כ מאהבת דיסקרטית קטי - דף 12 - סקס אדיר

מאהבת דיסקרטית קטי

111
[QUOTE=warm-man]

חייב להגיד, המילים הבודודת של JOE STRUMMER צפה בגלילה למטה
גרמו לי לפזול אל הגברת.
למען ההגינות קראתי הכל והתגובות שלה ואכן משדרות חמימות ונכנות להיות איתך ב-100%.
אני מאמין שאם יסתדר לי או לגברת במהלך השבוע ישוחרר דיווח...
אין לי מושג למה אבל בדמיוני היא נראת כך (משהו שמסמל את מיתוס האישה באדום) Tongue
אהה כן אם כבר אז כבר.... Star
[TUBE]Vt2YIpZWBqA[/TUBE]

[/QUOTE]
תודה Hug
אשמח להגוש אתך, מזה זמן מה לא הייתי בארץ
חזרתי לפעלות מלאה
מקבל עד 10 בלילה

מאהבת דיסקרטית קטי

112

היום הלכתי לקטי קיבלה אותי בנשיקות נכנסה איתי למקלחת וסיבנה אותי אחר כך עשינו קצת האבקות וסאדו קל

הפסקה קצרה והמשכנו לסקס סוער וחזק התחלתי במיסיונרית ואחר כך קטי רכבה עלי עד שגמרתי עשתה לי מסג מפנק בשמן
היה טוב ונחזור לבקר בקרוב

מאהבת דיסקרטית קטי

113
לפני כחצי שנה (בערך) החלטתי ביני ובין עצמי, שאני לא מדווח יותר על בחורות שיש להן שרשור פרסומי בפורום.

אבל את הסיפור הזה, אני חייב לספר לכם.

תלאותיו של קקטוס בגלל יחצן חסר מנוח: Ouch

לפני כמה חודשים קבעתי עם קטי ( ב - 22:00).

בשעה 21:30 אני מקבל טלפון - על הקו חבר שהיה צריך לראות אותי (היה במסעדה באיזור תל ברוך).

לא ידעתי כמה זמן אתעכב והאם אאחר למפגש עם קטי, או שבכלל לא אוכל להגיע.

עדכנתי את קטי ואמרתי לה שאתקשר אליה כשאגיע לאותו חבר ואבין במה מדובר.

שאלתי אותה אם היא רוצה שאני אביא איתי משהו והיא ענתה 'תביא מה שבא לך'.

עליתי על האופנוע וטסתי לכיוון תל ברוך.

כשהגעתי (ב - 21:50 בערך), הבנתי שלא אצטרך לשהות שם יותר מ - 5 דקות.

התקשרתי אל קטי ואמרתי לה שתוך בערך 20 דקות אני אצלה.

בדרך חשבתי מה להביא איתי - אני ממהר, רק קיוסקים פתוחים. שוקולד, אני אביא בונבוניירה של שוקולד.

עוצר בקיוסק הראשון על אבן גבירול - 'יש בונבוניירה' אני שואל?

המוכר מצביע על מדף מסויים - העיניים יצאו לי מהמקום, התחלתי להתעטש, להשתעל, להתגרד בכל הגוף, כמעט ונחנקתי! בכי

פררו רושה - הוא הצביע על בונבוניירה של פררו רושה! בכי כועס

ושתבינו - אין מצב בעולם שאני רוכש בונבוניירה של פררו רושה! (מהסיבות הידועות...).

זה לא שפעם לא חבבתי את השוקולד הזה (דווקא שוקולד חביב), רק שהיחצן חסר המנוח הרס אותו עבורי! Dead

ממשיך לקיוסק הבא - אותו סיפור, יש רק פררו רושה! בכי

עוד קיוסק - שוב, רק פררו רושה! בכי

עברתי ככה כחצי תריסר קיוסקים (לא חסר על אבן גבירול), בכולם - רק פררו רושה!!!!!!!!!!!!!!!!! כועסכועסבכיבכי

עד שהגעתי בערך למחצית הדרך לביתה של קטי והגעתי לסניף חדש של 'סופר באבא'.

שם מצאתי את מבוקשי - שתי בונבוניירות מסוגים שונים, לא זוכר איזה. (שהן לא פררו רושה). חיוך גדול

הגעתי אל ביתה של קטי ואני שמח לדוווח לכם שיצא טעים! Chocolate box emoticon (Eating smileys)

קישקשתא2012-11-19 23:25:55
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

מאהבת דיסקרטית קטי

114
טוב, באיחור של חודש, אבל עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא - להלן הדיווח שלי לאחר ביקור אצל קטי :

זה היה בערב חג שני של סוכות, הייתי בדרכי למרכז ואמרתי לעצמי שהנה הזדמנות לדגם את קטי.

התקשרתי, ענתה לי וקבענו ל שעה 22:00. לאחר שקצת התעכבתי כי התבלבתי ברחוב, הגעתי אל קטי ב 22:30.

פתחה לי בשימלה האדומה המפורסמת שלה, כיבדה אותי בכוס מים, שתיתי - ובלי לחכות הרבה התחלנו בסקס המיועד..

זה התחיל ששנינו עומדים מחובקים ומתנשקים. בעודי מנשק אותה יד ימיני יורדת לכוס המיועד ומתחיל לשפשף לה את הכוס.

קטי כמובן (יש לציין שהיא נימפומנית אמיתית) ישר נדלקת ואומרת לי להמשיך ולהמשיך שקולות גניחה ברקע.

לאחר מכן עברנו למיטה, זרקתי אותה בפראות על המיטה והורדתי לה ישר את התחתון והתחלתי לרדת לה בפראות.

לאחר מכן התהפכתי על הגב וקטי התיישבה עם הכוס של על הפה שלי וככה ירדתי לה לפחות 5 דקות עד שהתחלתי להרגיש את הרטיבות המיועדת. קטי כאמור יודעת גם לפנק - מצצה לי את הכלי והוסיפה גם רימינג.. וככה המשכנו חצי שעה.. ירידות אחד לשניה בכל מיני תנוחות.. 69, רימינג, facesitting בדיוק כמו שאני אוהב..

קטי כבר נהייתה רותחת מרוב שהייתה חרמנית ודרשה ממני לזיין אותה בשיא החוזקה שניתן... מיסיונרי, דוגי סטייל ועוד.. עד שהגיעה הגמירה המיועדת..

לסיכום - נהנתי מאוד.. והרגשתי שגם היא נהנתה מאוד

קטי מאוד שרירותית.. ואם זה היה תלוי בה היינו ממשיכים עוד

יש לציין שבבית יש ריק של אבק.. אבל חוץ מזה דירה נחמדה ודיסקרטית

אם אחזור ? יש מצב, אבל קודם חייב לנסות את רותי'לה הגינגי'ת

מאהבת דיסקרטית קטי

116
אתמול הייתי אצל קטי קיבלה אותי בחלוק לבן עם חזיה אדומה חיבקה והתחילה להתנשק צרפתית לקחה אותי למקלחת
וסיבנה אותי המשכנו להתנשק שם עברנו לספה קטי הביאה קפה חם לקחה שלוק ועשתה לי מציצה תאילנדית עד שגמרתי מנוחה קצרה

קטי לקחה אותי למיטה עשינו האבקות וסאדו אחר נשכבה עלי נישקה אותי בכל הגוף התחלנו במיסיונרי ועברנו ל69 עד ששוב גמרתי מקלחת ונפרדנו לשלום
גייסון2012-12-10 09:10:31

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”