שלום לכולם. אני כבר די הרבה זמן בפורום, אך לא פרסמתי הרבה הודעות עד כה. זאת תהיה אולי הרביעית חמישית שלי. אני לא בוחן הרבה בנות, ואני בוחר אותן בקפידה ולאחר בדיקה של חודשים בפורום. אם זאת, ביום ראשון האחרון הייתי אצל איב בפעם השלישית. כאשר דיברתי איתה בפלאפון לקראת ההגעה שלי אמרה לי שיש לה הפתעה עבורי. מודע ומתוודע, לא ידעתי למה היא מתכוונת. הגעתי אליה, ומסתבר שהיא הכינה לי אכן הפתעה נעימה מאוד: נטלי. איב יודעת שאף פעם לא הייתי באורגיה, והחליטה שזה נגמר היום. וכך קרה שהכרתי את נטלי, הבחורה הנחמדה, מקסימה, חמודה, והמתוקה הזאת. לאחר מקלחת קצרה והחלפת שיחה קצרה, איב כיסתה לי את העיניים ואמרה לי שאנחנו נשחק במשחק קטן: אני אשכב ואנסה לנחש לי מוצצת לי כרגע, משחק שנהניתי ממנו מאוד(למרות שלא היה לי ניחוש אחד נכון

). לאחר כ-10 דקות לערך של החלפה ביניהן, הגיע תורי. ירדתי לנטלי, אשר היה לה כוס מרהיב ביותר, כזה נחמד וחם ורטוב, עד שהיה גמרה, ולאחר מכן לאיב, עם הכוס האלוהי שלה בעצמה, עד שגם היא גמרה. אחרי מנוחה קצרה של המלאכיות לאגור כוחות, קיבלתי שוב מציצה משניהן עד תום הזמן שלנו יחד. למרות שלא גמרתי, מה שלא מפתיע אותי כלל, בהתחשב שכך שלא הייתי באורגיה בחיי ולא הכרתי את נטלי לפני זה (אני צריך הכרות מעמיקה עם מישהי לפני שאני מצליח לגמור במפגש איתה, כנראה עניין של לחץ ומתח) נהניתי מאוד, אחרי העברת 1200 שקל לבנות והחלפת נשיקות אחרונות יצאתי, מרוצה ביותר ניתן להוסיף. אני אישית ממליץ לכל אחד שיכול להרשות לעצמו לנסות את החוויה איתן לפחות פעם אחת. יש ביניהן כימיה טובה מאוד ורואים שהן מאוד נהנות אחת מהשנייה.