כ . - דף 2 - סקס אדיר

.

11
חחחחח חזק רוני.

כסגן ראש השמ"כ (שירות המסאזים הכללי) יש כמה כללים שצריך לשמור עליהם כמו למשל לוודא שהבחורה שאתה מחפש נמצאת. לגבי סקס אני מת על האתגר במקומות כאלה ... אבל זה כבר עניין של העדפות. אם זה מדליק אותך אז תנסה מה שכתבתי לך בפרטי.

.

13
חברים...

מעניין ... האם זו אותה מאשה מבית קליפורניה ?

אמרו שעובדת אצלהם להתקשר מתי נמצאת.

כנראה שהבנות מטיילות ממקום למקום...

שם עובדים במחיר שפוי 200 מוחא כפייהמוחא כפייהמוחא כפייה

גלשני

.

15
אכן דיווח נחמד של אוליגופול, ותגובה נחמדה של רוני גולן, שהוא כנראה מוותיקי הלקוחות בתחום, למרות שאיני זוכר אותו כפעיל בפורום מהתקופה של לפני 5 שנים ולפני כן.
בהקשר זה, הרשו לי להביע תמיהה, דבר שמפתיע אותי שוב ושוב: דווקא לקוחות מנוסים בתחום, שמתעקשים ומנסים שוב ושוב דווקא במקומות המסאז'ים להציע למעסה לזרום לסקס תמורת תוספת. אני מבין את הריגוש הטבעי של "אני אהיה הראשון שיצליח" וכו', אבל מעבר לזה, יש מספיק מקומות שבהם האקסטרות הן חלק מהתפריט, ויש כמובן את מכוני הליווי המוכרים, שבחלקם המיתון גרם דווקא לפחות תקתוק ושירות טוב יותר, וכשאתה יודע מה אתה מקבל. אז למה להתעקש דווקא על ניסיון לאקסטרה במקומות שבהם בהגדרה אין סקס, כגון המסגר 66, האורגים 1 בחולון או ספא גלריה בראשון??
הרי ברור שדווקא הבחורות האטרקטיביות שם, שרוצות להישאר זמן רב, לא יסתכנו בעשיית סקס מחשש שבעל המקום יגלה ויסלק אותן, ומעבר לכך גם העלות הנוספת לסקס במקומות כאלה ( אם כבר הצלחתם לשכנע את הבחורה ) תהיה גבוהה מאד יחסית לעלות במקומות שכל הבנות עושות זאת.
ולמען הגילוי הנאות: גם אני אוהב סקס, ובמשך השנים קרה מדי פעם שזרמתי לסקס ואקסטרות במקומות המסאז'ים, אבל לרוב זה לא קרה עם המעסות הקבועות שעובדות במקום במשך תקופה ארוכה, אלא עם כאלה שהיו חדשות במקום ובאו "לעשות סיבוב" ולעבור הלאה.
מחפש את הדבר האמיתי!

.

16
[QUOTE=אבשלום]אז למה להתעקש דווקא על ניסיון לאקסטרה במקומות שבהם בהגדרה אין סקס, כגון המסגר 66, האורגים 1 בחולון או ספא גלריה בראשון??

[/QUOTE]

ואם פוגשים שם, במקומות האלו, בחורה ששווה זיון? לא חבל?

וחוץ מזה - יש את האתגר שבציד...
המגביה עוף - ירחיק ראות

.

17
אבשלום ידידי....גם באורגים 1 וגם במסגר שכבתי עם המון בנות וחלקן היו קבועות של המקום. המפתח הוא אמון עם המעסה ודיסקרטיות. יש בזה כייף גדול להיות עם מישהי שלא כל העולם טוחן ושם (עם חלק מהמעסות ואני אשפוט מי) זה באמת הישג לעומת האתר פראייר 69 שכל מי שמפרסמת שם לא פרטית ואנשים פה משלים את עצמם.

.

20
הרגתם אותי עם משה.
אז אלפא יצא לבדוק חיוך גדול

הגעתי אתמול למקום מבלי לתאם או לקבוע מראש.
המקום נראה ברמה, מאוד מטופח ויפה. מקפידים על דיסקרטיות כמה שניתן.
חיכיתי למאשה איזה 40 דקות.
מאשה נראית דיי טוב, גבוהה לדעתי בסביבות ה 40 פלוס מינוס. ההיתי מגדיר את גופה כספורטאית.בנויה.
המאסג' שלה לא רע בכלל אם כי היו לי טובים יותר אבל בהחלט לא רע.
עיניין עבודת היד גם הוא בסדר גמור ונראה כי היא משתדלת לרצות את הלקוח.
230 ש"ח לחצי שעה. לא המחיר הכי הגון יש לומר.

אלפא.
שלח תגובה

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”