כ בר שמנה אשכנזיה צברית בת 24 מרג חזה ענק FF+תמונות - דף 12 - סקס אדיר

בר שמנה אשכנזיה צברית בת 24 מרג חזה ענק FF+תמונות

111
[QUOTE=הבחור2]

למר לוסיאנו היקר

GFE בינוני משמעו שאכן יש גירל פרינד אטיטיוד אבל ברמה בינונית, נתקלתי בבחורות טובות יותר.
לפני מה שאתה טוען כל מי שנותנת GFE חייבת לעשות זאת ברמה גבוהה?

לסיכום בחורה בינונית ביותר שהייתי ממליץ לה למצוא משלח יד שהולם אותה יותר.
[/QUOTE]

אז אולי תוכל להמליץ לנו על בחורות שנותנות gfe ברמה גבוהה? אני בטוח שכולנו נשמח לשמוע (לא ציני,רציני לגמרי).

לגבי המלצתך "שתמצא משלח יד שהולם אותה יותר",אני חושב שאתה טועה,לדעתי לגמרי מצאה משלח יד שהולם אותה,
הבחורה חרמנית 24/7,ומצאה משלח יד שגם מספק את חרמנותה וגם את צרכיה החומריים (וכל שקל שהיא גובה מגיע לה)

ובכלל אתה בכלל יודע מה המשמעות של שמה באנגלית?

BBW ALLWAYS READY (TO FUCK
קוראים לי קישקשתא, קישקשתא זה שמי, כמעט ושכחתי שלום

112
[QUOTE=luciano]

כפי שסיכמנו אני מתנזר מסקס עד המפגש שלנו ביום חמישי בערב.
ההתנזרות החלה מאתמול בערב,ועד עכשיו אני עומד בה כמו גדול.
עכשיו הכדור בידיים שלך,את חייבת לגרום לי לגמור ממציצה כמו שהבטחת!

כולם עדים פה!

[/QUOTE]

כל הכבוד,אלופהמוחא כפייה

את הבחורה הרביעית אי פעם שהצליחה לגרום לי לגמור ממציצה

וזאת ממש לא משימה קלה,את פשוט Star

הולך לישון בתקווה לחלום על המציצה האלוהית שלך Sleepy
קוראים לי קישקשתא, קישקשתא זה שמי, כמעט ושכחתי שלום

114

דיווח מדהים אל בר.

ובגלל הדברים שלוסיאנו שיתנזר מסקס - צריך לתקוף אותו?

כנראה היה בהומור? אבל ההמשך עם ביבים היה ממש עלוב ודורש התנצלות והתפייסות.

רציתי לשאול כמה עלה התענוג אבל לפי רמת חרמנות של בר כנראה היא לא לקחה פרוטה כי נהנתה יותר מלוסיאנו.

אולי כסף למונית.

115
[QUOTE=החוואי]טוב אז לאור התגובות חשבתי לדגום את בר.

אבל הכול הלך חלק עד שנפגשנו , היא מאוד נחמדה ואדיבה . אבל

אמרתי תודה וויתרתי .

החזה הגדול במציאות הוא חצי באתר פנטזיה יש כעת לפחות שלוש בחורות עם חזה יותר גדול.

היא היתה בת 23 לפני כמה שנים טובות.

התמונות ממש לא שלה .

אני לא מבין את ההתלהבות של המגיבים.

אני ויתרתי כי הרגשתי שלזיין אותה יהיה משהו דומה לזיין את השכנה בת 40 לפחות כשהיא ממש לא במיטבה וזאת במילים נימוסיות.

אני מאמין שאין אחד שיסובב אחריה תראש ברחוב , ועם החזה שהיא תיארה אנשים היו אמורים לסובב תראש בטיל בתוספת זקפה .

בהצלחה לאלו שכן אהבו , אלו הרגשותי וחשבתי שחשוב לדווח אותם לחברה.

החוואי

[/QUOTE]
חברה, מה אומר לכם, הרבה עליהום נעשה על האיש בעקבות הדיווח הזה. אך בעקרון, מנקודת מבטו הוא צודק. החוואי נשען על המימד הוזואלי באופן כמעט אקסקלוסיבי,לפחות בעולמו האישי שהסקס בתשלום, והדיווחים שלו משקפים זאת באופן בולט.
באשר לי, היום בקרתי את בר אישית וכל שיש לי לומר שהאבחנות של חברנו החוואי על בר שוות לי כקליפת השום בערך. אנחנו גרים אומנם באותה הפלנטה, אך נמצאים בעולמות סקס שונים בתכלית.
מאותו מקום שהוא לקח צעד אחורה גיליתי אישה נפלאה ונעימה המסוגלת גם להעניק מעצמה וגם לתת דרור ליצריה ברמה אוטנטית ביותר, לפחות עם בן זוג מתאים. מי שהיה איתה אולי ירד לסוף דעתי . מי שלא, אומר רק כי יצאתי ממנה כשעל פני מרוח חיוך מאוזן לאוזן. הכישוף האירוטי שטילה עלי גרם לי להסך דעת עד כי שכחתי משהו אצלה ואצטרך לשוב.
אולי זה סוג של גורלקריצה, לבטח לא אחד שהוא מר.
במשפט אחד: היה אחלה.

