מאהבת דיסקרטית קטי
122זה לא אני זה של החלב(מיקו)
אם לפני הסקס היא היתה עם פן ובסופו היא עם תלתלים, תדע שהיית סקס טוב.
מאהבת דיסקרטית קטי
123ביקרתי אצל קטי לפני כמה ימים , צלצלתי אליה וקבענו באחד הערבים בביתה , איך שנכנסתי אל דירתה קיבלה אותי בנשיקות לוהטות לאחר חימום קל בנישוקים ומזמוזים הדדים נשלחתי להתקלח המים היו חמים וקטי המדהימה לאחר שהשילה מעליה את שמלתה האדומה דאגה לסבן אותי היטב בכל חלקי גופי לאחר מכן עברנו אל המיטה במיטה יש לציין קטי ליברלית לחלוטין פשוט נימפומנית לאחר נשיקות הדדיות לוהטות החלה ללקק את גופי ודי מהר הפה שלה הגיע אל האיבר שלי והיא פשוט לקחה אותו אל פיה בלהט רב הבחורה יודעת למצוץ פנטסטי לאחר מכן לא עמדתי בפיתוי וביקשתי ממנה להסתובב ולתת לי ללקק אותה גם לאחר מספר דקות של ליקוקים מענגים שמה עליי את הגומי ובמיסיונרית התחתלי לפמפם אותה עברנו לדוגי ואחרי מספר פמפומים שינינו תנוחה שוב ולאחר כדקה יצא שפריץ חזק וחם , לאחר מכן ניגשתי להתקלח כשגם קטי נכנסה אחריי לאחר מכן ישבנו בסלון האזנו למוסיקה שקטה ותוך כדי שוחחנו והתמזמזנו רבות לאחר מכן שוב קטי מצצה לי אותו והוא נעמד כמו תורן עברנו למיטה ולאחר כמה דקות גמירה שניה ומהנה . לאחר מקלחת נוספת התלבשתי וחיבוק ונשיקה לקטי והלכתי לדרכי. די נהנתי איתה חייב לציין לא הגבילה בזמן הייתי אצלה כשעה וחצי התשלום אגב 500 שח בהחלט נהנתי אין ספק שאשוב אליה לביקור נוסף
מאהבת דיסקרטית קטי
124היום הלכתי לקטי קיבלה אותי בשמלה שחורה עם מחשוף עמוק שלחה אותי למקלחת ובאה לסבן אותי אחר כך עברנו לספה בסלון
קטי התחילה ללקק אותי עם נשיקות עד שחבירקו נעמד והחלה במציצה עמוקה אחר כך הלבישה חליפה ורכבה עלי עד שגמרתי מנוחה קצרה עברנו למיטה עשינו קצת האבקות וסאדו קטי עשתה לי גם בודי מסג עם הרבה שמן התחלנו שוב להתנשק עברנו למיסיונרי וסייימנו ב69 אחר כך דיברנו קצת ונפרדנו לשלום
מאהבת דיסקרטית קטי
125אתמול הייתי שוב אצל קטי קיבלה אותי בשמלה כחולה עם חזיה שחורה קטי חיבקה ונישקה אותי אחר כך שלחה אותי למקלחת
היא סיבנה אותי אחר כך עברנו לסלון המשכנו בנשיקות ומזמוזים עשינו משחקי האבקות עד שקטי התישבה עלי והכניעה אותי
קטי נישקה אותי והחלה במציצה חזקה לשמוליק שהזדקר הלבישה חליפה ורכבה עלי עד שגמרתי מנוחה קצרה
עשתה לי בודי מסג מפנק מקלחת ישבנו לדבר קצת ונפרדנו בנשיקות
מאהבת דיסקרטית קטי
126חג שמח 
אצלי גם שיעבור החג היה גם חרות
רציתי לשם תמונה שלי אמיתי כי מזמן לא היה לי
וגם אני מקבלת הים מ20 בערב ומחר רגיל