כ בבקשה למחוק!!!!!!!!!! - דף 106 - סקס אדיר

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

1051
שמוגלי בוא נניח שאתה צודק ואנחנו ממורמרים.
האם אנחנו לא דוברי אמת? היכן הלכלוך?

יוחזר הלבלר המקורי הביתה !

[QUOTE=מוסלי]אחים שלו גברים, קבל איתגור:

מרפרוף בין הודעותיך בשרשור הזה, התמונה שמצטיירת היא שאתה בעצם לקוח ממורמר שנפל עם שרון פעמיים לפני יותר משנתיים ומאז מנסה להשיב את כספך בדרך של "לכלוך" וירטואלי עליה?

או שאתה סתם ממורמר עליה בלי הקשר לכסף?

[/QUOTE]

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

1053
אחים שלו, אם כבר לבלרים אז מוטב להגלות דוקא את פקלושה לשרשור של הלבלר למען הסדר הטוב כי תכלס אין הבדל ביניהם, רק שלאחרות אין פיוני שיווק שלשרון יש.
לאחר מכן נערוך תחרות פורומית או poll לבחירת שם חדש, לדוגמא "הרפתקאות פררו & לבלרושה" והוא יתנוסס בראש השרשור המאוחד.

קישקשתא הייתי מגיב לך, אבל אתה מרבה בדיווחים לאחרונה ואין בי מילה רעה

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

1054
אחים שלו גברים מבקש כ"כ יפה וכ"כ הרבה פעמים... נו איך אני יכול לסרב לו צחוק

[QUOTE=אחים שלו גברים] אדמין יקר וחתיך !

לא הגיע הזמן להחזיר את הלבלר המקורי לשרשור הזה ?

השרשור נגוע ביחצנים מטעם ובלבלרים אשר לא מגיעים לעשירית מרמת הלבלרות שלו.

אדמין, אתה ידוע כאדם הגון שים לב לאי צדק ואשר נא ללבלר המקורי לחזור הביתה !

יושב הלבלר הביתה !
[/QUOTE]

[QUOTE=אחים שלו גברים](יוחזר הלבלר המקורי הביתה !)

[/QUOTE]

[QUOTE=אחים שלו גברים] יוחזר הלבלר המקורי הביתה ! [/QUOTE]

[QUOTE=אחים שלו גברים]

יוחזר הלבלר המקורי הביתה !

[/QUOTE]

אחים שלו גברים תהנה!!!
חיוך גדול

קוטיק הירדן של המדינה פוגש את קיסקה החרמנית קריצה
בשעת ערב מוקדמת קיסקה החרמנית

שכבה על המיטה שלה וצפתה בטלויזיה באופרת סבון. באמצע הפרק פתאום הופיעה פרסומת שבה גבר יורד לכוס של בחורה (באותו זמן אני ירדתי לשרון צחוק) כמו כן היבהב מספר טלפון ומשפט: קוטיק הירדן של המדינה! Tongue

