כ בר שמנה אשכנזיה צברית בת 24 מרג חזה ענק FF+תמונות - דף 13 - סקס אדיר

בר שמנה אשכנזיה צברית בת 24 מרג חזה ענק FF+תמונות

121

בר – תענוג צרוף , תענוג של בחורה, צירוף של צעירונת, חכמה, יפה.

יפה אף יותר כשהבעה רצינית נסוכה על פניה.

נעה בין אהבה למצבי שליטה (שליטה לייט בלבד)

לרצון להישלט בעדינות ולהיות מובלת באלגנטיות אל מה שהיא אוהבת.

אשת שיחה מדהימה – שנונה, נבונה, אמיתית, חסרת פוזות, מתרשמת מכנות

וכמובן - בנאדם שנדיר לפגוש

הפגישה יוצאת דופן עבורי - על הסקס קצת פחות ארחיב, מלבד דברים אלמנטריים (שלא תמיד מובנים מאליהם):

ניקיון אישי - מושלם ומוחלט, ריח - נעים מאד ועדין , עור - חלק כמו תינוק, גוף- מפנק ומפנק מכל כיוון.

טיפול - מושלם ומכל הלב, יודעת להעניק ולהביא לגבר ממיטב הנאות העולם הזה, ויודעת גם להנות בעצמה ועוד איך.

קצת חוסר תזמון מיני, הכוונה – הראש שלי לא היה בסקס איתה, הייתי במקום אחר, הרחק, אצל מישהי אחרת. בר הבחינה ניסתה, ומה לא עשתה, אבל המקסימום שהוציאה ממני היה - אותי , אבל לא במייטבי (סורי בר, זה אני אשם לחלוטין).

ולמרות זאת, דעתי החד משמעית היא כי – מי שאוהב בחורות מלאות++ עד שמנמנות (אבל לא שמנות בתקן אמריקאי) ומגיע נקי ממחשבות אחרות – צפוי לתענוגות ללא גבולות , חבל"ז בריבוע.

ההמשך– של הפגישה (מה שבא אחרי הסקס, ושלרוב כולל חיבוק קל ודברי פרידה) כלומר השיחה שאחרי (שארכה אף יותר משעה) זרמנו בצורה מדהימה והייתה אחת משיחות הנפש החודרות שהיו לי מזה שנים רבות, וואו, לאן לא הגעתי בשיחה זו, בעיקר נפתחתי מהכיוון שלי, כי העדפתי שהיא תישאר יותר עלומה, בקטע הזה כבר נכוויתי קשה עם מישהי שפרסה בפני חלק מצפונותיה וגרמה לי לבקע בשריר האדום.

המלצתי היא – בר כנראה תתאים מאד למי ש

אוהב נשים מלאות

אוהב להתפנק

אוהב להתייחס בתבונה וברגישות לפרטנרית שלו

יודע להיות כן ואינו מנסה להרשים "בכאילו"

יודע איך לקבל יחס ושירות מכל הלב

אוהב GFE מושלם, כשהוא עצמו במרכז העניינים – על תקן המאהב המושלם

וגם – למי שאוהב מציצות, מה שהיא עושה = אין דברים כאלו

לאלו מכם היא תהיה חלום רטוב שמתגשם

ובהחלט היא לא הבחורה לבוא אליה רק בכדי לפרוק עודפי אגרסיות או מטענים נוסח התחנה המרכזית, היא ההיפך הכמעט מושלם, היא בקלות תגרום לכם להיזכר כיצד הייתם בני 16 ונמצאים בדייט הכי מוצלח שרק חלמתם עליו,

בר מתוקה אמיתית, באתי אליה עם ציפיות רבות ויצאתי עם חיוך רחב

123
חובב ציציענק , הביקורת על החוואי לא היתה בגלל חוות דעתו האישית. זכותו לחשוב שונה מכולם . הבעיה עם החוואי שהוא פשוט כתב שקרים. כל קשר בין תיאורה של בר לתיאור שהוא נתן מקרי בהחלט. על כך יצא הקצף.
ובנוגע לבר היא ללא ספק אחת הנשים המדהימות שיצא לי לפגוש ( והייתי עם כמה מהחביבות ביותר על אנשי הפורום הזה...)
נתינה היא העונג הגדול מכולם

תזהרו מללכת לשרון - הדיווחים הטובים עליה שיקריים ושייכים ליחצנים מטעם ...

125

בחורות שמנמנות עם חזה גדול תמיד משכו אותי מאוד ולכן, בחרתי בבר המכנה עצמה המוצצת מר"ג, כעל החוויה הראשונה שלי.

