כ בבקשה למחוק!!!!!!!!!! - דף 113 - סקס אדיר

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

1123
[QUOTE=פררו רושה]

[QUOTE=אחים שלו גברים]
אין קרירות, אין מכאניות, השירות שלה מעולה מוחא כפייה
[/QUOTE]

================================================================

המשתמש "פררו רושה" הוא יחצן!

קחו את כל מה שהוא כותב בערבון מוגבל (בלשון המעטה).

כל מה שהוא כותב, זה סה"כ סיפורי פנטזיה ואין כל קשר בין דבריו למציאות.

הוא יספר לכם על "הכוס החם והרטוב של שרון"...

הוא יספר לכם "איך היא גומרת ברעידות קלות אחרי שהוא יורד לה"...

הוא יספר לכם "איך הכוס שלה רגיש אחרי זה"...

הוא יכתוב בדף הבית שלו איך הוא "מאלץ האורגזמה של שרוני המתוקה".

הוא יצייר לכם אותה "כחיית מין שלא יודעת שובע", אך המציאות רחוקה מזה שנות אור.

בשני הדיווחים הראשונים שלו, הוא היה קצת פחות פנטזיונר, לא היו שם אורגזמות מטורפות (של שרון),

היא לא "רעדה קלות" ולא חוותה "רגישות בכוס" אחרי ש"מאלץ" האורגזמות ירד לה.

הדיווח הראשון של פררו רושה:

[QUOTE=פררו רושה]

פותה הקטן, הריחני עמד בדיוק מול פי ואז התחלתי

ללקק ולמצוץ קלות בהנאה גלויה את פותה של שרון שהיה לו גם טעם מאוד נעים, תנוחת ה 69 המגרה הזו עשתה

את שלה, הרגשתי את החרמנות גואה בי ולאחר כמה דקות של מציצה איטית שרון שמה לי גומי לבקשתי ועלתה

עליי כאשר גבה מופנה עלי

[/QUOTE]

הדיווח השני של פררו רושה:

[QUOTE=פררו רושה]

התחלתי בליקוק עדין של איבר מינה הענוג שכרגיל הריח מצוין והיה נעים למגע לשוני.

תוך כדי שאני יורד לה שרון החלה עם רגלה לגעת באיבר מיני נגיעות קלות שעוררו אותו.

לאחר פרק זמן יחסית קצר שירדתי לשרון, שרון החליטה לקחת את היוזמה לפיה והחלה למצוץ לי

קלות תוך כדי כך שאני נשכב על גבי ההרגשה הייתה נהדרת, אין משהו יותר מחרמן מפיה של שרון.

ביקשתי משרון שתשים לי גומי על מנת שנתחיל במשגל ושרון שמה את הגומי והתהפכה לדוגי.

[/QUOTE]

שימו לב - בדיווח הזה, "לאחר פרק זמן יחסית קצר שהוא ירד לשרון", היא מחליטה לקחת את היזמה ומתחילה למצוץ לו,

"תוך כדי שהוא נשכב על הגב"

היא למעשה הפסיקה אותו מלרדת לה!!! לא חכתה "שיאלץ לה את האורגזמה" "הכוס לא נהיה חם ורטוב"

היא לא "גמרה ברעידות קלות".

למה תשאלו? כי זה לא הקטע שלה, פררו רושה פשוט משקר ומטעה אתכם ביודעין!

פררו רושה הוא יחצן מהסוג הנחות ביותר שרואה עצמו כאביר על הסוס הצהוב של שרון מתל אביב.

שלא תטעו, אפשר להנות אצל שרון, יש הרבה מדווחים אמינים שנהנו, נהנים ויהנו אצל שרון,

אבל הם לא ינסו למכור לכם סיפורי פנטזיות על השרות שלה, הם יתארו אותו כמו שהוא.

לדעתי, הדיווח הכי טוב, אמיתי ואמין העוסק בשרון מתל אביב:

[QUOTE=rd06]
כולם פה יודעים ששרון לא מתנשקת! כולם יודעים ששרון לא מספקת gfe (למי שלא הבין את המושג=ניסיון של חברה,דהיינו נשיקות לשון ,חיבוקים ורומנטיקה). אם מישהו לא ידע/הבין עכשיו הוא יודע!!
יאמר לזכותה-את אותו השירות היא נותנת לכולם! בלי עניינים ומצבי רוח!.
מבחינתי (ואני לא נירשמתי לפורום לפני יום ע"מ לרשום עליה תגובה...אני לא שייך ל"תאגיד" המושהה.ומעולם לא קיבלתי אצלה הנחה של שקל!!! לצערי...צחוק) -היא אחלה זיון!-זהו!
אני לא הולך אליה קבוע ואני נפגש עם אחרות...מפעם לפעם אני אוהב לבקר אותה...
מבחינתי היא זונה כמו שכתוב בספר!!- בלי הנחות! .
אני בא מתקבל בנימוס ונשיקה על הלחי. מוריד בגדים ולעבודה! שלה לא שלי...בניגוד לכל הנערות שמבקשות/דורשות ממך לפנק אותן...כאילו שהן משלמות לך...
נשכב על הגב בכיף,נותן לה למצוץ לי עד הזיקפה -שם קונדום מסובב אותה לתנוחה שבא לי מזיין לה את התחת בלי פינוקים ובלבולי מוח!,איך שבא לי אגרסיבי/עדין/עמוק-בלי תלונות! וגומר.
שיחה קלה של נימוס בלי להיכנס לפרטים אישיים.
שוב נשכב על הגב ומבקש ממנה למצוץ לי בלי קונדום במטרה למלא את פייה בזרע חם (וממש לא מעניין אותי אם בולעת או יורקת...) אם לא מספיק לי העומק אני מכוון אותה בידיים-שוב היא לא מפונקת/מתלוננת ו/או מבלבלת את המוח! עד שאני גומר לה לגרון ושלום על ישראל...מוחא כפייה
לצורך העניין משתמש בה כמכונה לסיפוק צרכי בתשלום. לא רע בכלל מפעם לפעם.
היא נחמדה מאוד והוגנת בלי קשקושים.
חיצונית= לטעמי,ניראת בסדר גמור! זה עניין של טעם אישי. אני אני מוצא אותה סקסית מזווית אחורית בכניסת הזין לתחת או לפה.
זהווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו . מה שלא מתאים לו יש את מירב/אנג'לינה/קארין ועוד שמות מומצאים..חחצחוק
[/QUOTE]

אז..... שלא יעבדו עליכם...

קישקשתא2012-03-26 20:32:48
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

1125
תגיד סופר פקושה - הבוסית ספרה לנו בעבר שהיא מתכוננת לפסיכומטרי...

עברת פעם מבחן שכזה? או מבחן i.q לצורך העניין?

(סתם מסקרן אותי).
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

1128
סופר פקושה - שמת לב שלאחרונה אין לך כמעט הודעות בלי תמונות/סרטונים?

יודע למה זה? אני אומר לך:

כי אין לך יותר מדי מה להגיד, חוץ מליחצן וללבלר מה אתה יודע בחיים שלך?

כלום, גורנישט!

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”