Image of Funny muzzle of gray British cat in sunglasses closeup
קיסקה שעיניה נפתחו לרווחה תפסה את הטלפון שלה בהתלהבות וחייגה למספר שהופיע על המסך...
קוטיק: "הלו..."
קיסקה: "שלום... זה קוטיק הירדן של המדינה?"
קוטיק: "כמובן... במה אני יכול לעזור?"
קיסקה: אני רוצה ירידה טובה! מתי תוכל לבוא?" חיוך גדול
קוטיק: "בשמחה! עוד חצי שעה אני אצלך! את הולכת להתמוגג מקוטיק הירדן של המדינה!" Cool
קיסקה: "מצויין!!! אז אני מחכה לך במיטה... אני חרמנית בטירוף!" Tongue
(חחחח כל הזמן של השיחה ליקקתי לשרון את הכוס, התחרמנתי מזה בטירוף! לא רציתי להתנתק ממנה צחוק)
לאחר כחצי שעה כמו שהבטחתי לה בטלפון הגעתי לביתה של קיסקה חיוך גדול
היא פגשה אותי בחצאית מיני כחולה וסריג פרחוני. שיערה השחור היה פזור וגופה היה חטוב כשל דוגמנית צמרת.
התחבקנו ונישקנו זה את זו על הלחי ואז במהרה קיסקה נשכבה על המיטה, פיסקה את רגליה והורידה את החוטיני האדום שלה עד הברכיים...
"בוא תלקק לי את הכוס! תוכיח לי שאתה הירדן של המדינה!!!" צחוק צעקה קיסקה.
התנפלתי על הכוס שלה בתאווה גדולה והתחלתי ללקק לה במרץ... הכוס שלה כזה מזמין... ורוד, רטוב ומתוק חיוך גדול ירדתי לה דקות ארוכות אבל!! למרות שקיסקה הייתה חרמנית בטירוף היא פשוט לא גמרה מבולבל Shocked את כל הבנות אני מגמיר תוך דקות בודדות... מה קורה פה? מבולבל
"הזמן שלך נגמר! עאלק הירדן של המדינה!! עכשיו אני ממש עצבנית כי עדיין לא גמרתי ואני חרמנית בטירוף! עוף מפה!!!" כועס Wacko צעקה קיסקה כשהיא אחוזת טירוף צחוק
"את בטוחה שאת לא רוצה עוד כמה דקות של ירידה? אני אלוף בזה את עוד תראי!" Approve צחוק אמרתי לקיסקה וחייכתי לעברה במבוכה קלה...
"לא רוצה כלום! הזמן שלך נגמר! קדימה לך תתקלח, תתארגן ותתחפף מהדירה שלי!!" צחוק צעקה קיסקה וברחה למטבח...
עשיתי מקלחת מהירה וכבר באתי לצאת אבל לפתע ראיתי את קיסקה שוכבת על מגבת על הרצפה במטבח ומאוננת לעצמה... "עד שהוא מתרחץ אני לפחות אגמור כי אני כבר מתחרפנת!!!" מילמלה לעצמה קיסקה בזמן שעינגה לעצמה את הכוס הרטוב שלה עם אצבע חיוך גדול
לא היססתי לרגע... התיישבתי על הרצפה במקלחת והתחלתי לאונן מולה... הזין שלי עמד בטירוף והייתי גומר עוד דקה מהמחזה המדהים שנגלה מול עיניי, אבל לקיסקה היו תוכניות אחרות... בכי
"מה אתה מאונן שם? תתחפף מפה!" כועס צחוק צעקה קיסקה העצבנית... לא מאמין שאני יושב מולה ומאונן להנאתי הרבה אחרי שלא הצלחתי להגמיר אותה צחוק
"אני לא יכול להפסיק, את הורגת אותי!" צעקתי לעברה של קיסקה שעדיין ליטפה את הכוס שלה בהיסוס... צחוק
"עוף מפה מהר!" דרשה קיסקה צחוק
קמתי במהירות כדי לא לעצבן את קיסקה עוד יותר, אבל לפני שהלכתי התיישבתי מעליה וליקקתי את הכוס שלה עוד כמה שניות יקרות ואז התנתקתי מהכוס הדורש שלה ויצאתי לדרכי.

