בר – תענוג צרוף , תענוג של בחורה, צירוף של צעירונת, חכמה, יפה.
יפה אף יותר כשהבעה רצינית נסוכה על פניה.
נעה בין אהבה למצבי שליטה (שליטה לייט בלבד)
לרצון להישלט בעדינות ולהיות מובלת באלגנטיות אל מה שהיא אוהבת.
אשת שיחה מדהימה – שנונה, נבונה, אמיתית, חסרת פוזות, מתרשמת מכנות
וכמובן - בנאדם שנדיר לפגוש
הפגישה יוצאת דופן עבורי - על הסקס קצת פחות ארחיב, מלבד דברים אלמנטריים (שלא תמיד מובנים מאליהם):
ניקיון אישי - מושלם ומוחלט, ריח - נעים מאד ועדין , עור - חלק כמו תינוק, גוף- מפנק ומפנק מכל כיוון.
טיפול - מושלם ומכל הלב, יודעת להעניק ולהביא לגבר ממיטב הנאות העולם הזה, ויודעת גם להנות בעצמה ועוד איך.
קצת חוסר תזמון מיני, הכוונה – הראש שלי לא היה בסקס איתה, הייתי במקום אחר, הרחק, אצל מישהי אחרת. בר הבחינה ניסתה, ומה לא עשתה, אבל המקסימום שהוציאה ממני היה - אותי , אבל לא במייטבי (סורי בר, זה אני אשם לחלוטין).
ולמרות זאת, דעתי החד משמעית היא כי – מי שאוהב בחורות מלאות++ עד שמנמנות (אבל לא שמנות בתקן אמריקאי) ומגיע נקי ממחשבות אחרות – צפוי לתענוגות ללא גבולות , חבל"ז בריבוע.
ההמשך– של הפגישה (מה שבא אחרי הסקס, ושלרוב כולל חיבוק קל ודברי פרידה) כלומר השיחה שאחרי (שארכה אף יותר משעה) זרמנו בצורה מדהימה והייתה אחת משיחות הנפש החודרות שהיו לי מזה שנים רבות, וואו, לאן לא הגעתי בשיחה זו, בעיקר נפתחתי מהכיוון שלי, כי העדפתי שהיא תישאר יותר עלומה, בקטע הזה כבר נכוויתי קשה עם מישהי שפרסה בפני חלק מצפונותיה וגרמה לי לבקע בשריר האדום.
המלצתי היא – בר כנראה תתאים מאד למי ש
אוהב נשים מלאות
אוהב להתפנק
אוהב להתייחס בתבונה וברגישות לפרטנרית שלו
יודע להיות כן ואינו מנסה להרשים "בכאילו"
יודע איך לקבל יחס ושירות מכל הלב
אוהב GFE מושלם, כשהוא עצמו במרכז העניינים – על תקן המאהב המושלם
וגם – למי שאוהב מציצות, מה שהיא עושה = אין דברים כאלו
לאלו מכם היא תהיה חלום רטוב שמתגשם
ובהחלט היא לא הבחורה לבוא אליה רק בכדי לפרוק עודפי אגרסיות או מטענים נוסח התחנה המרכזית, היא ההיפך הכמעט מושלם, היא בקלות תגרום לכם להיזכר כיצד הייתם בני 16 ונמצאים בדייט הכי מוצלח שרק חלמתם עליו,
בר מתוקה אמיתית, באתי אליה עם ציפיות רבות ויצאתי עם חיוך רחב