מורן התימניה + תמונות אמיתיות
12[QUOTE=gunner] ]
בענייני מחיר, חבל על האנרגיות. כוחות השוק החופשי יפעלו את פעולתם. הנחשונים שישכבו על הגדר יספרו לפורום האם יש תמורה לאגרה.
זכותה של מורן למצב עצמה היכן שהיא שואפת להיות וזכות כל אחד מלקוחותיה הפוטנציאליים להחליט האם להצטרף למעגל או להשאר מחוצה לו.[/QUOTE]
צודק מאד.
אגב לי אישית אין בעיה לשלם 500 אבל לא ל 40 דקות כשיש חלופות מעולות בבת ים ב 400 לשעה ולפעמים כולל אנאלי.
אגב מאד לא אוהב את הניסוח של עד 40 דקות, גם 15 דקות זה עד 40 דקות.
מורן צריכה לומר ברור האם המפגש הוא ל 40 דקות מלאות, כמה אקטים נכללים וכדומה ואז שכל אחד יעשה לעצמו את החשבון.
בענייני מחיר, חבל על האנרגיות. כוחות השוק החופשי יפעלו את פעולתם. הנחשונים שישכבו על הגדר יספרו לפורום האם יש תמורה לאגרה.
זכותה של מורן למצב עצמה היכן שהיא שואפת להיות וזכות כל אחד מלקוחותיה הפוטנציאליים להחליט האם להצטרף למעגל או להשאר מחוצה לו.[/QUOTE]
צודק מאד.
אגב לי אישית אין בעיה לשלם 500 אבל לא ל 40 דקות כשיש חלופות מעולות בבת ים ב 400 לשעה ולפעמים כולל אנאלי.
מורן צריכה לומר ברור האם המפגש הוא ל 40 דקות מלאות, כמה אקטים נכללים וכדומה ואז שכל אחד יעשה לעצמו את החשבון.
מי שמאונן לא מזיין
13איזו תמניה כוסית יאללה
שחררי עוד פרטים
מה את עושה ובואי נעשה
אם לפני הסקס היא היתה עם פן ובסופו היא עם תלתלים, תדע שהיית סקס טוב.
14[QUOTE=NeverNotEnough]
לי אישית אין בעיה לשלם 500 אבל לא ל 40 דקות כשיש חלופות מעולות בבת ים ב 400 לשעה ולפעמים כולל אנאלי.
[/QUOTE]
לי אישית אין בעיה לשלם 500 אבל לא ל 40 דקות כשיש חלופות מעולות בבת ים ב 400 לשעה ולפעמים כולל אנאלי.
[/QUOTE]
כנראה כוונה עד הגמירה הראשונה (או שניה) שחייבות להתבצע תוך 40 דקות.
וזה מתאים לתיקתוקיה של 120 ולא לפרטית של 500. גם לי 40 דקות לא מספיקות למפגש. לקום אחרי גמירה לא בשביל זה משלמים כסף רציני.
15
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.
16[QUOTE=קישקשתא]You can take the girl out of the tiktukia, but you can't take the tiktukia out of the girl[/QUOTE]
מסתמן שזה כך לצערנו!NeverNotEnough 2013-10-14 20:11:18
מסתמן שזה כך לצערנו!
מי שמאונן לא מזיין
17חברה אל תבריחו אותה אולי אתם טועים!!! ביררת לפני איזה שעה וחצי! 50 דקות 500!
18[QUOTE=yellow-horny] חברה אל תבריחו אותה אולי אתם טועים!!! ביררת לפני איזה שעה וחצי! 50 דקות 500! [/QUOTE]
אף אחד לא הבריח אותה, שאלנו שאלות לגיטימיות שאני מניח ששואלים כשמתקשרים אז למה לא לרשום הכל פה ברור.
אגב איך עד 40 דקות הפך ל 50?
אם היתה נותנת שעה 2 אקטים היה נראה לי סביר (מה ההבדל עוד 10 דקות?)
אף אחד לא הבריח אותה, שאלנו שאלות לגיטימיות שאני מניח ששואלים כשמתקשרים אז למה לא לרשום הכל פה ברור.
אם היתה נותנת שעה 2 אקטים היה נראה לי סביר (מה ההבדל עוד 10 דקות?)
מי שמאונן לא מזיין
19[QUOTE=NeverNotEnough] [QUOTE=yellow-horny] חברה אל תבריחו אותה אולי אתם טועים!!! ביררת לפני איזה שעה וחצי! 50 דקות 500! [/QUOTE]
אם היתה נותנת שעה 2 אקטים היה נראה לי סביר (מה ההבדל עוד 10 דקות?)[/QUOTE]
איך 40 דקות הפכו ל50?
אתה רציני?
עוד כמה "ברכות" ברוכה הבאה, עוד קצת זעף ציבורי, עוד קצת מים קרים במקלחת ואתה תראה שזה יתייצב על 400 ₪ לשעה פלוס.
ממש כמו בזאר טורקי...
אם היתה נותנת שעה 2 אקטים היה נראה לי סביר (מה ההבדל עוד 10 דקות?)[/QUOTE]
איך 40 דקות הפכו ל50?
אתה רציני?
עוד כמה "ברכות" ברוכה הבאה, עוד קצת זעף ציבורי, עוד קצת מים קרים במקלחת ואתה תראה שזה יתייצב על 400 ₪ לשעה פלוס.
ממש כמו בזאר טורקי...
I fart in your general direction