(חחחח לקח לנו איזה דקה להרגע מסצנת האוננות ההדדית שדפקנו במטבח ובמקלחת של שרוןצחוק חחחח אויי כמה צחקנו מזה צחוק)
עוד באותו הערב צילצלתי לקיסקה והבטחתי לה שהפעם אני מגמר אותה ביג טיים! Tongue קיסקה חשבה טיפה והסכימה בסופו של דבר, הרי לא היה לה באמת מה להפסיד והיא הייתה עדיין חרמנית קריצה
תוך זמן קצר הייתי כבר אצל קיסקה והיא קיבלה אותי בזרועות פתוחות Hug
אמרתי לה שעכשיו אני קוטיק משודרג ושהיא הולכת לראות כוכבים!!! Star Star Star
הפעם לקחנו את הזמן והתחלנו ללטף ולמזמז זה את זו... ניצמדתי מאחוריה והסנפתי את שיערה הגולש, נישקתי את צווארה הריחני וליטפתי את הכוס שלה... קיסקה ליטפה אותי במפשעה והרגישה את קוטיק הקשיח שלי גודל... וגודל... וגודל... Evil Smile
לאט לאט התקרבנו למיטה וקיסקה התיישבה על 4... הרימה את ישבנה המחרפן והזמינה אותי פנימה... לרחרח ולטעום משני איבריה... גרררררררררר Tongue
התיישבתי על ברכיי והרמתי את החצאית שלה למעלה. הורדתי את החוטיני שלה עד לברכיה ופיסקתי את פלחי ישבנה הרכים... המחזה שנגלה לעיניי היה עוצר נשימה! Tongue מיד התנפלתי עם לשוני על החור האחורי המזמין שלה וליקקתי אותו בשקיקה ובחרמנות אדירה! לא הזנחתי כמובן גם את הכוס היפה שלה ואחרי שפיסקתי אותו קלות, ליקקתי בהנאה את המרקם הורוד והטעים שלו חיוך גדול
קיסקה ליטפה עם כף רגלה דרך המכנסיים את קוטיק הקשיח שלי ואמרה לי שאם אני אגרום לה לראות כוכבים בירידה אנחנו בוודאות נזרום לאיזה זיון טוב Tongue
קיסקה השובבה סגרה את פניי בתוך ישבנה עם פלחי הטוסיק שלה וצחקה בממזריות... חחח לקח לי הרבה זמן לחלץ את האף שלי משם צחוק
היא נשכבה על בטנה ואני נשכבתי מעליה והתחלתי לרחרח אותה ולנשק את גופה, תוך כדי שהוצאתי מפי נהמות של חתול פרא Evil Smile צחוק (זה היה משהו בסגנון של אריה מענג את הלביאה שלו צחוק קריצה)
קיסקה לא יכלה לחכות כבר, נשכבה על הגב והזמינה אותי להכנס פנימה, בין רגליה... וכך עשיתי אבל במהרה הבנתי שזאת מלכודת ומצאתי את עצמי על הגב כשהשובבה הזאת מקפצת על הפנים שלי עם הטוסיק והכוס שלה, שאותם חצה החוטיני האדום והריחני שלה Tongue
לבסוף אחרי כל הצחוקים וההשתוללות, קיסקה נשכבה על הגב והזמינה אותי אל מבצרה הורדרד שעוד מעט היה עולה על גדותיו מרוב שהיה חם ורטוב! Evil Smile
התחלתי ללקק את הכוס המתוק של קיסקה בשקיקה ובמהרה היא התחילה להתפתל, להתנשף ולרעוד בגוף... זהו זה קרה! קיסקה הגיעה לסיפוקה ולא הייתה מאושרת ממנה בממלכה צחוק
קיסקה שעיניה זרחו מאושר והיא ראתה כוכבים בכל מקום המשיכה לשכב על הגב ולהרגע... היא הודתה לי מכל הלב על הירידה המדהימה שהענקתי לה ואמרה שהיא מתה למצוץ לי חיוך גדול
נשכבתי מעליה, ליקקתי ומצצתי את פטמותיה ,והבטתי מידי פעם לתוך עיניה...
"בטח יקירתי... גם קוטיק הקשיח שלי מת להכנס לפיך החם והמתוק, אבל קודם אני אזקיר את פטמותייך הורודות והטעימות" חיוך גדול אמרתי לה...
בהמשך קיסקה נעמדה בפיסוק על המיטה, התכופפה לעבר הקוטיק הקשיח שלי ועטפה אותו בשפתיה החמות... הטוסיק והכוס שלה היו פתוחים מולי ומידי פעם ליקקתי את שני חוריה הטעימים בהנאה גדולה חיוך גדול
קיסקה נשכבה מעליי ב-69 והמשכנו לענג זה את זו במציצות וליקוקים חיוך גדול מציצת הפוליש שקיסקה עשתה לקוטיק הקשיח שלי הוציאה אותי מדעתי! ופאק איך שהיא מטפלת בביצים... גרררררררררררררר Tongue
אחרי כמה דקות קיסקה עלתה עליי לרכיבה הפוכה והתחילה לדהור על הקוטיק הקשיח שלי Tongue
קיסקה יללה ללא הפסקה כמו חתולה חרמנית ואני יללתי ביחד איתה צחוק הקפצתי אותה במרץ על הקוטיק הקשיח שלי והפלקתי על ישבנה הדורש חיוך גדול
