כ ליה לחווית MILF מענגת + תמונות - דף 2 - סקס אדיר

ליה לחווית MILF מענגת + תמונות

11

בוקר שבת נעים ותודה על הברכות,

בקשר לתעודה שקבלתי כאן..... אתם ממש משעשעים אותי מזמן לא קבלתי תעודה חחח אתם לא רוצים שאביא את ההורים במקרה - כי זה יהיה קצת קשה

בכל אופן למקפידי ה GFE שבמקומות אחרים אולי יקראו להם פיינשמקרים, טיפ ידידותי - אם זה חשוב לכם תדאגו ללעוס מסטיק לפני....מיי פה - גם טוב.

ובגדול דעתי על נשיקות היא: נשיקה היא ביטוי של רגש אפילו יותר מזיון..... אתם הרי לא מצפים שזו תהיה אהבה ממבט ראשון נכון? ואני לא כאן לחפש חתן

הפרדוקס הגברי הידוע... רוצים לשגל את כל העולם אבל להתחתן עם בתולה.... - משעשע ולא בוגר

בכל מקרה נשיקות אוראלי ואנאלי הם תחומים שקשורים לחיבור שבין אנשים ולרגש בינהם ...

יום נפלא לכולם

כשאנשים קטנים עושים צל גדול- סימן שהשמש שוקעת

12

לא יודע מה משך אותי אל ליה אבל בערך שעתיים אחרי הפרסום הראשון שלה התייצבתי אצלה בדירה.

דירה פרטית קטנה וחמימה בצפון תל אביב עם בעיה קלה של דסקרטיות אבל השכנים החביבים מפצים.

כשקבעתי עם ליה עדיין לא היו לה תמונות בפורום ולא ידעתי למה לצפות. היא פותחת את הדלת במכנסים שחורים וחולצה צבעונית. מבעד לבגדים ניכר גוף רזה ובהחלט ניכרים שדיים גדולים. האמת היא שהבגדים לא עושים לליה טוב , לא בתמונות באתר ולא במציאות. ליה נראית הכי טוב עם חוטיני שחור ותפוח עץ ביד.

אני לא יודע אם ליה בת 38 וארבעה חודשים או 39 ושבעה חודשים אבל יש לה גוף שמור בצורה נפלאה. היא רזה עם עור שחום ומתוח, תחת קטן מוצק וחזה גדול, טבעי וזקוף. תאווה לעינים, תענוג לידים וחוויה ללשון.

למען הגילוי הנאות אני מודה שאני במצב גופני ירוד, כמו אצל כל בני גילי, הרופא שלי מפנה אותי לפסיכולוג, הפסיכולוג מפנה אותי לרופא ועורך הדין שלי הולך לתבוע את שניהם, ולכן הביצועים שלי לא תאמו את היכולות של ליה.

מה שאני יכול להגיד הוא שליה אוהבת להזדיין ובהחלט מראה את זה, היא עושה הכל למעט גמירה בפה, לא מתקתקת (הלכתי ביוזמתי אחרי יותר משעה) מלאה באנרגיה וזורמת.

שלכם בברכת רפואה שלמה לעצמי

משה

menice2010-2-20 9:13:13
משה מינייס

מי שחי על הקצה תופס פחות מקום

13

[QUOTE=MILFליה] בוקר שבת נעים ותודה על הברכות,

בקשר לתעודה שקבלתי כאן..... אתם ממש משעשעים אותי מזמן לא קבלתי תעודה חחח אתם לא רוצים שאביא את ההורים במקרה - כי זה יהיה קצת קשה [/QUOTE]

חכי זה עוד כלום יהיה לך גם מבחן מגן,אה... וחכי שתראי את המבחן החיצוני

ויש עוד כמה תעודות שתקבלי בדרך

בכל מקרה בהצלחה ונפגש בקרוב

כולי תקווה שתתכוני כמו שצריך למבחן שלי כי הבחינה אצלי היא על סיבולת לב ריאה

19LOLx82010-2-25 18:19:57
תחייכו לכולם ובמיוחד לאלה שלא רוצים לראות את החיוך שלך...

14
[QUOTE=MILFליה]

בוקר שבת נעים ותודה על הברכות,

בקשר לתעודה שקבלתי כאן..... אתם ממש משעשעים אותי מזמן לא קבלתי תעודה חחח אתם לא רוצים שאביא את ההורים במקרה - כי זה יהיה קצת קשה

בכל אופן למקפידי ה GFE שבמקומות אחרים אולי יקראו להם פיינשמקרים, טיפ ידידותי - אם זה חשוב לכם תדאגו ללעוס מסטיק לפני....מיי פה - גם טוב.

ובגדול דעתי על נשיקות היא: נשיקה היא ביטוי של רגש אפילו יותר מזיון..... אתם הרי לא מצפים שזו תהיה אהבה ממבט ראשון נכון? ואני לא כאן לחפש חתן

הפרדוקס הגברי הידוע... רוצים לשגל את כל העולם אבל להתחתן עם בתולה.... - משעשע ולא בוגר

בכל מקרה נשיקות אוראלי ואנאלי הם תחומים שקשורים לחיבור שבין אנשים ולרגש בינהם ...

יום נפלא לכולם

[/QUOTE]

OK דיברתי עם מנהל בי"ס ואת לא צריכה להביא את ההורים בינתיים אך ממה שראיתי יש לך בהחלט מה לתרום לועדת קישוט. ברכותי , נבחרת .

נ.ב - תעודות זה כבר לא כל כך IN כי אנחנו ילדים גדולים ( לפחות חלקינו) היום קוראים לזה תקציר מנהלים
רימינג מעשי2010-2-20 14:41:2

15
[QUOTE=MILFליה]

למי שטרח ואמר מילה טובה תודות ונשיקות .... למלעיזים לא תהיה תקוה וזה כבר נאמר לפני.

