלה ועד לשבלול המגולח והמדהים שלה והישבן המטריף....ג'וליה השעינה את ראשה לאחור על צווארי והחלה לנשק אותי נשיקות עמוקות ולוהטות תוך שידיה מסירות את המגבת שכיסתה את אותי, היא החלה לטפף את איברי בשתי ידיה והוא שכבר מכיר אותה שנים רבות הזדקף במהירות.... היא צחקה הסתובבה אלי תוך שהיא מכניסה אותו בין ירכיה והחלה לנוע קדימה ואחורה בתנועות זיון תוך היא מנשקת אותי ומוצצת את פיטמותי. זזתי לאחור אל כיוון המיטה ונטענית על המיטה כשאני עדין עומד.
ג'וליה הבינה את הרמז והחלה לרדת לכיוון איברי שעמד בטירוף, היא החלה ללקק ולמצוץ תוך שהיא מכניסה את כולה לפיה ונושכת בעדינות. לאחר מספר דקות של מציצה מענגת ביקשתי ממנה להפסיק ועליתי על המיטה. ג'וליה עלתה למיטה והחלה לנשק ולקק את גופי תוך שהיא מתעכבת בכל מיני מקומות רגישים בגופי שאותם היא כבר מכירה, אני שוכב ומסכל עליה ורואה את הגוף המדהים הזה זז ונע על כל גופי, היא החלה למצוץ את איברי ואני פיסקתי את שני רגלי, ג'וליה הבינה את הרמז והחלה לענג אותי ברימינג מטורף, המשך 10 דקות בערך היא ליקקה והחדירה את לשונה בתנועות סיבוביות תוך שאני מרים את רגלי ומניח אותם על כתפיה.
משכתי את ג'וליה אלי והיא שכבה עלי כשאני מלטף את ישבנה המהמם והיא מלקקת ומנשקת את צוארי. קמתי והיא נשראה לשכב על הבטן, התחלתי להעניק לה עיסוי קל תוך כדי גלשתי לכיוון ישבנה, היא ביינתים שלחה את ידיה לכיוון השבלול שלה והחלה לאונן, שכבתי על גבה ונישקתי את צווארה. היא הסתובבה אלי ונישקה אותי. שכבתי על הגב והיא הלבישה לו חליפת הגנה, ג'וליה עלתה עלי והחלה לרכב עלי, בתחילה לאט לאט ואז היא סגרה את עיניה והחלה לרכב בקצב מהיר, לאחר כמה דקות ביקשתי ממנה לשנות פוזיציה, היא שכבה לרוחב המיטה, כאשר שתי ידיה נאחזות בקיר לקונטרה טובה, היא שמה את רגליה על כתפי וחזרתי אליה בפמפום חזק, היא ממש גמרה!!!! אחרי 3 דקות היא פשוט שכבה על המיטה באפיסת כוחות אם חיוך ואמרה שהיום כבר לא תשכב עם החבר שלה....שנינו צחקנו, התקלחתי, התלבשתי, שילמתי כמובן ויצאתי עם חיוך לכיוון הרכב.
עד לפעם הבאה...שתהיה בקרוב מאוד....
אני לא יודע מה איתכם, דגמתי את שרון, אנג'לניקה ועוד רבות (יותר מידי) אבל את ג'וליה אני לא מחילף...שווה כל שקל וקל שמשקיעים בה.