"מייאאאאאאווווווו... מייאאאאאאווווווו... מייאאאאאאווווווו..." היו הקולות שנשמעו בחדר ללא הפסקה צחוק צחוק צחוק
כמובן שבמהלך הזיון ריחרחתי והסנפתי את התחתונים הריחניים של קיסקה Tongue
בהמשך נעמדנו והתחלתי לדפוק את קיסקה במרץ בכוס תוך כדי שהיא נשענת על השידה חיוך גדול אחחחחחח כל כך נעים וחמים להיות בתוך כוס של קיסקה! גררררררררררר Tongue
נפנפתי מול פניה עם התחתונים שלה עד שלפתע היא תפסה אותם בפיה ולא שיחררה... תפסתי את הקצה השני של התחתונים עם השיניים והתחלנו למשוך את התחתונים כל אחד לכיוון שלו צחוק (חחח היינו כמו כלבים רעבים שרבים על עצם צחוק)
לאחר כמה דקות קיסקה התיישבה בדוגי בקצה המיטה והתחלתי לזיין אותה במרץ בכוס הדורש שלהחיוך גדול אחחחחח הנוף פשוט משגע! Tongue
בהמשך נשכבתי על המיטה וקיסקה נשכבה מעליי... היא דהרה עליי במרץ ונשכה אותי בצוואר ובאוזניים. היא חשבה שאני יילל כמו חתלתול אבל מהר מאוד היא התבדתה קריצה
קיסקה לא ויתרה והיא ירדה מקוטיק הקשיח שלי רק כדי לנשוך אותי בצדדים כאילו הייתה חיית טרף צחוק כמובן שהנשיכות הוציאו ממני צעקות חזקות... צעקות שהיו בהחלט לשביעות רצונה של קיסקה השובבה צחוק קריצה וכאשר צעקתי חזק מידי היא דחפה לי את התחתונים שלה לפה שלי צחוק
אחרי שקיסקה רכבה עליי עוד קצת, המשכנו את הזיון בקצב מטורף בכפיות לוהטות! Tongue Evil Smile
אחחחחחחחח איזה כוס חם היה לקיסקה באותם רגעים פצצה
כמובן שקיסקה קיבלה את הקוטיק הקשיח שלי בכוס הרטוב שלה גם במיסיונרית לוהטת במיוחד... מיסיונרית שהתחילה לאט והתפתחה לזיון קטלני תוך כדי שקיסקה אוחזת בישבני בחוזקה וסוטרת עליו במרץ להנאתה הרבה צחוק קוטיק הקשיח שלי הרגיש מעולה באותם רגעים חיוך גדול קריצה
סיימנו את הזיון בדוגי מהיר ועצבני שנמשך כמה דקות מהנות מאוד חיוך גדול
עוצמת האורגזמה שחוויתי לא ניתנת לתיאור!!! ברור שראיתי כוכבים וזיקוקים ואפילו הגעתי לרקיע השביעי Tongue צחוק
אחרי שקוטיק הקשיח שלי סיים את דרכו האחרונה בתוך הכוס הרטוב של קיסקה שנינו שיחררנו "מייייייאאאאאאוווווו" חזק והתפוצצנו מצחוק צחוק
התחבקנו, התנשקנו והודנו זה לזו על החוויה המעלפת! Tongue Tongue Tongue
קיסקה אמרה לי שתזמין אותי עוד הרבה פעמים, כדי שאני אפנק את הכוס השובב שלה Tongue
אחרי כמה ימים בזמן שישנתי במיטתי קיסקה התגנבה לדירתי והתיישבה עם ישבנה על פניי.
היא העירה אותי משנתי הענוגה ומיד התנפלתי על ישבנה המפתה, שחוטיני אדום חצה אותו חיוך גדול
קיסקה קצת כעסה על זה שלא ביקרתי אותה כבר כמה ימים ויותר מידיי עסוק בלפנק בחורות אחרות בכי
הזזתי את החוטיני שלה הצידה וליקקתי בשקיקה את הטוסיק והכוס שלה בזמן שהיא טיפלה בקוטיק הקשיח שלי עם שפתיה ולשונה החמה חיוך גדול
בנוסף למציצה החמה והמחרפנת שלה היא גם נשכה אותי כמה פעמים בצדדים והקפיצה אותי בטירוף! צחוק (אחחח שרון הרגת אותי עם הנשיכות האלה צחוק)
הקוטיק הקשיח שלי כבר בער וגעש ובמהרה קיסקה עלתה עליו והתחלתי להקפיץ אותה במרץ בזיון טרמפולינה קצבי ביותר חיוך גדול
אחרי כמה דקות של זיון מהנה ביותר קיסקה החליטה לענג אותי במציצה כמו שאני עינגתי אותה בירידה חיוך גדול
היא התיישבה בדוגי והתחילה למצוץ לי בשקיקה תוך כדי שאני מלטף את שיערה וישבנה.
אחרי מספר דקות גמרתי בפיה כמות גדולה של זרע ואחרי שהיא שאבה את קוטיק הקשיח שלי עד טיפת הזרע האחרונה היא אמרה די בקלות: "קוטיק" בפה מלא זרע וגרגרה קלות את הזרע בגרונה צחוק (אחחח שרון היה ממש קל עם "קוטיק" הא? צחוק קריצה)
אחחחח אין כמו קיסקה... קיסקה קיסקה קריצה
סוף
שרונוש הרבה זמן לא צחקנו ככה הא? צחוק קריצה
הייתה חוויה מרטיטה של שיכרון חושים! Tongue
גררררררררר גררררררררר קיסקה שלי! קריצה
מיייייאאאאאווווווו Tongue
Hug Heart
Lavelle

