אנאלי.. מגניב :>
בהצלחה
כ
אז אתמול הייתה הפגישה הראשונה בביתי עם חבר מהפורום והיה פשוט מדהיםםםם, יותר מזה לא אוסיף, בפוסט זה מקומכם הוא לפרט על פגישתכם איתי, אם תרצו כמובן, אני מצידי שומרת על דיסקרטיות מלאה!!!, מקווה שעד הסופ"ש הבא יתווספו לכאן כמה דיווחים חמיםלוהטיםפושריםקריםקצריםבאורך הגלותמה שיוצא לכם מקובל עליי.
אני עדיין מחכה לדיווח מהטוחן.....מעניין מה יש בפיו ובזיכרונותיו...
תודה לכולם על הפידבקים, זה לא היה פשוט להחשף....
באהבה, מירב.
מירב, תעדכני את הפרופיל שלך
[QUOTE=זונה מאושרת]
שלא למטרות פרסום ולכן לא עונה בפרטי
[/QUOTE]
ובכן,
אני מניח שהכונה אלי. ולהלן הדיווח:
התכתבנו קצרות בפרטי, מצא חן בעיני מאוד כושר הביטוי של מירב המראה והאהבה שלה לעיסוק והחלטתי לבדוק.
הגעתי לדירתה, בשעת ערב מוקדמת, האיזור דיסקרטי מאוד, אין תנועה רבה ברחוב בשעות הערב.
פתחה לי את הדלת לבושה בחיוך מקסים ובשמלה פשוטה.
חייכתי גם אני (התרגשתי מעט) והתחלנו לדבר.
בשום שלב לא הלחיצה, לא דיברה על כסף ולא על תפריט. החלטתי לזרום.
נכנסתי להתקלח ועד אז הכינה היא את עצמה. מכיון שהיא מקבלת בביתה הפרטי, אין שום "עזרים" או ביגוד מיוחד.
נראית בדיוק כמו בתמונות, כיף לדבר איתה. בשום שלב לא הסתכלה על השעון, הייתי שם לפחות שעתיים וכנאלצתי ללכת (בצער) הביעה צער שאני "כבר" הולך.
אני לא בדיוק יודע לפרט מהלכים של סקס אבל מאוד נהנתי
מתנשקת נהדר כאילו אין מחר ואת זה אני אוהב מאוד
מוצצת נהדר (כמובן בלי)
אוהבת שיורדים לה ומפגינה את זה.
אחרי מציצה ארוכה ומושקעת, הלבישה עלי כובעון ועלתה לרכיבה מושקעת.
לא ניסיתי תנוחות מיוחדות, היא רכבה עלי וגמרתי אל תוך הגומי בהנאה רבה.
בדרך כלל אני מסתפק בגמירה אחת אבל במקרה הזה נעמד לי מיד בשנית. כאמור היות ומיהרתי הביתה הסתפקתי בגמירה אחת.
בת השכן בהתגלמותה על כל המשתמע. לא חזה מפלסטיק (סיליקון) לא מראה של כוכבנית אבל בהחלט נראית טוב. (לא רזה)
אחזור גם אחזור!
ממליץ בחום.
שיחקת אותה מירב את כוכבת גרמת לי לעונג רב!
א.
תשמעי כל הכבוד - לפי התמונות את נראת אחלה...
החברים מפרגנים...
אבל המחיר בשמים...
תודה אורי, אני חושבת שאני נהניתי יותר ממך אבל בוא לא נתווכח.....כבר מתגעגעת ומחכה לפגישה הבאה בינינו.
love u very: כמו שכתבתי דארלינג, מי שכבד עליו הסכום ועדיין מעוניין להיפגש יוכל לקבוע איתי בדירה דיסקרטית שאצטרף אליה בקרוב, ברגע שיהיה תאריך סופי אפרסם אותו פה כמה ימים לפני. המחיר יהיה נמוך יותר והזמן שם קצר יותר מן הסתם, ההבדל בין פגישה אינטימית בביתי לבין פגישה במקום אחר- דיסקרטי ככל שיהיה דיי גדול- מה שכן היחס שלי לעולם לא משתנה ונשאר אינטימי וחם.
מוסלי: תודה, אבל יש לי עוד הרבה לעבוד כדיי להיות מרוצה - בשנה האחרונה הורדתי מספר מטורף של קילוגרמים.....
כרגע סיימתי פגישה נוספת מטריפה, מה יהיה איתכם פה בפורום הזה? כולם מקסימים? דיי, עכשיו תחשבו שאני מתחנפת....אבל זו האמת כרגע.....
באהבה, M.
חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”