רימינג מעשי2011-08-15 20:07:51

117
היי חברים - זה דיווח על בר - אומנם בעיקוב קל אבל הנה זה בא.
ביום שני לפני שבועיים כמעט הצלחתי לקבוע עם בר פגישה - היא הייתה נפלא - לא הצלחתי לתפוס אותה בטלפון אבל ראיתי שהיא מחוברת פה בצאט - דברנו והצלחנו לתאם - היא הייתה גמישה בזמן וזה יאמר לזכותה.
הגעתי לביתה של בר - הדירה נקייה ונפלאה חדשה לגמריי - חדר השינה גדול והמיטה נוכה - גם הסלון בו התחלנו את כל העסק נוח מאוד.
מכיוון שקראתי את הוויכוח פה על המראה של בר אני יתאר אותה גם כן אך קודם אומר שאני מבין שלכל אחד יש טעם אישי ואני מבין אך בהחלט התיאור קשוח מידיי - גם אם לא אהבת מה שראית לא צריך להגזים בתיאורים שללילים-תן כבוד לבחורה כמו שלא היית רוצה שיגידו עליך שאתה למשל שמן קרח ומזדקן או משהו כזה - נכון? אפשר להעיר לא צריך לפגוע. ועכשיו לתיאור של בר בעייני אז... חברים כמו שאמרו פה - הדבר הראשון ששמתי לב הוא לשדיים שלה - כן הם גדולים, מלאים ולכן גם נופלים מכובד משקלם, היא לא רזה אבל היא במידה למי שאוהב שמנמנות - כבר הייתי עם יותר שמנות לכן אני מתאר אותה כשמנמונת והגיזרה הזאת דווקא מתאימה לפרופורציות שלה - היא נמוכה ואני אוהב מאוד גובה כזה ומה להגיד על מראה הפנים? טוב אז היא לא הפנים של השער של ספורט אילוסטרייטד אבל היא בהחלט חמודה - אני... כן הייתי מסובב את הראש אחריה ברחוב. יש לה שפתיים חושניות מאוד ועניים עדינות שמראות את הנפש הנפלאה שלה.
בר היא אשת שיחה נפלאה - להגיד את האמת כבר מזמן לא הייתי עם בחורה איכותית כזאת והתרגשתי - בר שמה לב וישר הרגיע אותי עם סיגריה - ישבנו בסלון ודברנו - היא בחורה חמודה מאוד וקל לדבר איתה, מידיי פעם קיבלתי ליטוף ברגל מבר שניסתי לגרום לי להתחממם, שסיימנו את הסיגריה היא ביקשה שאני יתקרב אליה והתחלנו להתנשק - היא יודעת לנשק נפלא - אחרי זה היא שלחה אותי להתקלח -שיצאתי היא כבר חיכתה לי על המיטה עירומה עם מוזיקת רקע רגוע:-) המשכנו את הנשיקות והחרומנים העדדים היא מאוד סבלנית - נתנה לי לשולח ידיים לאיפה שאני רוצה כמובן בגבול הטעם הטוב. בהמשך בר התקדמה לעבר חבריקו וחיכיתי לרגע המיוחל - היו פה כל כך הרבה תאורים על המציצה של בר שלא ידעתי למה לצפות ו..... כן חברים הבחורה יודעת למצוץ - היא... גרמה לי לרעוד ולהשתגע עשיתי כל מאמץ כדי לא להתפוצץ - היא פשוט מומחית בנושא:-) לא רציתי לגמור במציצה וביקשתי שנעבור לסקס - בר הלבישה קונדום על חבריקו והתחלנו במשגל - פה.... אני ישתף אתכם במשהו אישי - הייתה לי בעיה, אני חושב שזה נבע מהתרגשות - לא אני לא בתול וזאת לא פעם ראשונה רק באמת עבר מלא זמן ולא יודע אבל החבריקו לא שיתף פעולה - בר היא פשוט מקסימה היא הייתה רגוע וזרמה איתי לאט לאט לקבלת הביטחון לבסוף כמובן שהחבריקו התעשט ואני ובר נכנסו לקצב מטורף - נראה שהיא נענתה - היא אמרה לי שהיא חרמנית עליי ובאמת אפשר להרגיש שהיא רוצה את זה - ואוו הכוס שלה נעים לא גדול יחסית למה שציפיתי והיא יודעת לזוז ועשתה זאת עד שהגענו לרגע המיוחל:-)
בר באמת נדירה - אחרי הסקס עוד נשארתי איתה ודברנו - הגלאים שלנו קרובים והיה חיבור טוב גם מעבר לסקס - היא באמת בחורה ליבלרית עצמאית שגם נהנהת ממה שהיא עושה - אני לא ילאה אתכם בפרטים אישיים שהיא חלקה איתה אבל חברים - באמת בחורה שכמובן שאם יש משיכה חיצונית אליה - ואני חוזר לסיפור של טעם אישי - היא שווה כל שקל ותתן לך יחס של מלך - רק חשוב לזכור להתייחס גם אליה בכבוד ולחייך - היא גם בחורה חייכנית - האנרגיות שלה טובות:-)
אז.. בר תודה על שעה מאוד מענגת ועוד שעה של שיחה מעניינת - מקווה לעשות זאת שוב בקרוב וכל החברים - מקווה שהדיווח היה טוב:-)