באח"צ מהביל חתכתי מוקדם מהעבודה.

סיכמתי עם בר על מפגש של 40 דקות למרות שהמליצה על מפגש של שעה לפעם ראשונה.

בר חייכנית ונעימה ואכן קומפקטית ומלאה והשדיים הענקיים שלה היו ממש תענוג לעיני.

קיבלה אותי בנשיקה לדירתה הקטנה. הדירה מסודרת ונקייה וריח מבושם עומד באויר. האוירה אינטימית מאוד.

אחרי שיחה קצרה 2 שטרות אדומים החליפו ידיים. בר שולחת אותי להתקלח.

כשיצאתי בר חיכתה לי על הספה בסלון (מה לעשות אבל ציפיתי ליותר...) התמזמזנו קצת על הספה לפני שבר הובילה אותי לחדר

השינה. בר מצרפתת ממש בכיף והעור שלה רך ונעים. חיש מהר M2HB מוצא עצמו בתוך הפה של בר.

כאן בא לידי מיצוי (חיוך) הכינוי של בר. מציצה משובחת, רטובה, בלי שיניים בכלל מה אומר? שאפו לבר

התענגתי על כל רגע שבר פינקה ביסודיות את M2HB כולל ליקוקים ושאיבת ביצים. עבודה יסודית ומעולה.

כמובן שג'נטלמן לא נותן לבחורה לעשות הכל, תוך כדי מציצות התחלתי לחקור את השבלול של בר, היא מצידה שיתפה פעולה

ופתחה את רגליה במהירות. העברתי אותה ל -69 כשהיא מוצצת לי ואני מלקק את השבלול, החלק הקטן והטעים שלה.

אחרי שהרגשתי את החרמנות גואה מעבר לסף הודעתי שאני נכנס אליה ובר שמה לי קונדום.

הזדיינו במיסיונרית ובדוגי (בר נותנת קונטרה מעולה) והכוס שלה צר והדוק מאוד שזה ממש מדליק והגמירה המיוחלת לא איחרה

להגיע. לצערי חלפו 40 הדקות אבל אני עוד לא מיציתי. ביקשתי וקיבלתי "הארכה" נוספת. חיש מהר בר חוזרת למצוץ בכיף. לצערי

לא הצלחתי לגמור אפילו שזיינתי לה את הפה ממש חזק. ביקשתי מבר גומי חדש והופ עברנו לתנוחה הרכיבה ולבסוף גמרתי

חזק במסיונרית. ישבנו ושוחחנו בכיף בשארית הזמן.

לסיכום, לחובבי החזה הגדול ובחורות קומפקטיות ושמנמנות או מציצות משובחות בר היא הכתובת.

חוץ מזה שבר נותנת לך להרגיש ממש טוב (GFE מעולה) גם כיף לשוחח איתה. היא אינטליגנטית, שירותית ורואים שחשוב לה שתצא

מרוצה ובהרגשה טובה. מקצוענית אמיתית!

תודה רבה בר, בהחלט אחזור שוב. מוחא כפייה

126
פקדנו באחד האמשים את בר לפגישה חוזרת הפעם אחת על אחדקריצה לאחר שבפגישה הקודמת שלנו לא יכולנו לתת לה את 110 אחוז תשומת הלב שמגיע להOuch מה שהפך להיות אחד המיפגשים הכי מטורפים שלנו עם אשה שלא יודעת שובע גררררררררררררררר..Broken Heart

מזמן לא הייתה לנו כזו כימיה מה שהוביל למפגש מאוד מענג , מפנק ומהנה לנו ולברStar
ניסינו קצת דברים חדשים (לנו לפחות) לא נרחיב אבל נספר שהיה מעורב בעסק ויברטור קטן וממזריEmbarrassed

בר בלי מאמץ לאחר שהסברנו לה את ההעדפות האוראליות שלנו הצליחה לגרום לאח שלו גבר גבר הקטן להשפריץ בפיה לאחר מציצה משובחת ביותרפצצה

אנחנו כנראה עוד נשוב (כשנוכל ללכת שוב קריצה) עד אז אנחנו יכולים להמליץ בחום על בר ולתת המלצה תזרמו איתה לא תתחרטו.

127
[QUOTE=אחים שלו גברים]
ניסינו קצת דברים חדשים (לנו לפחות) לא נרחיב אבל נספר שהיה מעורב בעסק ויברטור קטן וממזריEmbarrassed

[/QUOTE]

לא כאב לך?
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”