בכל מקרה שמתי לב שזה אתר גברי מובהק שבו לגברים יש זכות להראות כמו מקרר שתי דלתות

ולהריח כמו מכון כושר ואילו אנחנו אמורות לעמוד בכל מיני פרמטרים הזויים כי אתם משלמים ... נו באמת אולי תקחו את עמצכם יותר בקלות? יש כאן היצע וביקוש אז בואו נשמור על צלם אנוש חף מכל התחסדות

ולאותם אלא שמציעים לי "בידידות" לא להגיב, אני מעדיפה אנשים ישרים שאומרים לי לא בידידות לסתום... אז לך דודי ואח שלו... כשאזדקק למנטור אפנה אליכם, בידידות כמובן ובנתיים אגיב כשארצה - תודה

ליה

[/QUOTE]

hold your horses

האתר הוא אכן גברי ולחבר'ה כאן יש פנטזיות מפה עד להודעה חדשה

תאמיני לי שאנחנו משלמים ממיטב כספנו רק בשביל הפנטזיות הללו ,ועוד 400 ש"ח לשעה

שאלה לי אליך , משפחה ממוצעת משלמת לכבלים (יס,הוט)כ-200 ש"ח לחודש !!!

אבל אם פעם אחת יש הפרעה בשידור ,ישר מרימים טלפון לנציג שירות ומתחילים לכעוס

זה נכון לגבי אינטרנט (100 ש"ח לחודש) או כל דבר אחר ...

rest my case

תאמיני לי שתכירי את החבר'ה (יקח קצת זמן להכיר את הראש שלנו) תראי שהרוב כאן סבבה

אנא אל תכעסי על ביקורות כי האתר המקסים הזה נועד להעביר דיווחים אמיתיים על בחורות.

ותאמיני לי כאשר את תקבלי ביקורות טובות (כבר קיבלת אחת או שתיים) מרוב טלפונים את לא תעמדי בעומס

תחייכו לכולם ובמיוחד לאלה שלא רוצים לראות את החיוך שלך...

16

קראתי 10 פעמים ולא הבנתי איך מישהו הצליח להקדים את חולה כוס ידידנו הזריז שאת דיווחיו תמיד כדאי לקרא ?

ואם בתעודות וציונים אנחנו עוסקים , לחולה כוס נרשמה הערת התנהגות בגין איטיות של צב ...

ול- ליה אני בהחלט אבוא ולו רק בגלל השנינות והלשון החדה ...

טירון ירוק2010-2-20 21:8:29

17
[QUOTE=טירון ירוק]

קראתי 10 פעמים ולא הבנתי איך מישהו הצליח להקדים את חולה כוס ידידנו הזריז שאת דיווחיו תמיד כדאי לקרא ?

ואם בתעודות וציונים אנחנו עוסקים , לחולה כוס נרשמה הערת התנהגות בגין איטיות של צב ...

ול- ליה אני בהחלט אבוא ולו רק בגלל השנינות והלשון החדה ...

[/QUOTE]

אם המחיר היה עולה 200 שקל .. אני הייתי משחיל לה אותו עוד ביום שישי.

אבל אני לא מדלג עליה .. היא נכנסה לבנק המטרות שלי.. בהזדמנות אני יפגש איתה וייתן לכם דיווח אמין ומפורט !

מומחה לפתיחות שושנה מ"ס 1 בישראל

שחשף את פרשת השחיתות של הפורום

שף המכונים והדירות הדיסקרטיות

וזיין המכוניות האולטימטיבי באיזור המרכז .

*אומן הפיתוי*

18

יש בפורום דיווח קודם עליה, שם היא נקראת לימור. יוזם הדיווח (המשתמש elii ) לא פרסם פרטים בדיווח, אבל בפרטי מסר לי שזו ליה. באותה עת היא פרסמה ב'אטרף' בלבד.

http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=15892& ;get=last#102031

נברך את הצטרפותה לפורום ונאחל לכל החברים הנאה רבה...

המגביה עוף - ירחיק ראות

19

הפרסום של elii הוא אכן על ליה.

ע"מ להסיר ספק אם למשהו יש ספק

[QUOTE=SPIDER]

אולי פספסתי משהו אבל לא הזכרת קונדום בדיווח שלך!!!

גמרת בתוכה? ללא קונדום!!!!

בחור אתה, אמיץ

[/QUOTE]

ליה מזדיינת רק עם קונדום

משה מינייס

מי שחי על הקצה תופס פחות מקום

20

לכתוב ביקורת זו זכותו המלאה של כל חבר בפורום, וואלה נכון, אבל,,,, ראוי שהביקורת תהיה הגונה, עינינית, ישירה, בגבולות הטעם הטוב, בוודאי לא פוגענית, מעליבה, מתנשאת.

נכון, הפורום הוא שלנו הצרכנים ודן בשירותים שאנחנו מקבלים (ובינינו - לא נקבל בהבנה ביקורות/ציונים על הביצועים שאנחנו מפגינים) אבל הזכות לכתוב כאן היא דו סיטרית ובוודאי שיש לליה זכות להגיב על הנכתב עליה והקורא הנבון ישפוט.

ליה מוכרת את שירותיה ואני ורבים אחרים מכירים לה תודה על כך (ולא, אני לא מכיר אותה). היא עושה זאת בגבולות ובמחיר שהיא קבעה, מי שמתאים לו - סבבה, מי שלא מתאים לו - שינהל אתה משא ומתן ויבקש שינויים, מי שלגמרי לא מתאים לו - שיקנה במקום אחר. זה פשוט עד כדי כך.

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”