Lavelle2012-04-02 19:40:57
מנענע רק את שרון הכוסית בעלת הכוס המתוק והתחת המחרפן והדורש!

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

1055
טוב ובזה זה נגמר לשניכם....
אני מתכוון גם לפררו וגם ל- LAVELLE
דיווחים בסיגנון הזה אבקש לעשות בפוסט נפרד
עד כמה שאני זוכר אחים שלו גברים עדיין לא מנהלים כאן את הפורום ולא משנה לי מה הם אמרו בפוסט כאן כדי שיחזרו סיפורי הפנטזיה.
ואם אש"ג יגידו לך לקפוץ מהגג זה גם יקרה?
תודה

administrator2012-03-19 02:28:11
הודעות פרטיות להנהלה יש לשלוח רק ל: Administrator

לחצו כאן לשליחת הודעה להנהלה

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

1057

מזל שהקמפיין הנואל של אחש"ג נכשל!

יפה לך, אחש"ג שניסית להציג כשלון כהצלחה...

חייב לומר לך - איבדת את הסימפטיה שלי כלפיך.

אתה מפגין חוסר מידתיות, מינון יתר ובעיקר חוסר שליטה עד כדי אבדן עשתונות.

האובססיביות שלך מותירה טעם רע ולא משנה בכמה מילים יפות ובכמה שנינה אתה מנסה לחפות עליה.

זה שישנם כל מיני כאלה שמתוודים בפרטי בפניך שאתה צודק, לא מצדיק את זה שהפכת את הפורום בכלל והפוסט הזה בפרט למסע צלב אישי.

נא רסן עצמך.

בשם רבים מאוד שלא מעוניינים להתנגח בך יום ולילה כאן, פשוט די!

עייפת אותנו.

I fart in your general direction

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

1058
[QUOTE=administrator]
עד כמה שאני זוכר אחים שלו גברים עדיין לא מנהלים כאן את הפורום ולא משנה לי מה הם אמרו בפוסט כאן כדי שיחזרו סיפורי הפנטזיה.[/QUOTE]

"סיפורי פנטזיה", זה בדיוק מה שזה! מוחא כפייה

קישקשתא2012-03-19 09:36:36
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

1060
[QUOTE=פין-חס]
פררו,
ניתן הרושם שאתה עובד אצל שרון, אולי עורך דינה?
אתה מגן ללא רחם על שרון.
אין ולא היה לי, כלום נגד שרון.
אולם, תן לה להגיב ולהתמודד עם טענות כנגדה.
אני מקווה שאתה לא נמצא בחדר ליד, ומצלם.
כי נשמע שאתה מכיר ומעורב בכל מה ששרון עושה גם עם אחרים.

[/QUOTE]
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”