מים שקטים חודרים עמוק ?
אנסטסיה או בשמה הקודם ניקול, האמת שהופתעתי לראות אותה, מפני שכבר הייתי איתה בעבר (אני זיהיתי, היא כמובן שלא [לא מפתיע במיוחד, והאמת שבכלל לא זכרתי מה היו הביצועים בפעם הקודמת..). אנסטסיה כפי שכתבו קודמי הינה בחורה קומפקטית עם חזה B איכותי ולטעמי בגיל באזור ה 30 / 35.
אנסטסיה אינה בחורה שתסובב ראשים אך בהחלט משדרת נינוחות (ויש שיאמרו רוחניות) ומזכירה יותר את הקומפקטית שתמיד רציתם לזיין (לפחות אני) למרות שאינה הבחורה הכי יפה באזור.
ועכשיו לסיפור המעשה, מביא לאנסטסיה כדרכי בקודש שוקולד כתשורה והיא אומרת בעדינות תודה (ברוסית שאינה שפת אימי).
מציעה כוס קפה או מים מקבלת את האתנן ומביאה מגבת אדומה.
עושה מקלחת קצרה (האמת מים רותחים עד כדי כך שיכולתי להישאר במקלחת

) ופוגש את העלמה מחוץ למקלחת.
מתחילים Session של גיפופים ארוכים (בעמידה) נשיקות ארוכות (התמסרות מצידה) מגע ארוך והסרת הבגדים בצורה סקסית.
אין ספר שהבחורה נעה בתנועות חושניות (סוג של חתולה) ויודעת לשדר התמסרות. לאחר מכן נעים תוך כדי מגע לכיוון חדר המבצעים (שבו מופעל דיסק של מוסיקת עולם טנטרית כזו).
הבחורה יורדת בצורה נעימה ואיטית וניכר שיודעת את העבודה (אני אינני מתרשם מירידות כפי שכבר סיפרתי ומבחינתי זה סיפור מיותר אך אני אוהב למדוד את הביצועים של הבחורה). הירידה אינה מייצרת ואקום חזק למי שאוהב ואינה אינטסיבית כמו כן הבחורה מנוסה ויודעת לגרות ברימינג קל. מכיוון שהבחורה קלה היה מטפסת בצורה איטית תוך חיכוך מצמיד ויוצרת תחושה נעימה ואיטית של מגע
מכאן פצחנו במסע שלם (כ 50 דקות) של מגוון תנוחות ארוך (מסיונרי, רכיבה, רכיבה הפוכה, Bone Prone [זיון עצם], צפרדע, דוגי) בכל הקצבים והצורות ואין ספק שהבחורה הינה חתולה וכולה סקסיות אחת גדולה.
אבל...
האירוע נגמר באמצעות המילה Time מצידה (ולא שאני מאשים אותה, אלא חוקי המשחק) אבל גם זו לא הבעיה שלי,
הבעיה שלי היא שאני מחפש בבחורה לא רק חתוליות אלא גם את היכולת לשרוט. כלומר במקרה של אנסטסיה הבחורה מתאימה באופן מלא למי שאוהב סקס רגוע עם התפרצויות עדינות (והבחורה ללא ספק עושה את טקס הגמירה מצידה - אני ספרתי לפחות חמש פעמים). לי היה חסר התלהבות ועוצמה (אולי אני מצפה ליותר מידי

). זו גם הסיבה שאני חושב שיש שנהנים איתה ויש שמרגישים פחות טוב, אנחנו אנשים שונים שאוהבים דברים שונים, נותנות השרות הספציפיות שיודעות להבין מה אותו גבר רוצה (נקרא לזה בשם המתאים - אינטליגנציה מינית) הן המובחרות שבמובחרות ואותן אני סופר על 10 אצבעות בקושי (ואנסטסיה לצערי לא שייכת לאותם אצבעות לטעמי).
אז מה היה לנו בחורה קומפקטית (דרך אגב לא יצא לי לדבר איתה מרוב שניצלנו את הזמן) עם יכולות טובות אבל שמתאימה לסוג מסויים של גברים (אולי הרוב). אני מסמן V ויוצא לדגום את הבאה בתור.