שלום לכל החברים,
הייתי אצל קטי פעמיים במהלך שנת 2010 ומאוד נהנתי. כפי שנכתב, קטי אינה צעירונת. אינני יודע להעריך את גילה אבל לדעתי קטי היא בת 42 עד 45. היא שמורה טוב, מריחה טוב והעיקר מאוד נחמדה וחברותית.
בביקורי הראשון היא קיבלה גם אותי בשמלה אדומה (ללא חזייה) ונעלי עקב. היא הייתה מאופרת יפה ומריחה נהדר מבושם טוב. התישבנו בסלון וקטי הציע לי קפה. לאחר שהיא הלכה למטבח, סקרתי את הדירה. הדירה קטנה יש סלון עם הרבה ספרים, טלויזיה גדולה, מחשב ומערכת סטריאו. הסלון מתחבר לחדר שינה. לאחר מספר דקות קטי חזרה עם הקפה ושאלה אם אני אוהב מוסיקה. אמרתי כי אני אוהב שירים משנות ה-60 ואז נשאלתי האם זה כולל מטסיקה צרפתית. לאחר שהשבתי בחיוב, שמה תקליט של אדית פיאף. אז התיישבה לידי והתחלנו קצת לדבר בכדי להכיר אחד את השני. לאחר מספר דקות קטי התקרבה אלי, ונתנה לי נשיקה עדינה. הנשיקה הזאת עשתה את שלה. חיבקתי אותה והתחלנו להתנשק נשיקות צרפתיות חושניות.
לאחר מספר דקות של נשיקות, כתפייה אחת של השמלה "נפלה" ושד אחד הציץ החוצה. התחלתי לנשק אותה במורד הצואר והחזה עד שהגעתי לציצי. הורדתי עוד קצת את השמלה ואז השד התגלה במלוא הדרו. התחלתי לנשק את הציצי, ללקק את הפיתמה למצוץ אותה. קטי התחילה להאנח ולפתוח לי את החולצה ולאחר מכן את המכנסיים. לאחר שהתגברה על החגורה והרוכסן, היתחילה ללטף את שמוליק ואת הביצים בצורה מאוד מהנה. לאחר מספר דקות של מיזמוזים הדדייים, קטי שלחה אותי למקלחת ואמרה שתמתין לי בחדר הסמוך.
לאחר המקלחת, הגעתי לחדר השינה של קטי. היא המתינה לי ללא השמלה,רק בתחתוני חוטיני שלה. הגוף של קטי הוא של אישה בשלה, מלאה אולם לא שמנה. חזה בינוני, מעט נפול אבל סקסי. התקרבתי למיטה וקטי הורידה ממני את המגבת והזמינה אותי לשכב לצידה. התחלנו להתנשק שנית וקטי התחילה בנשיקות וליקוקים לאורך הגוף עד שהגיע לשמולק ואז התחילה החגיגה. קטי מצצה וליקקה את שמוליק, את הביצים והדרימה לחור השחור. המציצה הייתה מצויינת ומושקעת, בדיוק כמו שאני אוהב. כאשר הרגשתי שאני הולך להתפוצץ, ביקשתי שתשכב וירדתי לה. קטי השמיע קולות הנאה והתחלתי להרגיש את מיצי האהבה שלה. אז קטי תפסה אותי ומשכה אותי למעלה כדי שאכנס לתוכה. היא הלבישה במהירות את שמוליק בחליפה וכיוונה אתו לכוון היכל אהבתה. בתחלתי להכניס את שמוליק לעת ואז קטי חיבקה אותי עם רגליה והתחילה לדחוף אותי עם עקבים שאכנס מהר יותר. לתחלתי לפמפם תוך כדי גניחות של קטי עד לגמירה המיוחלת. קטי הורידה את החליפה, ניגבה את שמוליק והתכרבלנו ביחד תוך ליטופים הדדיים ונשיקות קלת.
לאחר מספר דקות, לאחר ששנינו נרגענו, חזרנו לסלון לשתות משהו ולעשן סיגריה. התחלנו להתנשק שנית ואז הקמתי את קטי לריקוד סלאו צמוד לצלילי המוזיקה שהתנגנה. תוך כדי הריקוד חזרנו חדר שינה וקטי התחילה במציצה מצויינת והחזירה את שמוליק לחיים. תוך כדי המציצה שיחקתי עם החריץ של קטי ובכפתור האהבה שלה. כאשר היא הייתה רטובה, הפכתי אותה לדוגי שהיה מצויין עם קונטרות טובות.
לאחר הגמירה השנייה, שכבנו מחובקים עייפים מדי כדי לדבר. לאחר זמן מה קמתי, הלכתי להתקלח שנית, נתתי לקטי מעטפה שהכנתי מראש עם הכסף ונפרדנו בנשיקה צרפתית ארוכה.
לסיכום, נהנתי מאוד. קטי היא אישה כפית, תרבותית, אוהבת ונהנת מסקס. כאשר אתה מתייחס לקטי בכבוד, השמיים הם הגבול.
יחד עם זאת, אני מצטרף לנאמר קודם כי קטי מתאימה במיוחד לאנשים +50. אני אחזור בעתיד כאשר חשבון הבנק ירשה.
בברכת זיין ואמץ,
הקניין