[QUOTE=החוואי]טוב אז לאור התגובות חשבתי לדגום את בר.
אבל הכול הלך חלק עד שנפגשנו , היא מאוד נחמדה ואדיבה . אבל
אמרתי תודה וויתרתי .
החזה הגדול במציאות הוא חצי באתר פנטזיה יש כעת לפחות שלוש בחורות עם חזה יותר גדול.
היא היתה בת 23 לפני כמה שנים טובות.
התמונות ממש לא שלה .
אני לא מבין את ההתלהבות של המגיבים.
אני ויתרתי כי הרגשתי שלזיין אותה יהיה משהו דומה לזיין את השכנה בת 40 לפחות כשהיא ממש לא במיטבה וזאת במילים נימוסיות.
אני מאמין שאין אחד שיסובב אחריה תראש ברחוב , ועם החזה שהיא תיארה אנשים היו אמורים לסובב תראש בטיל בתוספת זקפה .
בהצלחה לאלו שכן אהבו , אלו הרגשותי וחשבתי שחשוב לדווח אותם לחברה.
החוואי
[/QUOTE]
חברה, מה אומר לכם, הרבה עליהום נעשה על האיש בעקבות הדיווח הזה. אך בעקרון, מנקודת מבטו הוא צודק. החוואי נשען על המימד הוזואלי באופן כמעט אקסקלוסיבי,לפחות בעולמו האישי שהסקס בתשלום, והדיווחים שלו משקפים זאת באופן בולט.
באשר לי, היום בקרתי את בר אישית וכל שיש לי לומר שהאבחנות של חברנו החוואי על בר שוות לי כקליפת השום בערך. אנחנו גרים אומנם באותה הפלנטה, אך נמצאים בעולמות סקס שונים בתכלית.
מאותו מקום שהוא לקח צעד אחורה גיליתי אישה נפלאה ונעימה המסוגלת גם להעניק מעצמה וגם לתת דרור ליצריה ברמה אוטנטית ביותר, לפחות עם בן זוג מתאים. מי שהיה איתה אולי ירד לסוף דעתי . מי שלא, אומר רק כי יצאתי ממנה כשעל פני מרוח חיוך מאוזן לאוזן. הכישוף האירוטי שטילה עלי גרם לי להסך דעת עד כי שכחתי משהו אצלה ואצטרך לשוב.
אולי זה סוג של גורל
, לבטח לא אחד שהוא מר.
במשפט אחד: היה אחלה.
רימינג מעשי2011-08-15 20:07:51