118
1. האם זו בר התימניה שעבדה ברחוב בן גוריון בר"ג.

2. יותר מדי כאסח הלך על החוואי שכתב :

טוב אז לאור התגובות חשבתי לדגום את בר.
אמרתי תודה וויתרתי .
החזה הגדול במציאות הוא חצי באתר פנטזיה יש כעת לפחות שלוש בחורות עם חזה יותר גדול.
התמונות ממש לא שלה .
אני ויתרתי כי הרגשתי שלזיין אותה יהיה משהו דומה לזיין את השכנה בת 40 לפחות כשהיא ממש לא במיטבה וזאת במילים נימוסיות.
אני מאמין שאין אחד שיסובב אחריה תראש ברחוב , ועם החזה שהיא תיארה אנשים היו אמורים לסובב תראש בטיל בתוספת זקפה .
החוואי

אני לא מכיר אישית את החוואי , אבל ייתכן שהדיווח שלו היה עוקצני או בוטה

אולם

יכול להיות שהוא התאכזב ו(שהרי יש לו דיוחים טובים) וכ"כ כעס שכתב את זה

כמה פעמים הייתם אצל בחורה שאמרו לכם שהיא X וזה היה Y ? לגמרי שונים?

דוגמא אחרונה שהייתה לי עם אילנה הבוכרית

אמרו חזה ענק , מידה 9 - בקושי 7 ונופל

אמרו בת 23 מתקבלת ל35-40אמרו ככה וכהה , וכמה נפילו היו לי ...

יש פערים גדולים ויכול להיות שהחוואי ראה צורך לדווח על פערים אלו גם בלשון חריפה

מצד שני הרבה מרוצים - אז הנפילה ? או הניסיון לא חייב להיות כה רע

120
[QUOTE=חובב ציציענק]1. האם זו בר התימניה שעבדה ברחוב בן גוריון בר"ג.

2. יותר מדי כאסח הלך על החוואי שכתב :

טוב אז לאור התגובות חשבתי לדגום את בר.
אמרתי תודה וויתרתי .
התמונות ממש לא שלה .
החוואי

אני לא מכיר אישית את החוואי , אבל ייתכן שהדיווח שלו היה עוקצני או בוטה

אולם

יכול להיות שהוא התאכזב ו(שהרי יש לו דיוחים טובים) וכ"כ כעס שכתב את זה

כמה פעמים הייתם אצל בחורה שאמרו לכם שהיא X וזה היה Y ? לגמרי שונים?

דוגמא אחרונה שהייתה לי עם אילנה הבוכרית

אמרו חזה ענק , מידה 9 - בקושי 7 ונופל

אמרו בת 23 מתקבלת ל35-40אמרו ככה וכהה , וכמה נפילו היו לי ...

יש פערים גדולים ויכול להיות שהחוואי ראה צורך לדווח על פערים אלו גם בלשון חריפה

מצד שני הרבה מרוצים - אז הנפילה ? או הניסיון לא חייב להיות כה רע

[/QUOTE]
אדון חובב צי.... :)

כנראה שאתה מתכוון לבר אחרת ( תמניה )

ה-בר המדוברת היא בר אשכנזיה וכאן הטעות שלך בגודל החזה :)

הודעות פרטיות להנהלה יש לשלוח רק ל: Administrator

לחצו כאן לשליחת הודעה להנהלה

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”